Τότε ήσουν παιδί και δεν μετράει.
Πρέπει να πας και ως μπαμπάς.
Τότε ήσουν παιδί και δεν μετράει.
Μακρυά ρε. Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ο μικρός.
αν ειναι κει γυρω στον 15αυγουστο, θα ειμαι μαραθοπολη.
Ε μισή ώρα είναι απ την καβάλα οι αμμόλοφοιChilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 11:26Αμμόλοφους ρε
Κάτσε καλά
Εκεί γυρω θα είναι.
κοταξε το χαραμα, προς τη δυση. αν δεις κατι να γυαλιζει στις πρωινες ηλιαχτιδες ακριβως στον βορινο καβο της Πρωτης, ειναι η καραφλα μου.
Οι Αμμόλοφοι είναι κορυφαία παραλία (αν και πριν 10-15 χρόνια με πολύ λιγότερα μπιτς μπαρ μου άρεσε περισσότερο) αλλά δεν είναι σε απόσταση αναπνοής από την Καβάλα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 11:26Αμμόλοφους ρε
Κάτσε καλά
Εσύ να πας Θάσο.stergiosbik έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 12:04Eσεις που γουστάρετε καρκαμπιλα,λιοπυρι και ξεραΐλα είστε για γιατρό ή εναλλακτικά για καλουπατζηδες.
Βέβαια αυτοί το κάνουν από ανάγκη οι άνθρωποι αλλά εσείς που το γουστάρετε θα βγείτε διπλά κερδισμένοι μιας και θα τσεπωσετε και φράγκα.
Είναι δυνατόν ρε να μην γουστάρετε πράσινο με ότι αυτό συνεπάγεται;
Τι στο διάολο.
Σαύρες είστε;
Γεννημενοι στο βαθύ νότο, εκεί που ο τόπος μυρίζει ρίγανη και μπαρούτιstergiosbik έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 12:04Eσεις που γουστάρετε καρκαμπιλα,λιοπυρι και ξεραΐλα είστε για γιατρό ή εναλλακτικά για καλουπατζηδες.
Βέβαια αυτοί το κάνουν από ανάγκη οι άνθρωποι αλλά εσείς που το γουστάρετε θα βγείτε διπλά κερδισμένοι μιας και θα τσεπωσετε και φράγκα.
Τι στο διάολο.
Σαύρες είστε;
Ναιjason0 έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 21:06Από Καβάλα σε μηδενικό χρόνο πού πας; μήπως βουτάς στο λιμάνι;
Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:15Γεννημενοι στο βαθύ νότο, εκεί που ο τόπος μυρίζει ρίγανη και μπαρούτιstergiosbik έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 12:04Eσεις που γουστάρετε καρκαμπιλα,λιοπυρι και ξεραΐλα είστε για γιατρό ή εναλλακτικά για καλουπατζηδες.
Τι στο διάολο.
Σαύρες είστε;
Φίλε αυτή η παραλία μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε γαλάζια σημαία. Απέναντι βλέπεις το λύκειο που πήγαιναTheseus έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:31
Εσύ βουτάς μέσα στην Καβάλα;
Θα μου πεις, αν είσαι μόνιμος κάτοικος της πόλης εννοείται κάποια στιγμή θα βουτήξεις.
Αλλά θα έλεγες αντικειμενικά ότι η πόλη έχει ωραία παραλία/θάλασσα;
Τέτοια περίπτωση για μένα είναι η Καλαμάτα. Δε μου έρχεται κάποια άλλη πόλη στο μυαλο.
Lugozzi έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:35Φίλε αυτή η παραλία μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε γαλάζια σημαία. Απέναντι βλέπεις το λύκειο που πήγαιναTheseus έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:31
Εσύ βουτάς μέσα στην Καβάλα;
Θα μου πεις, αν είσαι μόνιμος κάτοικος της πόλης εννοείται κάποια στιγμή θα βουτήξεις.
Αλλά θα έλεγες αντικειμενικά ότι η πόλη έχει ωραία παραλία/θάλασσα;
Τέτοια περίπτωση για μένα είναι η Καλαμάτα. Δε μου έρχεται κάποια άλλη πόλη στο μυαλο.
Το σπίτι μου είναι κοντά σε αυτήν
3 λεπτά από το κέντρο
[img]https://i.postimg.cc/QM4dnZdg/062f ... .jpg[/img]