όχι όκ. όταν ήμουν 78 κιλά είχα καλύτερο. Αλλά όταν είσαι ντροπαλός και φλώρος, τι να τον κάνεις. Τζάμπα πάει. Βαλε και πως δεν είχαμε fb ερλι 00ς και έψαχνες γκόμενα στην χαοτική παράνοια των τσάτ. Σκληρές εποχές. Η σημερινή νεολαία δεν ξέρει.Feindflug έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 10:28Οι άντρες που λένε ότι έχουν ωραίο κώλο, είναι κατά πλειοψηφία κάτι υπέρβαροι, αχλαδοκώληδες με περίσσεια λίπους στο συγκεκριμένο σημείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 10:31Για πχωρουμιστες δε γίνεται συζητηση, γιατί εγώ είμαι ο νικητής. Από φάτσα είμαι απαράδεκτος και με έξτρα κιλά, αλλά από κωλο σκίζουμε. Βέβαια ποτέ δε με βοήθησε να βρω καμιά γκόμενά, άρα μύθος τα ότι ενδιαφέρει τις γυναίκες ιδιαιτέρως.
Καμμία σχέση με μυώδεις γλουτιαίους, δηλαδή.
Τύπε, δεν έχεις ωραίο κώλο. Έχεις χοντρό κώλο.
Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Γενικά είναι θέμα όταν είσαι άντρας και θεωρείς δυνατό σου σημείο τον κωλο σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η εν λόγω ανέβασε στο ίνστα τη ακόλουθη φωτό.

Οι γοργόνες του φόρουμ τολμούν; (Χωρίς το πρόσωπο, εννοείται).

Οι γοργόνες του φόρουμ τολμούν; (Χωρίς το πρόσωπο, εννοείται).
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι είχα μια όρεξη να βγάλω φώτο τον οπίσθιο κόσμο μου και να τον αναρτήσω εδώ μέσα.
Όποια θέλει πάλι, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό που ξέρω εγώ έιναι ότι πριν αρχίσουν οι οντισιόν στα ριάλιτις, ανακοινώνεται η κριτική επιτροπή.
Οπότε, προτείνω να αρχίσουν οι ενδιαφέρομενοι να δημοσιεύουν κοιλίτσες, πλατούλες, στέρνα από την κορμάρα τους και φωτογραφίες από τον κώλο της γκόμενας ή της γυναίκας τους. Ας διαφυλάξουν από το κακό μάτι τον δικό τους κώλο. Να αποφασίσουν οι κυρίες του πχόρουμ ποιοι εκπληρούν τα κριτήρια ως στοιχειωδώς αξιόπιστοι εκτιμητές και μετά βλέπουμε πόσες πχορουμίστριες θα το τολμήσουν.
Οπότε, προτείνω να αρχίσουν οι ενδιαφέρομενοι να δημοσιεύουν κοιλίτσες, πλατούλες, στέρνα από την κορμάρα τους και φωτογραφίες από τον κώλο της γκόμενας ή της γυναίκας τους. Ας διαφυλάξουν από το κακό μάτι τον δικό τους κώλο. Να αποφασίσουν οι κυρίες του πχόρουμ ποιοι εκπληρούν τα κριτήρια ως στοιχειωδώς αξιόπιστοι εκτιμητές και μετά βλέπουμε πόσες πχορουμίστριες θα το τολμήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Ιουν 2022, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Πρετεντέρης
Θεούσα detected.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:09Ναι είχα μια όρεξη να βγάλω φώτο τον οπίσθιο κόσμο μου και να τον αναρτήσω εδώ μέσα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Μπερδεύεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:24Αυτό που ξέρω εγώ έιναι ότι πριν αρχίσουν οι οντισιόν στα ριάλιτις, ανακοινώνεται η κριτική επιτροπή.
Οπότε, προτείνω να αρχίσουν οι ενδιαφέρομενοι να δημοσιεύουν κοιλίτσες, πλατούλες, στέρνα και φωτογραφίες από τον κώλο της γκόμενας ή της γυναίκας τους. Ας διαφυλάξουν από το κακό μάτι τον δικό τους. Να αποφασίσουν οι κυρίες του πχόρουμ ποιοι εκπληρούν τα κριτήρια ως στοιχειωδώς αξιόπιστοι εκτιμητές και μετά βλέπουμε πόσες πχορουμίστριες θα το τολμήσουν.
Στην κριτική επιτροπή μπαίνουν κάποιοι, επειδή έχουν οι ίδιοι προσόντα, π.χ. φωνή και όχι επειδή έχουν φωνή οι γυναίκες τους.
Αναμένουμε (με αγωνία) φωτό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται. Με το κομποσκοίνι και την Αγιά γραφή γυρνάω κάθε μέρα.Πρετεντέρης έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:25Θεούσα detected.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:09Ναι είχα μια όρεξη να βγάλω φώτο τον οπίσθιο κόσμο μου και να τον αναρτήσω εδώ μέσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:24Αυτό που ξέρω εγώ έιναι ότι πριν αρχίσουν οι οντισιόν στα ριάλιτις, ανακοινώνεται η κριτική επιτροπή.
Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:09Ναι είχα μια όρεξη να βγάλω φώτο τον οπίσθιο κόσμο μου και να τον αναρτήσω εδώ μέσα.
αγαπητές συμπχορουμιστριες ξέρετε τι βλέπουμε εδώ?
30αρες πρεπει να καταλάβετε ότι έχετε χάσει το παιχνιδι
βλέπουμε τις πιτσιρίκες να σας έχουν πατήσει στο λαιμό
αφήστε το να πάει στο καλό
δεν είναι για σας αυτά
your game is over
βρείτε μια γωνίτσα εκεί πέρα και αφήστε τα συναισθήματα σας να σας κατακλύσουν

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ φωτογραφίες ΜΟΥ δεν έχω. Το Κτήνος από την άλλη έχει γύρω στα 400 αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο αλλά δεν πρόκειται να μοιραστεί, προτιμά να τις βλέπει μόνος του.Κος Mike έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:29ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:24Αυτό που ξέρω εγώ έιναι ότι πριν αρχίσουν οι οντισιόν στα ριάλιτις, ανακοινώνεται η κριτική επιτροπή.
Οπότε, προτείνω να αρχίσουν οι ενδιαφέρομενοι να δημοσιεύουν κοιλίτσες, πλατούλες, στέρνα από την κορμάρα τους και φωτογραφίες από τον κώλο της γκόμενας ή της γυναίκας τους. Ας διαφυλάξουν από το κακό μάτι τον δικό τους κώλο. Να αποφασίσουν οι κυρίες του πχόρουμ ποιοι εκπληρούν τα κριτήρια ως στοιχειωδώς αξιόπιστοι εκτιμητές και μετά βλέπουμε πόσες πχορουμίστριες θα το τολμήσουν.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:09Ναι είχα μια όρεξη να βγάλω φώτο τον οπίσθιο κόσμο μου και να τον αναρτήσω εδώ μέσα.
αγαπητές συμπχορουμιστριες ξέρετε τι βλέπουμε εδώ?
30αρες πρεπει να καταλάβετε ότι έχετε χάσει το παιχνιδι
βλέπουμε τις πιτσιρίκες να σας έχουν πατήσει στο λαιμό
αφήστε το να πάει στο καλό
δεν είναι για σας αυτά
your game is over
βρείτε μια γωνίτσα εκεί πέρα και αφήστε τα συναισθήματα σας να σας κατακλύσουν
Enough said.
σε ποιες παραλίες σύχναζες παλιά?
ίσως έχω εγώ δικές σου

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα ήθελες αλλά δεν έχεις.
Ως Ιδρυτής, Προεδρος, βασικός μέτοχος, Επιτιμος, Εκτελεστικο μελος, Διευθυνων Συμβουλος, Υπευθυνος επικοινωνιας, μαρκετιν και Οικονομικος διευθυντης του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο. (Συλλογος Φυσικων ΣΤΗΤΩΝ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ), δηλωνω οτι μας εχει παραχωρηθει ειδικο "σταντ"-θεση κατα τη διαρκεια τελεσης της εκδηλωσης, ετσι ωστε να μπορεσουμε να αξιολογησουμε σωστα και ΟΡΘΑ τις διαγωνιζομενες.
Οποια διαγωνιζομενη θελησει να αξιολογηθει με προτεραιοτητα, παρακαλειται οπως αποστειλει σχετικες φωτογραφιες με pm στο λογαριασμο του Προεδρου στο διαδικτυακο τοπο phorum.gr.
Με εκτιμηση
Daje
Για το Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο.
Οποια διαγωνιζομενη θελησει να αξιολογηθει με προτεραιοτητα, παρακαλειται οπως αποστειλει σχετικες φωτογραφιες με pm στο λογαριασμο του Προεδρου στο διαδικτυακο τοπο phorum.gr.
Με εκτιμηση
Daje
Για το Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam