Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
Ποιος Μπλακι; Ο παλιός που ήξερα κι εγώ; Ή καινούργιος; Ο παλιός ήταν μια χαρά παλικάρι. Μπορεί να διαφωνουσαμε πολιτικά αλλά ήταν έξυπνος και σε καμιά περίπτωση δε θα τον έβαζα στους μισογυνιδες του φόρουμ. Ένα σχόλιο εδώ κι ένα εκεί σε γυναίκες πολιτικούς "αντιπάλους ", εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος, ολοι στην ίδια σεξιστική κοινωνία μεγαλώσαμε. Αλλά τουλάχιστον εκείνος προσπαθούσε να γινει καλύτερος
- John Brown Gun Club
Ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο, ουτε καν το εχω πιστεψει ή εστω σκεφτει για τον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου σε κανουν να τα βλεπεις ολα μεσα απο παραμορφωτικα γυαλια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
για μενα λεει, ημουν ο μπλακπαιντ παλια. Γεια σου Ιφιδα.Ίφιδα έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:30Ποιος Μπλακι; Ο παλιός που ήξερα κι εγώ; Ή καινούργιος; Ο παλιός ήταν μια χαρά παλικάρι. Μπορεί να διαφωνουσαμε πολιτικά αλλά ήταν έξυπνος και σε καμιά περίπτωση δε θα τον έβαζα στους μισογυνιδες του φόρουμ. Ένα σχόλιο εδώ κι ένα εκεί σε γυναίκες πολιτικούς "αντιπάλους ", εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος, ολοι στην ίδια σεξιστική κοινωνία μεγαλώσαμε. Αλλά τουλάχιστον εκείνος προσπαθούσε να γινει καλύτερος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ε τότε για σένα, λεω κι εγώ. Γεια σου ΜπλακιJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:36
για μενα λεει, ημουν ο μπλακπαιντ παλια. Γεια σου Ιφιδα.
- John Brown Gun Club
Εκανες μια πολυ σωστη τοποθετηση. Απο την ιδια σεξιστικη και ηγεμονικης νοοτροπιας κοινωνια προερχομαστε ολοι. Ολα ξεκινουν απο την συνειδητοποιηση αυτου του πραγματος, και μετα απο την θεληση μας να ακουσουμε, και να πειστουμε και εν τελει να κανουμε κατι για ολα αυτα.Ίφιδα έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:38Ε τότε για σένα, λεω κι εγώ. Γεια σου ΜπλακιJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:36
για μενα λεει, ημουν ο μπλακπαιντ παλια. Γεια σου Ιφιδα.
- hellegennes
Βαριέμαι. Ειλικρινά. Αν πείθεις τον εαυτό σου, μπράβο.John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:35Ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο, ουτε καν το εχω πιστεψει ή εστω σκεφτει για τον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου σε κανουν να τα βλεπεις ολα μεσα απο παραμορφωτικα γυαλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- John Brown Gun Club
σε καταλαβαινω, πηγες για μαλλι και γυρισες γουλι.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:50Βαριέμαι. Ειλικρινά. Αν πείθεις τον εαυτό σου, μπράβο.John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:35Ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο, ουτε καν το εχω πιστεψει ή εστω σκεφτει για τον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου σε κανουν να τα βλεπεις ολα μεσα απο παραμορφωτικα γυαλια.
Η πραγματικότητα είναι. Εσύ και κάποιοι άλλοι ξεχωρίζετε εδώ μέσα λόγω απόψεων. Ανεξαρτήτως τι λένε οι υπόλοιποι με τις αντίθετες απόψεις από σένα. Μια όαση είσαι εδώ μέσαJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 06:47Δαναη, σ ευχαριστω γι αυτα τα ομορφα λογια και ανταποδιδω, η αυτοπεποιθηση μου αυτες τις μερες χρειαζοταν μια τονωτικη ενεση σαν αυτη. Να σαι καλα.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 06:33Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου είπα τις απόψεις μου τα υπόλοιπα είναι δικά σου.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 14:26Δεν ξέρω καν αν αντιλαμβάνεσαι τι είναι βία. Πολλές φορές αυτοί που ασκούν ή δέχονται βία ή και τα δύο, το έχουν τόσο μέσα στην ψυχοσύνθεσή τους που δεν το αντιλαμβάνονται καν, όπως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πότε γίνονται προσβλητικοί.
Θα μπορούσα να παραθέσω σειρά αποσπασμάτων ιστοριών που έχεις διηγηθεί ή αντιδράσεών σου που η βία είναι όχι μόνο φανερή αλλά πολλές φορές απρόκλητη και σοκαριστική. Αλλά βαριέμαι.Δεν έγραψα τίποτα από τα δυο ούτε καν κατά προσέγγιση. Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, ξαναδιάβασέ το μέχρι να το καταλάβεις.Φουλ σεξιστικά σχόλια έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς γιατί έχεις παρωπίδες και σου αρέσει ο "ρομαντισμός" της βίας και του σεξισμού. Είναι διάχυτα και τα δυο στα γραπτά σου.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 06:33Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν

https://www.dimokratiki.gr/13-06-2022/k ... ta-paidia/

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.
Αποτέλεσμα οι μπαμπάδες να χάνουν κάθε επαφή με τα παιδιά τους και να μην έχουν καθόλου επικοινωνία. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, αναγκάζονται να ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στις χώρες αυτές προκειμένου να εντοπίσουν τα παιδιά τους.
Προνόμια
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στον «Ε.Τ.» της Κυριακής Ελληνες μπαμπάδες που ανεβαίνουν «Γολγοθά», με δικαστήρια σε Ελλάδα και Σκανδιναβική Χερσόνησο για την επιμέλεια ή την επικοινωνία με τα παιδιά τους, ένας από τους βασικότερους λόγους που οι γυναίκες οι οποίες γέννησαν τα παιδιά τους τα παίρνουν και εξαφανίζονται ύστερα από λίγα χρόνια αφού γεννηθούν είναι οι κοινωνικές παροχές που δίνουν τα κράτη εκεί.
«Μέσα από την περιπέτειά μου γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες από Σουηδία, Νορβηγία και Δανία έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, γνωρίζουν ανθρώπους, κάνουν παιδιά μαζί τους και στη συνέχεια, όταν το παιδί φθάσει από τριών έως έξι ετών, τα παίρνουν και επιστρέφουν στη χώρα τους.
Αυτό γίνεται γιατί είναι γυναίκες χαμηλού εισοδήματος και αποκτώντας ένα παιδί από μια άλλη χώρα εξασφαλίζουν στη χώρα τους την οικονομική τους αποκατάσταση.

Δηλαδή, τη δωρεάν παροχή σπιτιού και επιδόματα τόσο για το παιδί μέχρι την ηλικία των 18 ετών όσο και για τις ίδιες

«Εχω φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια και τον Συνήγορο του Πολίτη της Σουηδίας. Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη. Καταλήξαμε να είμαστε μαζί και μέναμε στα Χανιά.
Οταν γεννήθηκε ο γιος μου, σε ηλικία περίπου 6,5 ετών με την πρόφαση ότι θα πήγαινε για λίγο στη χώρα της τον πήρε και έφυγαν.
Εκτοτε δεν τον έχω δει και δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της Σουηδίας στις οποίες προσέφυγε η γυναίκα μου με καταδίκασαν χωρίς καν να κληθώ να καταθέσω την άποψή μου και, μάλιστα, όταν κινήθηκα νομικά για την επιμέλεια αλλά και για να έχω επικοινωνία με το παιδί μου, εκείνοι απέκρυπταν τα στοιχεία της γυναίκας μου για να μην τη βρω με την αιτιολογία ότι θα τους έκανα κακό.»

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- EKPLIKTIKOS
Είμαι με τις γυναίκες εδώ. Γιατί σαν παιδί καλύτερα να μεγαλώνεις στη Σκανδιναβία πάρα στο ελληνισταν
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 17:41Είμαι με τις γυναίκες εδώ. Γιατί σαν παιδί καλύτερα να μεγαλώνεις στη Σκανδιναβία πάρα στο ελληνισταν

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
georgebi έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 17:36
Αυτό γίνεται γιατί είναι γυναίκες χαμηλού εισοδήματος και αποκτώντας ένα παιδί από μια άλλη χώρα εξασφαλίζουν στη χώρα τους την οικονομική τους αποκατάσταση.
Δηλαδή, τη δωρεάν παροχή σπιτιού και επιδόματα τόσο για το παιδί μέχρι την ηλικία των 18 ετών όσο και για τις ίδιες :[/b].»

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους. Ε αυτοί οι άντρες αξίζουν το κάτι παραπάνω που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τον σωρό. Οπότε γίνεις δεν γίνεις φεμ, δεν αλλάζει κάτι για σένα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 17:34Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38