Σε κατι τετοια δεν εχει νοημα να πεις κατι αλλο. Απλα φευγεις, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου.taxalata xalasa έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 20:55στην επομενηVolk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 20:03Πρωτο ραντεβου με μια κοπελα χτες για ποτο σε ενα ροκαδικο με ωραια αυλη. Αραξαμε, επαιζε μουσικη, καθαρα ποτα, κομπλε.
Ομορφη κοπελα, μορφωμενη, με χιουμορ. Το πρωτο μισαωρο τσουλησε ευχαριστα, γελουσαμε, ειχε κατσει διπλα μου, ολα εδειχναν οτι ειναι οκ.
Σε καποια φαση, με ρωταει: Με ποσες γυναικες εχεις παει; Τι νοημα εχει αυτο της λεω. Οχι, θελω να ξερω, δεν με ενοχλει, αλλωστε ηταν πριν γνωριστουμε, απλα θελω να ξερω. Προσπαθησα να αλλαξω θεμα στη κουβεντα, αυτη επεμενε, με αγγιζε ενω γελουσαμε με διαφορα που ελεγα για να αλλαξουμε θεμα. Επεμενε!
Ειχαμε λυσσαξει απο τη πεινα, παραγγειλαμε ποικιλια με τυρια σαλατες και κοτοπουλο. Καθως τρωγαμε, ξανα παλι η πιεση στο να απαντησω στην ερωτηση της. Της λεω "δεν θυμαμαι αριθμο, δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα", προκειμενου να αποφυγω την ολη κουβεντα και να αλλαξουμε θεμα.
Στραβωσε με την απαντηση μου και ειπε: Καλα σε καταλαβα οτι δεν εισαι ετοιμος για σχεση! Πρεπει να αλλαξεις αν με θες στη ζωη σου!
Πρωτο ραντεβου τωρα αυτο! Πρωτο!
Πληρωσα το τραπεζι.
Τη χαιρετησα και εφυγα.
μολις σε ρωτησει να πεις
«εσυ ποιο νουμερο θελεις να εισαι στην σειρα;»
τελος... στα τεσσερα...
Αντε γεια!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντε γεια!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Στο επομενο ραντεβου, θα σε παρω μαζι να απαντας τυπε

Στειλε το κινητο σου να σε καλω βιντεοκληση viber να εχεις καθημερινα live εικονα τυπε.

Ελπιζω να μην εισαι μαρτυριαρης.

- taxalata xalasa
ναι, αλλα ειχες πιθανοτητα να αυξησεις το νουμερο για την επομενη που θα ρωτησει...Volk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:28Σε κατι τετοια δεν εχει νοημα να πεις κατι αλλο. Απλα φευγεις, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου.taxalata xalasa έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 20:55στην επομενηVolk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 20:03Πρωτο ραντεβου με μια κοπελα χτες για ποτο σε ενα ροκαδικο με ωραια αυλη. Αραξαμε, επαιζε μουσικη, καθαρα ποτα, κομπλε.
Ομορφη κοπελα, μορφωμενη, με χιουμορ. Το πρωτο μισαωρο τσουλησε ευχαριστα, γελουσαμε, ειχε κατσει διπλα μου, ολα εδειχναν οτι ειναι οκ.
Σε καποια φαση, με ρωταει: Με ποσες γυναικες εχεις παει; Τι νοημα εχει αυτο της λεω. Οχι, θελω να ξερω, δεν με ενοχλει, αλλωστε ηταν πριν γνωριστουμε, απλα θελω να ξερω. Προσπαθησα να αλλαξω θεμα στη κουβεντα, αυτη επεμενε, με αγγιζε ενω γελουσαμε με διαφορα που ελεγα για να αλλαξουμε θεμα. Επεμενε!
Ειχαμε λυσσαξει απο τη πεινα, παραγγειλαμε ποικιλια με τυρια σαλατες και κοτοπουλο. Καθως τρωγαμε, ξανα παλι η πιεση στο να απαντησω στην ερωτηση της. Της λεω "δεν θυμαμαι αριθμο, δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα", προκειμενου να αποφυγω την ολη κουβεντα και να αλλαξουμε θεμα.
Στραβωσε με την απαντηση μου και ειπε: Καλα σε καταλαβα οτι δεν εισαι ετοιμος για σχεση! Πρεπει να αλλαξεις αν με θες στη ζωη σου!
Πληρωσα το τραπεζι.
Τη χαιρετησα και εφυγα.
μολις σε ρωτησει να πεις
«εσυ ποιο νουμερο θελεις να εισαι στην σειρα;»
τελος... στα τεσσερα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.
Ενα παρομοιο μου ειχε τυχει παλιοτερα με ξενη που μετα απο φιλιά κλπ στο πρωτο ραντεβού, μου ειπε οτι δεν ειναι της πρώτης βραδιάς. Την ρώτησα αν ειναι της δεύτερης και με παρατησε επισης
Ενα παρομοιο μου ειχε τυχει παλιοτερα με ξενη που μετα απο φιλιά κλπ στο πρωτο ραντεβού, μου ειπε οτι δεν ειναι της πρώτης βραδιάς. Την ρώτησα αν ειναι της δεύτερης και με παρατησε επισης

Ληξίαρχος είσαι ρε μλκ ή ΓΓ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 07 Ιουν 2022, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μάλλον δεν θα την γούσταρες, γιατί ο κανόνας είναι ότι προσαρμόζουμε πάντα την τακτική επίθεσης σύμφωνα με το πεδίο μάχης. Ποιος ξέρει τι θα είχε ακούσει από τον προηγούμενο και το έβγαλε σε σένα, αλλά αφού δεν την γαμησες για να στα πει όλα, δεν θα το μάθεις ποτέ. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οπότε το μωρό είναι ξέμπαρκο
στείλε πμ το ινστα της

στείλε πμ το ινστα της

Την τρίτη γάμησες, τύπε ή μπα;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σιγα, δεν υπήρξε τριτηFeindflug έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:52Την τρίτη γάμησες, τύπε ή μπα;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.

Ας χαλασε, και τι εγινε;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.

Οτι μου ρθε ειπα να αλλαξω κουβεντα αλλα δεν, επεμενε!
Ευτυχως τυπε, δεν το χω καημο να ακουω παπαριλικιαΖενίθεδρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:48Μάλλον δεν θα την γούσταρες, γιατί ο κανόνας είναι ότι προσαρμόζουμε πάντα την τακτική επίθεσης σύμφωνα με το πεδίο μάχης. Ποιος ξέρει τι θα είχε ακούσει από τον προηγούμενο και το έβγαλε σε σένα, αλλά αφού δεν την γαμησες για να στα πει όλα, δεν θα το μάθεις ποτέ.

Τυπε, βγες μια βολτα εξω, εχει χιλιαδες γυναικες.
Μπες μια στο ινστα, εχει 100αδες χιλιαδες γυναικες.
Τι φαση;

Λες να το φτασε εως εκει τυπε;Feindflug έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:52Την τρίτη γάμησες, τύπε ή μπα;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Volk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 20:03Πρωτο ραντεβου με μια κοπελα χτες για ποτο σε ενα ροκαδικο με ωραια αυλη. Αραξαμε, επαιζε μουσικη, καθαρα ποτα, κομπλε.
Πληρωσα το τραπεζι.
Τη χαιρετησα και εφυγα.

Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 558 Προβολές