Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2022, 19:46

Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 19:34
Έκρυψα. Δεν έκλεψα.
Παίρνω κάτι χωρίς την άδεια κάποιου σημαίνει κλοπή. Η αφαίρεση δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη για να συνιστά κλοπή. Αν κάποιος πάρει το αυτοκίνητό σου χωρίς την άδειά σου και σου το επιστρέψει αργότερα δεν παύει να είναι κλοπή.
Naida έγραψε:
Κι όπως αντιλαμβάνεσαι καμία βια δεν του άσκησα.
Η κλοπή είναι μορφή βίας. Το ίδιο και η καταπίεση και ο χειρισμός. Στις ιστορίες σου είσαι ξεκάθαρα καταπιεστική και χειριστική.
Naida έγραψε:
Αντίθετα βέβαια από σένα που χρησιμοποιείς διαρκώς την λεκτική βία και την απαξίωση ως τρόπο προσβολής και χειραγώγησης της εκάστοτε περσονας. Οι απόψεις σου δε για τα θέματα που αφορούν γυναίκες είναι σεξιστικές.

"έφαγε ξύλο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση επί 6 μήνες γιατί διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του".
Από τις πιο ξεπλυματικες φράσεις για κακοποιητή ππυ αντιμετώπιζει βαριά ποινή. Να σε πάρει ο δικηγόρος του για υπεράσπιση.
Δεν έχεις δώσει ούτε ένα παράδειγμα σεξισμού. Αντίθετα από τον δικό σου κατάφωρο σεξισμό, δεν έχω εκφράσει ποτέ ούτε ίχνος σεξιστικής ρητορικής.

Κι επειδή είσαι σε κοκομπλόκο που δεν βρίσκεις αληθινό δείγμα σεξισμού, επινοείς ένα στα γρήγορα. Το ότι διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του είναι γεγονός, όχι άποψη. Δεν βλέπω πως ένα γεγονός δικαιολογεί μια μετέπειτα πράξη. Εσένα σε βολεύει να κάνεις αυτήν την προβολή, που εξάλλου κατά κύριο λόγο είναι συμβατή με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Διότι εσύ είσαι αυτή που έχεις πει "ας πρόσεχε" και έχεις ξεπλύνει βία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Ιουν 2022, 19:52

hellegennes έγραψε:
16 Ιουν 2022, 19:46
Naida έγραψε:
Έκρυψα. Δεν έκλεψα.
Παίρνω κάτι χωρίς την άδεια κάποιου σημαίνει κλοπή. Η αφαίρεση δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη για να συνιστά κλοπή. Αν κάποιος πάρει το αυτοκίνητό σου χωρίς την άδειά σου και σου το επιστρέψει αργότερα δεν παύει να είναι κλοπή.
Naida έγραψε:
Κι όπως αντιλαμβάνεσαι καμία βια δεν του άσκησα.
Η κλοπή είναι μορφή βίας. Το ίδιο και η καταπίεση και ο χειρισμός. Στις ιστορίες σου είσαι ξεκάθαρα καταπιεστική και χειριστική.
Naida έγραψε:
Αντίθετα βέβαια από σένα που χρησιμοποιείς διαρκώς την λεκτική βία και την απαξίωση ως τρόπο προσβολής και χειραγώγησης της εκάστοτε περσονας. Οι απόψεις σου δε για τα θέματα που αφορούν γυναίκες είναι σεξιστικές.

"έφαγε ξύλο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση επί 6 μήνες γιατί διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του".
Από τις πιο ξεπλυματικες φράσεις για κακοποιητή ππυ αντιμετώπιζει βαριά ποινή. Να σε πάρει ο δικηγόρος του για υπεράσπιση.
Δεν έχεις δώσει ούτε ένα παράδειγμα σεξισμού. Αντίθετα από τον δικό σου κατάφωρο σεξισμό, δεν έχω εκφράσει ποτέ ούτε ίχνος σεξιστικής ρητορικής.

Κι επειδή είσαι σε κοκομπλόκο που δεν βρίσκεις αληθινό δείγμα σεξισμού, επινοείς ένα στα γρήγορα. Το ότι διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του είναι γεγονός, όχι άποψη. Δεν βλέπω πως ένα γεγονός δικαιολογεί μια μετέπειτα πράξη. Εσένα σε βολεύει να κάνεις αυτήν την προβολή, που εξάλλου κατά κύριο λόγο είναι συμβατή με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Διότι εσύ είσαι αυτή που έχεις πει "ας πρόσεχε" και έχεις ξεπλύνει βία.
Πως είναι κλοπή αφού τα πήρα εις γνώση του, μπροστά του και τα κρατούσα ενώ ήταν παρών. Αλλη μια χελικη μαλακία τραβηγμένη από τα μαλλιά. Δεν λες θα έπρεπε να με ευχαριστεί που τον έσωσα.
Κατά τ'' αλλά εσύ λες ότι η κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της επειδή διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του. Τέτοια υποστήριξη σε κακοποιητή ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο τύπος. Και μετά λες δεν είσαι σεξιστης. Γελάνε και τα μουστάκια του κακοποιητή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιουν 2022, 19:53

Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 18:13

Λογικό να λες αυτά που λες. Είσαι μέσα στους γνωστούς με τις γνωστές απόψεις. Ο μπλακι ξέρει για τι μιλάει, έχει τις γνώσεις εννοώ. Εσύ από την άλλη μιλάς βάσει της νοοτροπίας σου.
οχι. εγω ειμαι αμεροληπτος και μιλω με επιχειρηματα.

ο μπλακι δεν εχει ιδεα για τι μιλαει. ειναι ολοφανερο απο το οτι ολοι τον αντεκρουσαν, με επιχειρηματα. εσυ μονο συμφωνεις μαζι του, γιατι ετσι, χωρις ουτε μισο επιχειρημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2022, 19:59

Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 19:52
Πως είναι κλοπή αφού τα πήρα εις γνώση του, μπροστά του και τα κρατούσα ενώ ήταν παρών.
Και τα θύματα ληστείας παρόντα είναι όταν τους κλέβουν. Εν γνώση τους τα κλέβουν. Δεν υπάρχει κάποια νομική ή ερμηνευτική πλευρά που να λέει ότι η κλοπή είναι κάτι που γίνεται κατ' ανάγκην στα κρυφά.

Αφαίρεση αντικειμένου χωρίς την άδεια κάποιου είναι κλοπή. Αυτό λέει ο νόμος, αυτό λένε και τα λεξικά.-

Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 19:52
Κατά τ'' αλλά εσύ λες ότι η κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της επειδή διάλεξε να κάνει σχέση μαζί του. Τέτοια υποστήριξη σε κακοποιητή ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο τύπος. Και μετά λες δεν είσαι σεξιστης. Γελάνε και τα μουστάκια του κακοποιητή.
Δεν υποστήριξα κάπου ότι καλά έκανε και την κακοποίησε. Το ότι τον διάλεξε είναι γεγονός. Αν δεν τον είχε διαλέξει δεν θα είχε κακοποιηθεί. Σου έκανα δυο ερωτήσεις και δεν απάντησες, γιατί προσπαθείς να υπονοήσεις διαρκώς ότι ένα γεγονός που συνέβη ισούται με υποστήριξη. Το οποίο γεγονός δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Δεν είναι τυχαία βία από άγνωστο άτομο.

Τι σχέση έχει με σεξισμό αυτό; Είναι σεξιστικό ότι τον διάλεξε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιουν 2022, 20:00

Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 18:25

Μπαα. Εγώ πιστεύω σε μια live συζήτηση ο μπλακι θα αγορευε με τις ώρες με τις γνώσεις του και οι υπόλοιποι θα ψελλιζατε ναι αλλά το ροντβαιλερ κτλ κτλ.
θα αδειαζαν τα γειτονικα μαναβικα απο ζαρζαβατικα οταν μας εξηγουσε πως ο σακα ζουλου επηρεαστηκε απο τους βρεττανους που δεν συναντησε ποτε, και ηρθαν μισο αιωνα με τα το θανατο του, και εξαιτιας τους εγινε μιβορος κατακτητης.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιουν 2022, 20:02

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
16 Ιουν 2022, 18:58

Εχω θέσει κάποια ερωτήματα που δεν έχω λάβει απαντήσεις
μπορει να φταιει το οτι στα παπαρια μας. λεω εγω τωρα.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 16 Ιουν 2022, 20:05

Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιουν 2022, 20:00
Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 18:25

Μπαα. Εγώ πιστεύω σε μια live συζήτηση ο μπλακι θα αγορευε με τις ώρες με τις γνώσεις του και οι υπόλοιποι θα ψελλιζατε ναι αλλά το ροντβαιλερ κτλ κτλ.
θα αδειαζαν τα γειτονικα μαναβικα απο ζαρζαβατικα οταν μας εξηγουσε πως ο σακα ζουλου επηρεαστηκε απο τους βρεττανους που δεν συναντησε ποτε, και ηρθαν μισο αιωνα με τα το θανατο του, και εξαιτιας τους εγινε μιβορος κατακτητης.
ειναι αληθεια πως οι μαναβηδες ειναι εξπερ στην προαποικιακη ιστορια της Νοτιου Αφρικης. Μεα κουλπα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Ιουν 2022, 20:09

Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιουν 2022, 20:02
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει διάλογο μαζί μου
Θέτω τα ερωτήματα σε όσους θέλουν συζήτηση όχι σε όσους δεν το επιθυμούν

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2022, 20:35

Στο μεταξύ, ενώ κανείς δεν έχει πει ποτέ σ' αυτό το φόρουμ ότι "της άξιζε" για γυναίκα που έχει κακοποιηθεί, το έχει πει ο John Brown Gun Club για άντρα που έχει κακοποιηθεί. Εδώ:
με διασκεδαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδεα πως ενας 50ρης σταρ του Χολυγουντ ετρωγε σφαλιαρες απο την 20χρονη τροφυ γουαιφ του. Ας προσεχες γερομπισμπικη Ντεπ, που μου θελες και γαμο με 30 χρονια διαφορα ηλικιας.
Τον διασκεδάζει η ιδέα που ένας μεσήλικας υπέστη κακοποίηση από την γυναίκα του. Του άξιζε, γιατί διάλεξε μια νεότερη γυναίκα και "ας πρόσεχε".

Αυτό είναι, καλή μου Naida αυτό που υποστηρίζεις. Αυτό που μάταια πασχίζεις να αποδείξεις ότι πιστεύουν οι άλλοι, το πιστεύει ο αγαπημένος σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιουν 2022, 20:38

hellegennes έγραψε:
16 Ιουν 2022, 20:35
Στο μεταξύ, ενώ κανείς δεν έχει πει ποτέ σ' αυτό το φόρουμ ότι "της άξιζε" για γυναίκα που έχει κακοποιηθεί, το έχει πει ο John Brown Gun Club για άντρα που έχει κακοποιηθεί. Εδώ:
με διασκεδαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδεα πως ενας 50ρης σταρ του Χολυγουντ ετρωγε σφαλιαρες απο την 20χρονη τροφυ γουαιφ του. Ας προσεχες γερομπισμπικη Ντεπ, που μου θελες και γαμο με 30 χρονια διαφορα ηλικιας.
Τον διασκεδάζει η ιδέα που ένας μεσήλικας υπέστη κακοποίηση από την γυναίκα του. Του άξιζε, γιατί διάλεξε μια νεότερη γυναίκα και "ας πρόσεχε".

Αυτό είναι, καλή μου Naida αυτό που υποστηρίζεις.
Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει γιατί γενικότερα η "μεγάλη διαφορά ηλικίας" τείνει να ποινικοποιηθεί από φεμινιστές. Πάνω σε ποιο φεμινιστικό τροπάρι βασίζεται; Το λέω γιατί έχω δει να το λένε πολλές.

Εξαιρείται βέβαια η περίπτωση που ο ηλικιακά μεγαλύτερος του ζευγαριού είναι γυναίκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιουν 2022, 20:38

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
16 Ιουν 2022, 20:09
Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιουν 2022, 20:02
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει διάλογο μαζί μου
Θέτω τα ερωτήματα σε όσους θέλουν συζήτηση όχι σε όσους δεν το επιθυμούν
ναι ρε πιδιμ, εγω απλως απαντω στην απορια σου. εξηγω γιατι δεν εχεις λαβει απαντησεις. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιουν 2022, 20:40

hellegennes έγραψε:

Αυτό είναι, καλή μου Naida αυτό που υποστηρίζεις. Αυτό που μάταια πασχίζεις να αποδείξεις ότι πιστεύουν οι άλλοι, το πιστεύει ο αγαπημένος σου.
γερο τρομπονι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Ιουν 2022, 20:42

Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιουν 2022, 19:53
Naida έγραψε:
16 Ιουν 2022, 18:13

Λογικό να λες αυτά που λες. Είσαι μέσα στους γνωστούς με τις γνωστές απόψεις. Ο μπλακι ξέρει για τι μιλάει, έχει τις γνώσεις εννοώ. Εσύ από την άλλη μιλάς βάσει της νοοτροπίας σου.
οχι. εγω ειμαι αμεροληπτος και μιλω με επιχειρηματα.

ο μπλακι δεν εχει ιδεα για τι μιλαει. ειναι ολοφανερο απο το οτι ολοι τον αντεκρουσαν, με επιχειρηματα. εσυ μονο συμφωνεις μαζι του, γιατι ετσι, χωρις ουτε μισο επιχειρημα.
Μα όσοι διαφωνείτε μαζί του και καμωνεσαι ότι έχεις δίκιο, έχετε ίδιο τρόπο σκέψης. Απλό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Ιουν 2022, 20:46

hellegennes έγραψε:

:smt005:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2022, 20:54

Και στο καπάκι γελάς με μεσήλικα που έχει υποστεί κακοποίηση. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών