αυτο ειναι ευκολακι, θα υπηρχε ενας μικρος βαθμος δυσκολιας αν σου ερχοταν συναδελφος καθηγητρια
Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- omg kai 3 lol
Re: Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
αυτο ειναι ευκολακι, θα υπηρχε ενας μικρος βαθμος δυσκολιας αν σου ερχοταν συναδελφος καθηγητρια
Ήταν η συνάδελφος γυμνάστρια σε 4ήμερη ,αλλά ήμουν ύπανδρος τότε ,κι αυτή επίσης , οπότε da nada..omg kai 3 lol έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:13
- omg kai 3 lol
Στύγιος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:16Ήταν η συνάδελφος γυμνάστρια σε 4ήμερη ,αλλά ήμουν ύπανδρος τότε ,κι αυτή επίσης , οπότε da nada..omg kai 3 lol έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:13
εχεις κανει πραξη καμια φαση ή συντηρεις ανθολογιο φαντασιωσεων στο πχορουμ στυγιε;
ειναι κλειστη η πορτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Λείπω καιρό, νόμιζα το λκ είναι συντομογραφια του λουκ. 
Σύμφωνα με φορουμιτη που χει κόλλημα με την πάρτι μου και δεν τον έχει δει, εγώ έχω τον μεγαλύτερο

Σύμφωνα με φορουμιτη που χει κόλλημα με την πάρτι μου και δεν τον έχει δει, εγώ έχω τον μεγαλύτερο

Λες τον Μητσοκόλλια που σε κυνηγούσε και στο άλλο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε εγώ τον έχω δει και λέω πως έχεις τον μικρότερο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τιμώ το στεφάνι μουomg kai 3 lol έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:21Στύγιος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:16Ήταν η συνάδελφος γυμνάστρια σε 4ήμερη ,αλλά ήμουν ύπανδρος τότε ,κι αυτή επίσης , οπότε da nada..omg kai 3 lol έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:13
εχεις κανει πραξη καμια φαση ή συντηρεις ανθολογιο φαντασιωσεων στο πχορουμ στυγιε;

Γω λέω να βρεθούμε τώρα που μένουμε δίπλα
Μητσοκώλια είναι το σωστό

Στύγιος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:33Τιμώ το στεφάνι μουomg kai 3 lol έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 17:21
εχεις κανει πραξη καμια φαση ή συντηρεις ανθολογιο φαντασιωσεων στο πχορουμ στυγιε;,κι ελπίζω να μη με έχει κάνει τάρανδο.

δεν κανει τετοια ο ασεβαστος. μπαινω μονο αν βρω πορτα ανοιχτη, ουτε καν μπαινω στη διαδικασια να χτυπησω κουδουνι και να ζητησω να μου ανοιξουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Κορίτσια, θέμε τεκμήρια και όχι λόγια του αγέρα.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές