Καθόλου δεν μπερδεύομαι χαρά μου.Πρετεντέρης έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:28Μπερδεύεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 15:24Αυτό που ξέρω εγώ έιναι ότι πριν αρχίσουν οι οντισιόν στα ριάλιτις, ανακοινώνεται η κριτική επιτροπή.
Οπότε, προτείνω να αρχίσουν οι ενδιαφέρομενοι να δημοσιεύουν κοιλίτσες, πλατούλες, στέρνα και φωτογραφίες από τον κώλο της γκόμενας ή της γυναίκας τους. Ας διαφυλάξουν από το κακό μάτι τον δικό τους. Να αποφασίσουν οι κυρίες του πχόρουμ ποιοι εκπληρούν τα κριτήρια ως στοιχειωδώς αξιόπιστοι εκτιμητές και μετά βλέπουμε πόσες πχορουμίστριες θα το τολμήσουν.
Στην κριτική επιτροπή μπαίνουν κάποιοι, επειδή έχουν οι ίδιοι προσόντα, π.χ. φωνή και όχι επειδή έχουν φωνή οι γυναίκες τους.
Αναμένουμε (με αγωνία) φωτό.
Απλώς σε κάποια θέματα έχω απολύτως αντρική νοοτροπία και έχω πολύ δυνατό πορτφόλιο τεκμηρίωσης στον τομέα εκλέγειν αλλά δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να κάνω αναρτήσεις στο φόρουμ.
Οπότε, σαφώς και κάποιος που κάνει το ζόρικο ενώ ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύντροφος δεν καλύπτει τα στάνταρντς που λέει ότι έχει, δεν έχει αξιόπιστη φωνή κριτή.
Περισσότερο σε ματάκια με παραπέμπει.
Και από πιμιτοματάκηδες ή παπάρες που στέλνουν ντικπικς* για να συγκλονίσουν τα πλήθη με το μακαρόνι τους, άλλο τίποτα στα πχόρα.

*Διευκρινίζω ότι ΔΕΝ εννοώ εσένα, έτσι;