Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Ιουν 2022, 16:30

Ποιος Μπλακι; Ο παλιός που ήξερα κι εγώ; Ή καινούργιος; Ο παλιός ήταν μια χαρά παλικάρι. Μπορεί να διαφωνουσαμε πολιτικά αλλά ήταν έξυπνος και σε καμιά περίπτωση δε θα τον έβαζα στους μισογυνιδες του φόρουμ. Ένα σχόλιο εδώ κι ένα εκεί σε γυναίκες πολιτικούς "αντιπάλους ", εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος, ολοι στην ίδια σεξιστική κοινωνία μεγαλώσαμε. Αλλά τουλάχιστον εκείνος προσπαθούσε να γινει καλύτερος

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:35

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:23
"μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω",
Ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο, ουτε καν το εχω πιστεψει ή εστω σκεφτει για τον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου σε κανουν να τα βλεπεις ολα μεσα απο παραμορφωτικα γυαλια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:36

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:30
Ποιος Μπλακι; Ο παλιός που ήξερα κι εγώ; Ή καινούργιος; Ο παλιός ήταν μια χαρά παλικάρι. Μπορεί να διαφωνουσαμε πολιτικά αλλά ήταν έξυπνος και σε καμιά περίπτωση δε θα τον έβαζα στους μισογυνιδες του φόρουμ. Ένα σχόλιο εδώ κι ένα εκεί σε γυναίκες πολιτικούς "αντιπάλους ", εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος, ολοι στην ίδια σεξιστική κοινωνία μεγαλώσαμε. Αλλά τουλάχιστον εκείνος προσπαθούσε να γινει καλύτερος
για μενα λεει, ημουν ο μπλακπαιντ παλια. Γεια σου Ιφιδα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Ιουν 2022, 16:38

John Brown Gun Club έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:36

Ε τότε για σένα, λεω κι εγώ. Γεια σου Μπλακι

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:43

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:38
13 Ιουν 2022, 16:36

Ε τότε για σένα, λεω κι εγώ. Γεια σου Μπλακι
Εκανες μια πολυ σωστη τοποθετηση. Απο την ιδια σεξιστικη και ηγεμονικης νοοτροπιας κοινωνια προερχομαστε ολοι. Ολα ξεκινουν απο την συνειδητοποιηση αυτου του πραγματος, και μετα απο την θεληση μας να ακουσουμε, και να πειστουμε και εν τελει να κανουμε κατι για ολα αυτα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 16:50

13 Ιουν 2022, 16:35
hellegennes έγραψε:
Ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο, ουτε καν το εχω πιστεψει ή εστω σκεφτει για τον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου σε κανουν να τα βλεπεις ολα μεσα απο παραμορφωτικα γυαλια.
Βαριέμαι. Ειλικρινά. Αν πείθεις τον εαυτό σου, μπράβο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:56

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:50
13 Ιουν 2022, 16:35
hellegennes έγραψε:
Βαριέμαι. Ειλικρινά. Αν πείθεις τον εαυτό σου, μπράβο.
σε καταλαβαινω, πηγες για μαλλι και γυρισες γουλι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιουν 2022, 17:17

13 Ιουν 2022, 06:47
Naida έγραψε:
13 Ιουν 2022, 06:33
Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.
Δαναη, σ ευχαριστω γι αυτα τα ομορφα λογια και ανταποδιδω, η αυτοπεποιθηση μου αυτες τις μερες χρειαζοταν μια τονωτικη ενεση σαν αυτη. Να σαι καλα.
Η πραγματικότητα είναι. Εσύ και κάποιοι άλλοι ξεχωρίζετε εδώ μέσα λόγω απόψεων. Ανεξαρτήτως τι λένε οι υπόλοιποι με τις αντίθετες απόψεις από σένα. Μια όαση είσαι εδώ μέσα :D
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιουν 2022, 17:18

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 14:26
Naida έγραψε:
Οκ ας το τοποθετήσουμε σωστά. Βια ούτε έχω δεχθεί ούτε έχω ασκήσει στην φανταστική μου σχέση. Σε άλλη προ αμνημονεύτων χρόνων ναι(αν εννοείς αυτό) κατι φυσικά που ούτε επιζητούσα, ούτε επιζητούσε μιας και η βια ήταν αμφιπλευρη.
Δεν ξέρω καν αν αντιλαμβάνεσαι τι είναι βία. Πολλές φορές αυτοί που ασκούν ή δέχονται βία ή και τα δύο, το έχουν τόσο μέσα στην ψυχοσύνθεσή τους που δεν το αντιλαμβάνονται καν, όπως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πότε γίνονται προσβλητικοί.

Θα μπορούσα να παραθέσω σειρά αποσπασμάτων ιστοριών που έχεις διηγηθεί ή αντιδράσεών σου που η βία είναι όχι μόνο φανερή αλλά πολλές φορές απρόκλητη και σοκαριστική. Αλλά βαριέμαι.
Naida έγραψε:
Και γενικά έχε στο μυαλουδακι σου πως όταν μια γυναίκα δέχεται βια στην σχέση της δεν το επιζητεί, ούτε της αξίζει οπως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.
Δεν έγραψα τίποτα από τα δυο ούτε καν κατά προσέγγιση. Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, ξαναδιάβασέ το μέχρι να το καταλάβεις.
Naida έγραψε:
Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.
Φουλ σεξιστικά σχόλια έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς γιατί έχεις παρωπίδες και σου αρέσει ο "ρομαντισμός" της βίας και του σεξισμού. Είναι διάχυτα και τα δυο στα γραπτά σου.
Σου είπα τις απόψεις μου τα υπόλοιπα είναι δικά σου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 13 Ιουν 2022, 17:34

Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Ιουν 2022, 17:36

Εικόνα
https://www.dimokratiki.gr/13-06-2022/k ... ta-paidia/

Εικόνα

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.

Αποτέλεσμα οι μπαμπάδες να χάνουν κάθε επαφή με τα παιδιά τους και να μην έχουν καθόλου επικοινωνία. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, αναγκάζονται να ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στις χώρες αυτές προκειμένου να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

Προνόμια

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στον «Ε.Τ.» της Κυριακής Ελληνες μπαμπάδες που ανεβαίνουν «Γολγοθά», με δικαστήρια σε Ελλάδα και Σκανδιναβική Χερσόνησο για την επιμέλεια ή την επικοινωνία με τα παιδιά τους, ένας από τους βασικότερους λόγους που οι γυναίκες οι οποίες γέννησαν τα παιδιά τους τα παίρνουν και εξαφανίζονται ύστερα από λίγα χρόνια αφού γεννηθούν είναι οι κοινωνικές παροχές που δίνουν τα κράτη εκεί.

«Μέσα από την περιπέτειά μου γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες από Σουηδία, Νορβηγία και Δανία έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, γνωρίζουν ανθρώπους, κάνουν παιδιά μαζί τους και στη συνέχεια, όταν το παιδί φθάσει από τριών έως έξι ετών, τα παίρνουν και επιστρέφουν στη χώρα τους.

Αυτό γίνεται γιατί είναι γυναίκες χαμηλού εισοδήματος και αποκτώντας ένα παιδί από μια άλλη χώρα εξασφαλίζουν στη χώρα τους την οικονομική τους αποκατάσταση. :smt047

Δηλαδή, τη δωρεάν παροχή σπιτιού και επιδόματα τόσο για το παιδί μέχρι την ηλικία των 18 ετών όσο και για τις ίδιες :smt047 αφού θεωρούνται μονογονεϊκές οικογένειες», θα εξηγήσει στον «Ε.Τ.» της Κυριακής ο κ. Νεκτάριος Κουλιζάκης, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης στην Κρήτη, ο οποίος βιώνει ένα απίστευτο δράμα.

«Εχω φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια και τον Συνήγορο του Πολίτη της Σουηδίας. Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη. Καταλήξαμε να είμαστε μαζί και μέναμε στα Χανιά.

Οταν γεννήθηκε ο γιος μου, σε ηλικία περίπου 6,5 ετών με την πρόφαση ότι θα πήγαινε για λίγο στη χώρα της τον πήρε και έφυγαν.

Εκτοτε δεν τον έχω δει και δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της Σουηδίας στις οποίες προσέφυγε η γυναίκα μου με καταδίκασαν χωρίς καν να κληθώ να καταθέσω την άποψή μου και, μάλιστα, όταν κινήθηκα νομικά για την επιμέλεια αλλά και για να έχω επικοινωνία με το παιδί μου, εκείνοι απέκρυπταν τα στοιχεία της γυναίκας μου για να μην τη βρω με την αιτιολογία ότι θα τους έκανα κακό

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 13 Ιουν 2022, 17:41

georgebi έγραψε:
13 Ιουν 2022, 17:36

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.
Είμαι με τις γυναίκες εδώ. Γιατί σαν παιδί καλύτερα να μεγαλώνεις στη Σκανδιναβία πάρα στο ελληνισταν

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Ιουν 2022, 17:44

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Ιουν 2022, 17:41
georgebi έγραψε:

Είμαι με τις γυναίκες εδώ. Γιατί σαν παιδί καλύτερα να μεγαλώνεις στη Σκανδιναβία πάρα στο ελληνισταν

Εικόνα

:102::102::102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Ιουν 2022, 17:47

georgebi έγραψε:

Αυτό γίνεται γιατί είναι γυναίκες χαμηλού εισοδήματος και αποκτώντας ένα παιδί από μια άλλη χώρα εξασφαλίζουν στη χώρα τους την οικονομική τους αποκατάσταση. :smt047

Δηλαδή, τη δωρεάν παροχή σπιτιού και επιδόματα τόσο για το παιδί μέχρι την ηλικία των 18 ετών όσο και για τις ίδιες :[/b].»
:102:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιουν 2022, 18:01

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Ιουν 2022, 17:34
Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν
Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους. Ε αυτοί οι άντρες αξίζουν το κάτι παραπάνω που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τον σωρό. Οπότε γίνεις δεν γίνεις φεμ, δεν αλλάζει κάτι για σένα.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών