Μπροστά σε αυτόν που θεωρεί ότι η γυναίκα που τρώει ξύλο είναι επιλογή της επειδή να μωρέ την τραβάνε οι βίαιοι, ή είναι και η ίδια βίαιη πίστεψε με είναι πολύ μα πάρα πολύ πιο προοδευτικός.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:23Επίσης, καλέ μου Μαυρομπογιά, όπως είπα και στην Νάιδα, οι άνθρωποι που διακατέχονται από βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες αντιλήψεις, πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι αντιλήψεις τους είναι βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες.
Αν δεν αναγνωρίζεις λοιπόν τον σεξισμό στο "μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω", οφείλεται στο ότι δεν είναι ένα τυχαίο σεξιστικό σφάλμα στο οποίο υπέπεσες αλλά ότι είσαι φουλ σεξιστής και δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι κακός άνθρωπος. Απλά δεν είσαι το προοδευτικό μυαλό που νομίζεις πως είσαι.
Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Όχι. Όταν φτάνεις σε σημείο να λες, "αντί να με μειώνεις, εξήγησε μου", όταν σου τόνισα το ποσό άσχετες αρλούμπες έλεγες, ενώ αγνοείς βασικά πράγματα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:08Οταν μου τσαμπουνας βιολογια 3ης δημοτικου για να εκλογικευσεις την ομοφοβια σου;
ΥΓ: δεν υπάρχει βιολογία 3ης δημοτικού, εκτός ίσως από αυτή που γνωρίζεις εσύ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Από παιδάκι τον θυμάσαι, ολόκληρος άντρας έγινε πια
- Otto Weininger
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 13 Ιουν 2022, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
24 γυναικοκτονίες 2021-2022,άπειροι ξυλοδαρμοί και βιασμοί γυναικών και παιδιών.
Θέλεις πραγματικά να μας πεις κάτι με το παραπάνω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Άπειροι βιασμοί και ξυλοδαρμοί; Θεωρητικά μιλάς, εκτός και αν έχεις άπειρα λινκ.
Αυτό που θέλω να πω με το παραπάνω ειναι ότι η κακία και η βία υπάρχει και στα 2 φύλα και εκδηλώνεται όπου τους παίρνει.
Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι έχουμε 24 γυναικοκτονίες, μεγάλο ποσοστό ξυλοδαρμών και βιασμών γυναικών και παιδιών(το μείωσα από άπειρο) ή απλά το αμφισβητείς και θέλεις λινκ; όχι τίποτα άλλο μπορώ να σου φέρω και το γνωρίζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:04Άπειροι βιασμοί και ξυλοδαρμοί; Θεωρητικά μιλάς, εκτός και αν έχεις άπειρα λινκ.
Αυτό που θέλω να πω με το παραπάνω ειναι ότι η κακία και η βία υπάρχει και στα 2 φύλα και εκδηλώνεται όπου τους παίρνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Τώρα που το διορθωσες, το γνωρίζω. Και παραμένει η απάντηση μου: και στα 2 φύλα υπάρχουν βίαιοι και όπου τους παίρνει πράττουν.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:08Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι έχουμε 24 γυναικοκτονίες, μεγάλο ποσοστό ξυλοδαρμών και βιασμών γυναικών και παιδιών(το μείωσα από άπειρο) ή απλά το αμφισβητείς και θέλεις λινκ; όχι τίποτα άλλο μπορώ να σου φέρω και το γνωρίζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:04Άπειροι βιασμοί και ξυλοδαρμοί; Θεωρητικά μιλάς, εκτός και αν έχεις άπειρα λινκ.
Η διαφορά είναι ότι εσύ θεωρείς πως οι "γυναίκες είναι μόνιμα θύματα και σε πιστεύω αδελφή μου" ενώ το ψέμα πάει σύννεφο συν τοις άλλοις.
ΥΓ :
SpoilerShow

- EKPLIKTIKOS
Why so salty thoughNaida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 18:01Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους. Ε αυτοί οι άντρες αξίζουν το κάτι παραπάνω που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τον σωρό. Οπότε γίνεις δεν γίνεις φεμ, δεν αλλάζει κάτι για σένα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 17:34Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν

Κάνεις λάθος και επίσης το γνωρίζεις. Εγώ είμαι αυτή που λέει ότι και οι άντρες υφίστανται βια και εκείνοι ακόμα πιο δύσκολο να το καταγγέλλουν καθότι εσείς οι ίδιοι (του φύλου σας) θα τους κορόιδεψετε. Όπως επίσης λέω ότι όταν σε χτυπήσει μια γυναίκα αναίτια θα ανταποδώσεις. Επίσης η απάντηση σου στα φαινόμενα δολοφονιών, βιασμών και κακοποιήσεων που συμβαίνουν σε μεγάλο βαθμό, είναι ναι αλλά έχουμε και 3 περιπτώσεις γυναικών που δολοφόνησαν και 4 περιπτώσεις που έδειραν. Αμ πως.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:12Τώρα που το διορθωσες, το γνωρίζω. Και παραμένει η απάντηση μου: και στα 2 φύλα υπάρχουν βίαιοι και όπου τους παίρνει πράττουν.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:08Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι έχουμε 24 γυναικοκτονίες, μεγάλο ποσοστό ξυλοδαρμών και βιασμών γυναικών και παιδιών(το μείωσα από άπειρο) ή απλά το αμφισβητείς και θέλεις λινκ; όχι τίποτα άλλο μπορώ να σου φέρω και το γνωρίζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:04
Άπειροι βιασμοί και ξυλοδαρμοί; Θεωρητικά μιλάς, εκτός και αν έχεις άπειρα λινκ.
Η διαφορά είναι ότι εσύ θεωρείς πως οι "γυναίκες είναι μόνιμα θύματα και σε πιστεύω αδελφή μου" ενώ το ψέμα πάει σύννεφο συν τοις άλλοις.
ΥΓ :SpoilerShow
Επίσης για καθε μια ψευδή καταγγελία βιασμού πόσες λες να είναι αυτές οι περιπτώσεις πραγματικών βιασμών που δεν καταγγέλονται;
Ελα να σοβαρευτούμε λίγο.
SpoilerShow

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ θελήσεις να απαξιώσεις την περσονα του μπλακι και τα λεγόμενα του και σου απάντησα,, αν σου φανηκε salty

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38