Μήπως στη δική του χώρα πολεμούσε ο Καζάκος που ύψωσε τη σημαία στο Βερολίνο;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:10Μιλαμε για εναν πολεμο σε τριτη χωρα εδω, αινσταιν.Antipnevma έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:08Καλά με την λογική 'δεν είμαι στρατιώτης και δεν έχω την παραμικρή πολεμική εμπειρία' τώρα όλοι θα μιλούσαμε γερμανικά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 21:07Δεν μπορω ν απαντησω γιατι δεν ειμαι στρατιωτης. Η ιδεα να σκοτωσω εναν ανθρωπο μου ειναι αδιανοητη. Πιθανοτατα ομως να το εκανα, γνωριζοντας πως σκοτωνω κι ενα μερος του εαυτου μου, εαν βρισκομουν εγκλωβισμενος σε εναν πολεμο και δεν ειχα αλλη επιλογη. Εκει θα θεωρουσα πως ειμαι ηδη νεκρος, ακομα δηλαδη κι εαν καταφερνα να βγω εντελως φυσικα αλωβητος, αυτος που ειμαι θα ειχε πεθανει και θα επιζουσε καποιος αλλος.
Οπως ειπα ομως δεν ειμαι στρατιωτης. Εχω κανει μια θητεια στην οποια εριξα μολις τρεις βολες και δεν εχω την παραμικρη πολεμικη εμπειρια. Το πιθανοτερο ειναι πως θα τα εκανα τοσο θαλασσα που οχι μονο θα κινδυνευα να σκοτωθω αλλα θα εβαζα και αλλους σε κινδυνο.
Για πόσα χρήματα θα πηγαίνατε να πολεμήσετε στην Ουκρανία;
- Antipnevma
Re: Για πόσα χρήματα θα πηγαίνατε να πολεμήσετε στην Ουκρανία;
αἰέν ἀριστεύειν
- John Brown Gun Club
Στην χωρα των εχθρων που ισοπεδωσαν την δικια του.Antipnevma έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:11Μήπως στη δική του χώρα πολεμούσε ο Καζάκος που ύψωσε τη σημαία στο Βερολίνο;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:10Μιλαμε για εναν πολεμο σε τριτη χωρα εδω, αινσταιν.Antipnevma έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:08
Καλά με την λογική 'δεν είμαι στρατιώτης και δεν έχω την παραμικρή πολεμική εμπειρία' τώρα όλοι θα μιλούσαμε γερμανικά.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Antipnevma
Το Καζακστάν δεν μπορείς να το ισοπεδώσεις και να θέλεις γιατί είναι στέπα, δηλαδή ήδη εντελώς φλατ. Αν εννοείς χώρα του τη σοβιετική ένωση, όχι. Άλλο η χώρα κάποιου και άλλο η αυτοκρατορία που κατέκτησε την χώρα του. Άσε που τόσα φρικτά εγκλήματα κάνανε στο Καζακστάν οι Σοβιετικοί.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:16Στην χωρα των εχθρων που ισοπεδωσαν την δικια του.Antipnevma έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:11Μήπως στη δική του χώρα πολεμούσε ο Καζάκος που ύψωσε τη σημαία στο Βερολίνο;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:10
Μιλαμε για εναν πολεμο σε τριτη χωρα εδω, αινσταιν.
αἰέν ἀριστεύειν
Η απορία μου ήταν για τη δήλωση ότι η ιδέα να σκοτώσεις έναν άνθρωπο σου είναι αδιανόητη. Δηλαδή δεν θα κατατασσόσουν πχ στην Τσεκά ή στην NKVD;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 13:50Για να ειμαι ειλικρινης, για κανα 2χιλιαρο το μηνα θα εκανα OSINT για να ανακαλυπτω ρωσσικες θεσεις και να προωθω τις συντεταγμενες τους στο ουκρανικο πυροβολικο. Επιχειρωντας ψηφιακα απο την ασφαλεια του σπιτιου μου πιστευω πως θα μου δημιουργουσε λιγοτερες τυψεις.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Space_Passenger
Εξαρταται τον άνθρωπο. Παντα.
- John Brown Gun Club
Δεν προσλαμβανουν πια, τα κλεισαν τα γραφεια. Τωρα εαν αυτη η ιστορικη περιοδος εβγαινε σε κανα γκεημ παιζει και να το εκανα.Scouser έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:24Η απορία μου ήταν για τη δήλωση ότι η ιδέα να σκοτώσεις έναν άνθρωπο σου είναι αδιανόητη. Δηλαδή δεν θα κατατασσόσουν πχ στην Τσεκά ή στην NKVD;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 13:50Για να ειμαι ειλικρινης, για κανα 2χιλιαρο το μηνα θα εκανα OSINT για να ανακαλυπτω ρωσσικες θεσεις και να προωθω τις συντεταγμενες τους στο ουκρανικο πυροβολικο. Επιχειρωντας ψηφιακα απο την ασφαλεια του σπιτιου μου πιστευω πως θα μου δημιουργουσε λιγοτερες τυψεις.
Αλλιως θα επρεπε να βρω τροπο να γεννηθω καποτε στον 19ο αιωνα στη Ρωσσια και να ειμαι Ρωσσος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Νομίζω κατάλαβες τι ήθελα να πω.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:43Δεν προσλαμβανουν πια, τα κλεισαν τα γραφεια. Τωρα εαν αυτη η ιστορικη περιοδος εβγαινε σε κανα γκεημ παιζει και να το εκανα.Scouser έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:24Η απορία μου ήταν για τη δήλωση ότι η ιδέα να σκοτώσεις έναν άνθρωπο σου είναι αδιανόητη. Δηλαδή δεν θα κατατασσόσουν πχ στην Τσεκά ή στην NKVD;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 13:50
Για να ειμαι ειλικρινης, για κανα 2χιλιαρο το μηνα θα εκανα OSINT για να ανακαλυπτω ρωσσικες θεσεις και να προωθω τις συντεταγμενες τους στο ουκρανικο πυροβολικο. Επιχειρωντας ψηφιακα απο την ασφαλεια του σπιτιου μου πιστευω πως θα μου δημιουργουσε λιγοτερες τυψεις.
Αλλιως θα επρεπε να βρω τροπο να γεννηθω καποτε στον 19ο αιωνα στη Ρωσσια και να ειμαι Ρωσσος.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ε για ολους ειναι, αλλα αν εισαι στο χαράκωμα και στην πέσει εχθρος με ξιφολόγχη και έχεις οπλισμένο G3 θα κάτσεις να σε σκοτώσει; Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις συμφωνα με στατιστικα οι περισσότεροι στρατιώτες οπου να ναι πυροβολάνε.
- John Brown Gun Club
Εαν ζουσα τοτε, εαν ημουν καποιος αλλος δηλαδη, θα προτιμουσα να δουλευα στο συνεργειο του Αιζενσταιν ή σε καποιο σοβιετικο πειραματικο ινστιτουτο.Scouser έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:47Νομίζω κατάλαβες τι ήθελα να πω.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:43Δεν προσλαμβανουν πια, τα κλεισαν τα γραφεια. Τωρα εαν αυτη η ιστορικη περιοδος εβγαινε σε κανα γκεημ παιζει και να το εκανα.
Εαν ειχα χρονομηχανη τωρα, θα διαλεγα αλλη περιοδο και αλλο ρολο στην Επανασταση. Πιο Νοστογιεσφκικη και πιο μαυρη αν με πιανεις.
- John Brown Gun Club
Στο Βιετναμ οι περισσοτεροι αμερικανοι στρατιωτες απεφευγαν να πυροβολησουν τους βιετναμεζους ακομα και οταν ειχαν καθαρη οπτικη επαφη με τον στοχο: προτιμουσαν να ριχνουν στα δεντρα πανω απο τα κεφαλια τους.
Στην Κύπρο όμως ο Ελδύκ καταδρομέας, όταν έπεσε ο τουρκ στο χαράκωμα, τον έσφαξε σαν αρνί με τη ξιφολόγχη. Ήταν συγκλονιστική η αφήγηση του ,ανατρίχιασα!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:03Στο Βιετναμ οι περισσοτεροι αμερικανοι στρατιωτες απεφευγαν να πυροβολησουν τους βιετναμεζους ακομα και οταν ειχαν καθαρη οπτικη επαφη με τον στοχο: προτιμουσαν να ριχνουν στα δεντρα πανω απο τα κεφαλια τους.
- John Brown Gun Club
Σκεψου να το χες ζησει κιολας, για ολη την υπολοιπη ζωη σου θα το εβλεπες ξανα και ξανα σε καθε εφιαλτη.Στύγιος έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:07Στην Κύπρο όμως ο Ελδύκ καταδρομέας, όταν έπεσε ο τουρκ στο χαράκωμα, τον έσφαξε σαν αρνί με τη ξιφολόγχη. Ήταν συγκλονιστική η αφήγηση του ,ανατρίχιασα!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:03Στο Βιετναμ οι περισσοτεροι αμερικανοι στρατιωτες απεφευγαν να πυροβολησουν τους βιετναμεζους ακομα και οταν ειχαν καθαρη οπτικη επαφη με τον στοχο: προτιμουσαν να ριχνουν στα δεντρα πανω απο τα κεφαλια τους.
- Antipnevma
είσαι στρέιτ εσύ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:28Σκεψου να το χες ζησει κιολας, για ολη την υπολοιπη ζωη σου θα το εβλεπες ξανα και ξανα σε καθε εφιαλτη.Στύγιος έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:07Στην Κύπρο όμως ο Ελδύκ καταδρομέας, όταν έπεσε ο τουρκ στο χαράκωμα, τον έσφαξε σαν αρνί με τη ξιφολόγχη. Ήταν συγκλονιστική η αφήγηση του ,ανατρίχιασα!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:03
Στο Βιετναμ οι περισσοτεροι αμερικανοι στρατιωτες απεφευγαν να πυροβολησουν τους βιετναμεζους ακομα και οταν ειχαν καθαρη οπτικη επαφη με τον στοχο: προτιμουσαν να ριχνουν στα δεντρα πανω απο τα κεφαλια τους.
αἰέν ἀριστεύειν