Αντιπολεμικό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Αντιπολεμικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 17 Απρ 2018, 11:30

Ασέβαστος έγραψε:
17 Απρ 2018, 11:18
vatraxos έγραψε:
17 Απρ 2018, 11:16
Η μεταφυσική είναι ειδικότητα της Δεξιας του Κυρίου. Μη μπερδεύεσαι.
μπα, ολες οι θρησκειες τα ιδια κουλα κανουν. και η δικη σας.
Είσαι αθεος;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 17 Απρ 2018, 13:01

Είναι λυπηρό ενώ η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα κάποιοι για δικούς ψυχολογικούς λόγους απωθημένων να λοιδορούν τους ενεργούς πολίτες.

Οι Ινδιάνοι έκαναν χορό της βροχής τον καιρό του προπάππου μου.Μεγάλη μαγκιά να τους αναφέρεις 200 μετά. Σημειολογικά διακρίνω την τάση να προπορεύεσαι της εποχής σου. Μιλάς για αναποτελεσματικές κινήσεις σαν είσαι στο μέλλον και κατηγοριοποιείς τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Απρ 2018, 13:10

Χαοτικός έγραψε:
17 Απρ 2018, 13:01
Είναι λυπηρό ενώ η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα κάποιοι για δικούς ψυχολογικούς λόγους απωθημένων να λοιδορούν τους ενεργούς πολίτες.

Οι Ινδιάνοι έκαναν χορό της βροχής τον καιρό του προπάππου μου.Μεγάλη μαγκιά να τους αναφέρεις 200 μετά. Σημειολογικά διακρίνω την τάση να προπορεύεσαι της εποχής σου. Μιλάς για αναποτελεσματικές κινήσεις σαν είσαι στο μέλλον και κατηγοριοποιείς τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος.
ενεργος πολιτης ειναι αυτος που σκεφτεται, καταρχην, και μετα ενεργει.

αυτος που ακολουθει σαν προβατο τον τσοπανη, χωρις καθολου κριτικη σκεψη, σε ενεργειες με μηδενικο αποτελεσμα, εχει νοοτροπια ινδιανου προ 200+ χρονων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Απρ 2018, 13:12

Orion22 έγραψε:
16 Απρ 2018, 21:38
Εικόνα

Επέσατε θύματα, αδέρφια, εσείς
Σε άνιση Πάλη κι Αγώνα
Αrai, Dainese καταγής με πετούν
Κι ο ματατζής θενα μου χώσει το γκλόμπ του στον κωωωωλο

:a040::a040:
Αυτός ο τύπος με τέτοιο κούρεμα είναι κνίτης?!?!?!
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 17 Απρ 2018, 13:25

ο τύπος με το κόκκινο πρέπει να είναι κάποιος αγανακτισμένος μαθητής γυμνασίου

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 17 Απρ 2018, 14:40

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 17 Απρ 2018, 15:54

Χαοτικός έγραψε:
17 Απρ 2018, 13:01

Ποιος είναι μωρέ ο ενεργός πολίτης;
Ο τεμπελχανάς ο κομμουνιστής;Ο επαγγελματίας διαδηλωτής;Αυτόν λες;Ή τους κοπρίταρους φοιτητές;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Απρ 2018, 16:04

Ασέβαστος έγραψε:
17 Απρ 2018, 10:58
Juno έγραψε:
16 Απρ 2018, 20:54
Όταν εργάζεσαι στο δημόσιο μπορείς να απολυθείς για δύο λόγους:
- Καταργείται η θέση σου
- Κάνεις φυλακή

Να συλληφθούν οι ασπρομάλληδες γιατί 90% είναι οι καθηγητές των γιδιών. Άρα δημόσιο.
η αληθεια ειναι οτι δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο, και πιθανοτατα το επαγγελμα τους ειναι "κομμουνια διαδηλωσακηδες", αυτοι δηλαδη που ειναι σε καθε διαδηλωση, αρα δε δουλευουν.

εστω ομως οτι εχεις δικιο. σκεψου να αναγνωρισεις στα μουτρα αυτης της φωτο, το δασκαλο του παιδιου σου. θα το στειλεις την αλλη μερα στο σχολειο, η θα σκεφτεις οτι αν παει στην πλατεια να παιξει μπαλα παιζει να μορφωθει περισσοτερο;
Aν πάει στην πλατεία να παίξει μπάλα παίζει να μορφωθεί περισσότερο.
Πάντως αυτό με τη φυλακή ισχύει. Το μάθαμε όταν διαβάζαμε δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 17 Απρ 2018, 16:15

Orion22 έγραψε:
16 Απρ 2018, 21:38
Εικόνα

Επέσατε θύματα, αδέρφια, εσείς
Σε άνιση Πάλη κι Αγώνα
Αrai, Dainese καταγής με πετούν
Κι ο ματατζής θενα μου χώσει το γκλόμπ του στον κωωωωλο

:a040::a040:
Τι ειναι αυτο που κραταει και μοιαζει με οπλο;
πυροσβεστηρα; νιτρομπουκαλα; :lol: ρε παιδια;

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 17 Απρ 2018, 16:19

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 17 Απρ 2018, 16:32

Orion22 έγραψε:
17 Απρ 2018, 16:19
Έχει απαντηθεί!
:a108:

:lol:
Ααα ντροπη :lol:
Πωπω μες στην μουρη,τι επαθε ο ανθρωπος! :oops:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Απρ 2018, 18:04

ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2018, 09:40
Α μάλιστα, για τέτοια "απόδειξη" μιλάμε! Τι έγινε εκείνος ο χρήστης του "συγχωρεμένου" που θα πήγαινε με το drone του να μας λύσει την απορία; Είναι και σε αυτό το phorum;

@hellegennes: δεν ξέρω τον δήμαρχο και δεν θα μου έκανε εντύπωση να λέει ψέματα. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως το να αφήσει ο γλύπτης την σωστή στήριξη του αγάλματος στην διακριτική ευχέρεια των υπηρεσιών του όποιου δήμου. Την στιγμή μάλιστα που έχει ξαναστήσει παρόμοιο γλυπτό σε νησί που φημίζεται για τους ανέμους του και άλλα γλυπτά αλλού με πολύ ψηλό κέντρο βάρους.
Έχεις δει το σημείο που έχει στήσει το γλυπτό του στο νησί;

Όσο για την απόδειξη, μα πέρα από τον ίδιο τον δήμαρχο, που καταφανώς έχει συμφέρον να πει ψέματα -και έχει πιαστεί να λέει ψέματα για το συγκεκριμένο ζήτημα-, δεν υπάρχει καμμιά απολύτως ένδειξη ή μαρτυρία ότι έγινε το περιστατικό που περιγράφει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 17 Απρ 2018, 20:48

vantono έγραψε:
17 Απρ 2018, 01:48
Και επειδή το κάνατε, δεν θα γίνει πόλεμος; Να αισθάνομαι ασφαλής;
αυτοί εκαναν κάτι τουλάχιστον, σου λέει ο βάτραξ. Εσείς κάνατε τίποτα?
Έτσι κάνουν και οι γριές και ξεχασμένες πριμαντόνες! Στήνουν ένα εβέντ/σκάνδαλο/γουατέβερ για να ξανατραβήξουν τα φλας και να θυμηθεί ο κόσμος ότι υπάρχουν ... ακόμα! :g030::003:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Απρ 2018, 21:39

hellegennes έγραψε:
17 Απρ 2018, 18:04
ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2018, 09:40
Α μάλιστα, για τέτοια "απόδειξη" μιλάμε! Τι έγινε εκείνος ο χρήστης του "συγχωρεμένου" που θα πήγαινε με το drone του να μας λύσει την απορία; Είναι και σε αυτό το phorum;

@hellegennes: δεν ξέρω τον δήμαρχο και δεν θα μου έκανε εντύπωση να λέει ψέματα. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως το να αφήσει ο γλύπτης την σωστή στήριξη του αγάλματος στην διακριτική ευχέρεια των υπηρεσιών του όποιου δήμου. Την στιγμή μάλιστα που έχει ξαναστήσει παρόμοιο γλυπτό σε νησί που φημίζεται για τους ανέμους του και άλλα γλυπτά αλλού με πολύ ψηλό κέντρο βάρους.
Έχεις δει το σημείο που έχει στήσει το γλυπτό του στο νησί;

Όσο για την απόδειξη, μα πέρα από τον ίδιο τον δήμαρχο, που καταφανώς έχει συμφέρον να πει ψέματα -και έχει πιαστεί να λέει ψέματα για το συγκεκριμένο ζήτημα-, δεν υπάρχει καμμιά απολύτως ένδειξη ή μαρτυρία ότι έγινε το περιστατικό που περιγράφει.
Είχε μπει μια φωτογραφία σε κείνο το νήμα και θυμάμαι ότι υπήρχε τοίχος πίσω άρα δεν ήταν σε τόσο ανοικτό χώρο αν αυτό εννοείς.

Απόδειξη δεν έχουμε για το οτιδήποτε. Διαλέγεις μια εκδοχή βασιζόμενος στις πιθανότητες να λέει ψέματα ο δήμαρχος για να γλιτώσει τις όποιες ευθύνες κακοτεχνίας των συνεργείων του και έχοντας αναστραφεί καλλιτέχνες σου λέω ότι θεωρώ όχι πολύ πιθανό να αφέθηκε το έργο της στήριξης του έργου τους σε άσχετους. Άσχετα από την όποια αξία έχει ή δεν έχει ένας καλλιτέχνης όταν φτιάχνει ένα έργο το θεωρεί σαν "παιδί" του. Ε, ο συγκεκριμένος είχε να ασχοληθεί με την στήριξη γλυπτών πολύ μεγαλύτερου ύψους αρκετές φορές στο παρελθόν. Δεν μου φαίνεται λογικό να τους είπε ακουμπήστε το με το βάρος του πάνω στην κολόνα.

ΥΓ. Έχω περάσει 1-2 φορές από το σημείο αλλά ντράπηκα να πάω στην καντίνα να πιάσω κουβέντα...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Απρ 2018, 21:42

ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2018, 00:40
vatraxos έγραψε:
16 Απρ 2018, 20:30
Το σχέδιο, εκτιμώ, ήταν να γίνει ντόρος σχετικά με τις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ σχετικά με τα εγκλήματα των ΗΠΑ στη Συρία. Μια χαρά τα πήγαμε. Αν δεν προσπαθούσαμε να ρίξουμε το άγαλμα ούτε που θα παίρνατε χαμπάρι.
Υπάρχει κάποια ενέργεια στην όλη προσπάθεια που να σου φαίνεται παράνομη; Αν ναι είναι διαφορετικό το δίκαιο όταν κάτι το κάνουν πολλοί ή ένας μόνος του; Δηλαδή θα πήγαινες μόνος να κατεβάσεις το άγαλμα πχ δένοντάς το στο αυτοκίνητό σου;
Η ερώτηση αν και απευθύνθηκε προς τον vatraxos θα μπορούσε να απαντηθεί από οποιονδήποτε επικροτεί την προσπάθεια ανατροπής του αγάλματος

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών