χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Μην τον προτιμήσεις τότε, πήγαινε με άλλο Μετρό.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Μην τον προτιμήσεις τότε, πήγαινε με άλλο Μετρό.
Δεν πάω με μετρό.
οκ! οκ! Μη θυμώνεις....
Δηλαδή σύντομα κάποιο global governance θα σε υποχρεώσει εσένα στην αραιοκατοικημένη χώρα σου, στην γη σου, να μην τρως κρέας που παράγεις έστω σε προβιομηχανικές οικογενειακές συνθήκες γιατί κάποιο άλλοι στην άλλη άκρη του κόσμου δεν κρατήθηκαν και έγιναν 9 δις. Με λίγα λόγια ο εφιάλτης της παγκοσμιοποίησης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:10Σίγουρα δεν απεθύνεται στην δικιά μας γενιά, για ευνόητους λόγους, αλλά οι γενεές των οποίων οι διατροφικές ανάγκες θα καλύπτονται από κάτι παρεμφερές δεν είναι τόσο μακρυά όσο τις τοποθετείς. Θα τολμούσα να γράψω ότι βρίσκονται εν ζωή. Το πίβοτ είναι αναπόφευκτο, όχι μόνο για ηθικούς λόγους - αυτοί είναι και οι λιγότερο σημαντικοί στην μεγάλη εικόνα - αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με απλή αριθμητική στην πορεία προς τα εννέα δις (όπου σύμφωνα με τα μονδέλα επιπεδοποιείται η πληθ. καμπύλη). Και, εννοείται, ότι όποιοι κατέχουν το ΙΡ που θα συνδεθεί με τις νικηφόρες τεχνολογίες θα απολαύσουν άνευ προηγουμένου πλούτηChilloutbuddy έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:40Mια χαρά, και απέχουμε μόνο 6 γενιές απ'το να το εμπιστευτώ και να το φάωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:29
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι. Εδώ ένα παράδειγμα σοβαρής προσπάθειας https://mosameat.eu/index.html
Σιγά μην τρώγαν μόνο μια φορά το μήνα. Τυπική μιζερογκρίνια είναι /ήταν: "εμείς περνούσαμε δύσκολα". όπως στα "φρικτά" 60ς 70ς που διορίζονταν με μια αίτηση, έκαναν καριέρες για την πλάκα και αστεία προσόντα. Συνήθως συνδυάζεται με το :"παλιά οι γάμοι κρατούσαν μέρες και γλεντούσε όλο το χωριό" φαίνεται τότε κερνούσαν τους καλεσμένους φακές, για αυτό έβγαζαν την υποχρέωση σε διάρκεια.
Κι εγώ αυτό το νούμερο είχα στο μυαλό μου, αλλά έκαμα ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα πριν ποστάρω και είδα εννιά
Δεν θα στο απαγορέψει περ σε, αλλά θα υπάρχει τέτοια ηθική απαξίωση για την πρατική, που όποιοι την ακολουθούνε θα περιθωριοποιούνται. Θα είναι, για παράδειγμα, σα να ακολουθείς πρακτικές αιμομιξίας ή σαν να χρησιμοποιείς πλαστικές σακούλες στο σούπερDorian έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 13:00Δηλαδή σύντομα κάποιο global governance θα σε υποχρεώσει εσένα στην αραιοκατοικημένη χώρα σου, στην γη σου, να μην τρως κρέας που παράγεις έστω σε προβιομηχανικές οικογενειακές συνθήκες γιατί κάποιο άλλοι στην άλλη άκρη του κόσμου δεν κρατήθηκαν και έγιναν 9 δις. Με λίγα λόγια ο εφιάλτης της παγκοσμιοποίησης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:10Σίγουρα δεν απεθύνεται στην δικιά μας γενιά, για ευνόητους λόγους, αλλά οι γενεές των οποίων οι διατροφικές ανάγκες θα καλύπτονται από κάτι παρεμφερές δεν είναι τόσο μακρυά όσο τις τοποθετείς. Θα τολμούσα να γράψω ότι βρίσκονται εν ζωή. Το πίβοτ είναι αναπόφευκτο, όχι μόνο για ηθικούς λόγους - αυτοί είναι και οι λιγότερο σημαντικοί στην μεγάλη εικόνα - αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με απλή αριθμητική στην πορεία προς τα εννέα δις (όπου σύμφωνα με τα μονδέλα επιπεδοποιείται η πληθ. καμπύλη). Και, εννοείται, ότι όποιοι κατέχουν το ΙΡ που θα συνδεθεί με τις νικηφόρες τεχνολογίες θα απολαύσουν άνευ προηγουμένου πλούτηChilloutbuddy έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:40
Mια χαρά, και απέχουμε μόνο 6 γενιές απ'το να το εμπιστευτώ και να το φάω
δεν ειναι καμμενο, οπως πρεπει ειναι.
άντε ρε και ανησύχησαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 13:12Δεν θα στο απαγορέψει περ σε, αλλά θα υπάρχει τέτοια ηθική απαξίωση για την πρατική, που όποιοι την ακολουθούνε θα περιθωριοποιούνται. Θα είναι, για παράδειγμα, σα να ακολουθείς πρακτικές αιμομιξίας ή σαν να χρησιμοποιείς πλαστικές σακούλες στο σούπερDorian έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 13:00Δηλαδή σύντομα κάποιο global governance θα σε υποχρεώσει εσένα στην αραιοκατοικημένη χώρα σου, στην γη σου, να μην τρως κρέας που παράγεις έστω σε προβιομηχανικές οικογενειακές συνθήκες γιατί κάποιο άλλοι στην άλλη άκρη του κόσμου δεν κρατήθηκαν και έγιναν 9 δις. Με λίγα λόγια ο εφιάλτης της παγκοσμιοποίησης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 15:10
Σίγουρα δεν απεθύνεται στην δικιά μας γενιά, για ευνόητους λόγους, αλλά οι γενεές των οποίων οι διατροφικές ανάγκες θα καλύπτονται από κάτι παρεμφερές δεν είναι τόσο μακρυά όσο τις τοποθετείς. Θα τολμούσα να γράψω ότι βρίσκονται εν ζωή. Το πίβοτ είναι αναπόφευκτο, όχι μόνο για ηθικούς λόγους - αυτοί είναι και οι λιγότερο σημαντικοί στην μεγάλη εικόνα - αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με απλή αριθμητική στην πορεία προς τα εννέα δις (όπου σύμφωνα με τα μονδέλα επιπεδοποιείται η πληθ. καμπύλη). Και, εννοείται, ότι όποιοι κατέχουν το ΙΡ που θα συνδεθεί με τις νικηφόρες τεχνολογίες θα απολαύσουν άνευ προηγουμένου πλούτη
Φιλε πραγματικα καταλαβαινεις τι γραφεις; Τι σχεση εχει η υπαρξη συνειδησης με τα συναισθηματα;foscilis έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 10:55Είναι αυτό που δεν έχει π.χ. ένα μωρό 4 μηνών. Δεν ξέρω εσύ αν θυμάσαι να τσούζει ο κατακόκκινος κώλος σου από τις 10 ώρες που ήσουν με την ίδια πάνα επειδή χέστηκες το βράδυ, εγώ όχι. Παρ' όλο που σίγουρα και οι δύο κλαίγαμε. Πολύ απλά δεν υπήρχε ακόμα κάποιος να το βιώσει όλο αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 02:38Τι ειναι ο ενσυνειδητος εαυτος και τι σχεση εχει με τον πονο και τη δυσφορια;
Και το μωρό ΟΚ γύρω στα 2-3 θα αποκτήσει εαυτό.
Η αγελάδα όχι. Ούτε ο σκύλος (indeed ο σκύλος έχει πολύ λιγότερη αίσθηση του εαυτού από ένα γουρούνι όσο κι αν τον αγαπάς και αυτό είναι μία ακόμα απόδειξη του τι μαλάκες είναι οι ζωόφιλοι και πόσο λίγο καταλαβαίνουν τα ζώα που δήθεν αγαπάνε).Αφιλοσόφητες παπαριές που συγχέουν την ύπαρξη με την ενσυνείδητη ύπαρξη στη βάση εξωτερικά μετρήσιμων αντιδράσεων. Και κάπως έτσι καταλήγουμε ότι αναγκάστε την πουτάνα βιασμένη να κυοφορήσει υποχρωτικά "υπάρχει βίντεο που δείχνει ότι το έμβρυο υποχωρεί όταν πλησιάζει η σκούπα της έκτρωσης άρα είναι άνθρωπος άρα έχει ίσα δικαιώματα με τη γυναίκα". Μεταμοντερνισμός = μεσαίωνας επαναλαμβανόμενος ως φάρσα.Οι επιστημονες εχουν κανει πειραματα που αποδεικνυουν οτι τα ζωα ξαι τα ψαρια πονανε και υποφερουν.
Συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης Π.Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 10:24Άσε. Μια χαρά κοπέλα ήταν. Πώς κατάντησε έτσι!!!sys3x έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 10:00Τον κατάφεραν τον σκοπό τους.Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 09:59Καλά που δεν με πέτυχαν στο burger festival. Θα δισνυκτερεύαμε στο αυτόφωρο.
Και λογικά θα ήταν εκεί και η κολλητή μου από το Λύκειο.
Πώς έμπλεξε ετσι, δεν ξέρω. Είχαμε τσακίσει σουβλάκια και σουβλάκια στο σχολείο.
Την βρήκα μετά από χρόνια στο facebook, είπα να της μιλησω, είδα φωτογραφίες από βιγκανοδράσεις και είπα, άσε καλύτερα.
Πώς ντύνεται μην τυχόν και φορέσει οτιδήποτε βγαίνει από ζώο. Ούτε μάλλινο παλτό δεν φοράει.
Παρακμιακή εικόνα δυστυχώς! Της έκαναν πλύση εγκεφάλου κανονικά!
Όχι, οι ακτιβιστές είναι ζώα (και φοβούνται για τον εαυτό τους)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:35παιδιά, εγώ που δεν επηρεάζομαι από αυτές τις δράσεις και λειτουργούν αντίθετα, δηλαδή μου ανοίγουν την όρεξη, είμαι καθίκι;