Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
-
Αγις
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 17 Ιουν 2022, 22:48
Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:42
Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:41
Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:36
Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.
Είχες κατέβει προς μεζαπο και Ταίναρο πριν καμία εικοσαετία και παραπισω τότε που δεν υπήρχε οργανωμένη μετά το Μαυροβουνι;
εχω ζησει την Λακωνια απο τοτε που η Ελαφονησος ηταν αγνωστη λεξη κ τοπος
την Ελλαδα την εχω ζησει σε καθε ακρη της για δεκαετιες λογω επαγγελματος - για αυτο δεν αντεχω να ακουω μαλακιες κ τα βασανισμενα σωψυχα του καθε κολλημενου
Εν τω μεταξύ το Σιμο πρώτα τον ανακάλυψαν άκυροι καμπερς και ύστερα οι Ελαφονησιωτες.

ε ναι οι ντοπιοι στ αρχιδια τους
τοτε ομως τρωγαμε ψαρουκλες σχεδον τσαμπα - προλαβα την χρυση δεκαετια του 70 - συνεχεια ημουν εκει - ειχε ο σχωρεμενος 2 γκομενες στην περιοχη

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ερμής
από Ερμής » 17 Ιουν 2022, 22:58
Ψαροτοπος γέρος ήταν από τον Κοτρωνα και κάτω αλλά τον ξεπατωσαν για δεκαετίες με τους δυναμίτες οι αγύρτες.
Όλη η πέτρα κράταγε τόνους σφυριδας και στηρας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Feindflug
από Feindflug » 17 Ιουν 2022, 23:04
Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:48
την Ελλαδα την εχω ζησει σε καθε ακρη της για δεκαετιες λογω επαγγελματος - για αυτο δεν αντεχω να ακουω μαλακιες κ τα βασανισμενα σωψυχα του καθε κολλημενου
Εν τω μεταξύ το Σιμο πρώτα τον ανακάλυψαν άκυροι καμπερς και ύστερα οι Ελαφονησιωτες.

τοτε ομως τρωγαμε ψαρουκλες σχεδον τσαμπα - προλαβα την χρυση δεκαετια του 70 - συνεχεια ημουν εκει - ειχε ο σχωρεμενος 2 γκομενες στην περιοχη

Είσαι τόσο χρονών ρε
τύπε γέρο και μου πίνεις και δεύτερο τζιν τόνικ;
Κάποιος να φωνάξει έναν γιατρό, κρίμα είναι, άνθρωπος είναι κι αυτός.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
hellegennes
από hellegennes » 17 Ιουν 2022, 23:09
Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 19:29
Για βόρεια καλή είναι από παραλίες. Μη κάνεις το λάθος να τις συγκρίνεις με τα νερά των νησιών και του βαθέως Νότου.
Όντως, λάθος θα ήταν κάτι τέτοιο. Αλλά φοβούμαι ότι εννοούμε διαφορετικά πράγματα ο καθείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 17 Ιουν 2022, 23:15
Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:16
εντελως σοβαρα
πιο κομπλεξαρες τελειωμενοι απο τους βορειους - με κεντρο τη σαλλονικη - δεν υπαρχουν στο πλανητη
Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.
Είχες κατέβει προς μεζαπο και Ταίναρο πριν καμία εικοσαετία και παραπισω τότε που δεν υπήρχε οργανωμένη μετά το Μαυροβουνι;
μια χαρα εισαι και εκει,αλλα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ξερεις
ουτε υγροτοπους ramsar εχει η περιοχη που μενεις,ουτε εθνικα παρκα,ουτε καμπους,ουτε μπορουν να συγκριθουν με κανα ολυμπο ή βορα τα βουνα που μενεις
ουτε σε ποταμια υπαρχει καποια συγκριση,ουτε λιμνες
απο παραλιες μονη της η χαλκιδικη εχει οσες γαλαζιες σημαιες εχει η μιση χωρα
σοβαρεεεψου

-
Αγις
από Αγις » 17 Ιουν 2022, 23:37
Feindflug έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 23:04
Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:48

Είσαι τόσο χρονών ρε
τύπε γέρο και μου πίνεις και δεύτερο τζιν τόνικ;
Κάποιος να φωνάξει έναν γιατρό, κρίμα είναι, άνθρωπος είναι κι αυτός.
τωρα φτιαχνω τριτο - να σαστε καλα σαλλλονικιοι να με διασκεδαζετε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αγις
από Αγις » 17 Ιουν 2022, 23:41
Κόκκορας έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 23:15
μια χαρα εισαι και εκει,αλλα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ξερεις
ουτε υγροτοπους ramsar εχει η περιοχη που μενεις,ουτε εθνικα παρκα,ουτε καμπους,ουτε μπορουν να συγκριθουν με κανα ολυμπο ή βορα τα βουνα που μενεις
ουτε σε ποταμια υπαρχει καποια συγκριση,ουτε λιμνες
απο παραλιες μονη της η χαλκιδικη εχει οσες γαλαζιες σημαιες εχει η μιση χωρα
σοβαρεεεψου

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
από BigChiefWahoo » 17 Ιουν 2022, 23:51
Επειδή ξόδεψα χρόνο και το επεξεργάστηκα καλά στο μυαλό μου,θα έλεγα μετά βεβαιότητας πως συγκεντρωτικά τις καλλίτερες παραλίες τις έχω βρει στη Σκόπελο.
Αν το νησί δεν κατοικούνταν από Σκοπελίτες,θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για ποιοτικό κολύμπι.
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 18 Ιουν 2022, 00:02
Για βόρεια καλή είναι από παραλίες. Μη κάνεις το λάθος να τις συγκρίνεις με τα νερά των νησιών και του βαθέως Νότου.
Κλάσεις ανώτερη η
Λακωνία 
από τη
Χαλκιδική κύριοι

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2022, 00:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:41
Αν θέλετε ερημικές γαμάτες παραλίες Κρήτη. Απο τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα. Κρήτη, χάνεται στο χρόνο η ιστορία της. Πόσο φανταστική είναι η χώρα μας;
Τώρα θυμήθηκα πόσο γαμάτη ήταν η παραλία της Γεωργιούπολης και πως κατάντησε.
Και πόσο μπροστά έβλεπαν όσοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη φυσική ομορφιά χωρίς να φτάσουν τα όποιος πρόλαβε μπετά ως το κύμα.
Γιατί οι ξαπλώστρες στην τελική, μπορούν και να αραιώσουν ή να πολλαπλασιασθούν, είναι κινητές προσθήκες. Έτσι και φτάσει η άναρχη δόμηση στο κύμα ή στο βουνό, άντε γεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2022, 00:10
BigChiefWahoo έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 23:51
Επειδή ξόδεψα χρόνο και το επεξεργάστηκα καλά στο μυαλό μου,θα έλεγα μετά βεβαιότητας πως συγκεντρωτικά τις καλλίτερες παραλίες τις έχω βρει στη Σκόπελο.
Αν το νησί δεν κατοικούνταν από Σκοπελίτες,θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για ποιοτικό κολύμπι.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερες αλλά σίγουρα είναι από τις ελάχιστες πρασινογάλαζες που δεν έχουν πήξει. Αλλά νομίζω ότι οι καλές δεν είναι προσβάσιμες από ξηρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 18 Ιουν 2022, 00:38
Τα κριτήρια για τη γαλάζια σημαία αφορούν κυρίως "οργανωμένη παραλία" από τον κάδο μέχρι τη ντουζιέρα. Δε συζητάμε γι'αυτό. Το Λουτράκι πχ έχει γαλάζια σημαία και σιγά την παραλία πια. Μιλάμε για φυσική ομορφιά, τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ, οπότε απίθανοι κολπίσκοι δε θα πάρουν ποτέ γαλάζια σημαία. Καλά εννοείται και μετρησεις νερών κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Κόκκορας
από Κόκκορας » 18 Ιουν 2022, 00:52
προφανως αλλα αναλογικα πρεπει να το παρεις αν μια περιοχη εχει τοσες πολλες γαλαζιες σημαιες πιθανον θα εχει και μεγαλο αριθμο ακτων->και μεγαλη ποικιλια σε οτι θες ειτε ειναι οργανωμενο ειτε οχι
(τουλαχιστον με χαλκιδικη κρητη που ειναι ψηλα στην λιστα αυτο ισχυει ειναι σαφες αυτο και σε μικροτερο βαθμο και στην ροδο)
γι αυτο και βλεπεις στις πρωτες θεσεις ισπανια και ελλαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Κόκκορας την 18 Ιουν 2022, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κόκκορας
από Κόκκορας » 18 Ιουν 2022, 00:52
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:02
Κλάσεις ανώτερη η
Λακωνία 
από τη
Χαλκιδική κύριοι

τοπικισταν λεμε!

-
-
- 55 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 17:13
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 21:37
-
-
- 122 Απαντήσεις
- 4615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Νοέμ 2024, 17:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.