Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
Re: Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
Μακάρι να υποτιμουσαν τη Χαλκιδική και να πήγαινε το 1/10 από τι πάει. Το υπόλοιπο να πήγαινε στο θαυμαστό πελοπονησι κτλπ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Feindflug έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:17Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:00Ο μόνος λόγος να ανεχτεί κάποιος το ζεστό κατουρο στο Σαχάρα είναι η υψηλή πυκνότητα στρινγκ/τμ.
Αν είσαι άνω των 25 είναι πολύ δύσκολο να τα καταφερεις.
Αν και ομολογώ, δικέ μου, ότι ορισμένες φορές καταπιέζομαι κι ενδίδω...

Δεν πάω για τα στρινγκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Aaaa θενξ!!! Όχι κι εγώ καλά περασα , άραξα κάτω από ένα δέντρο και είχαμε και ησυχία !Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 08:03λιμνη βουλιαγμενης. στο ηραιο. μαλλον θα παω το επομενο σκ, για φαι, στο δρομο για αλκυονιδες.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:12
Ρε καμία σχέση η μισή Ελλάδα έχει τέτοιες. Και γενικά εδώ έχω πετύχει άνθρωπο να μου λέει πόσο υπέροχη είναι μια μαλακία λίμνη μετά το Λουτράκι. Δε θυμάμαι πώς τη λένε ρε γμτ τώρα, αλλά τεσπα. Γενικά τα γούστα στις παραλίες διαφέρουν. Εγώ δε γουστάρω βότσαλα πχ, άλλοι τα προτιμούν, γιατί "τους ενοχλεί οι άμμος".
δε λεει τιποτα απο θαλασσα. να καθεσαι απεξω να χαζευεις πινοντας ουζα με μαριδακι, ειναι μια χαρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πηγαίνουμε εμείς όμως, τύπισσα.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:18Feindflug έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:17Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:00
Ο μόνος λόγος να ανεχτεί κάποιος το ζεστό κατουρο στο Σαχάρα είναι η υψηλή πυκνότητα στρινγκ/τμ.
Αν είσαι άνω των 25 είναι πολύ δύσκολο να τα καταφερεις.
Αν και ομολογώ, δικέ μου, ότι ορισμένες φορές καταπιέζομαι κι ενδίδω...
Δεν πάω για τα στρινγκ.
Τι χρώμα φοράς, μήπως και σε πετύχουμε καμμιά φορά;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δυστυχώς το κεφάλαιο λυμμενεται τα πάντα για κέρδος. Και τη φύση, και την ανάγκη του κόσμου για διακοπές. Στη Χαλκιδική π.χ. Που είναι το θέμα μας οι καλύτερες παραλίες αλλοτροιωθηκαν, βλέπουν μια παραλία και αντί να την χαρεί ο λαός σκέφτονται πως θα βγάλουν λεφτά.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:07Βρε λέγε ότι θέλεις, επειδή δεν ασχολουμαι επαγγελματικά με τον τουρισμό με χαλάει αυτό που γίνεται τώρα. Το καλό είναι βέβαια πως δεν έχουμε το τουριστικό πλεμπαριο των Βαλκανίων και δε πήζει το μάτι σου κατσιβελισμο αλλα και πάλι δεν είναι ωραία τόση και απότομη ανάπτυξη. Μακάρι να τα έβλεπα μόνο εγώ πανέμορφα για να τα απολάμβανα και μόνος μου. Δυστυχώς η ευτυχως το μάτι δεν δέχεται φωτοσοπ.Feindflug έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 09:44Μπορείς να ξαπλώσεις και στα βότσαλα μετά, τύπε, να σου τα βάλουν στην πλάτη φάση σπα, να κουβαλήσεις μερικά στο σπίτι για τον κήπο ή για να σηκώσεις καμμία αχυρώνα... Γενικά να ξεκουράσεις το κορμί σου.
Έχει κάτι γαμάτες παραλίες στον βράχο του Αλκατράζ, σε κάτι γκρέμια. Αν μπορέσεις και προσεγγίσεις, είναι και γαμώ. Μόνο μην πάρεις την γκόμενα μαζί και κάνε την διαθήκη σου πριν φύγεις. Αλλά μην μασάς. Δεν είμαστε φλώροι. Για μια βουτιά ζούμε.
Ναι οκ σε όλο τον κόσμο παίζει αυτό.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου, σε κάποιους αρέσουν πιο πολύ τα μύδια από τις κωλοχτυπες. So what
Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου, σε κάποιους αρέσουν πιο πολύ τα μύδια από τις κωλοχτυπες. So what
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Μα δεν είναι τυχαίο που ο άλλος αν έρθει από την άλλη άκρη της Ευρώπης προτιμάει να κουβαλησει το τροχόσπιτο του μέχρι το νόμο Ηλείας από το να πάει σε κάποια παραλία της βόρειας ΕλλάδαςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 09:50τα τελευταία χρόνια έχουμε και τις ορδές των Βαλκανίων και των ανατολικοευρωπαιων, που ποιοτικά είναι χειρότερος τουρισμός από των βορειοευρωπαιων που κυριαρχούν στον νότο.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
ποιος σου είπε ότι δεν έρχονται στην Χαλκιδική με τα τροχόσπιτά τους; Κάνεις λάθος.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:33Μα δεν είναι τυχαίο που ο άλλος αν έρθει από την άλλη άκρη της Ευρώπης προτιμάει να κουβαλησει το τροχόσπιτο του μέχρι το νόμο Ηλείας από το να πάει σε κάποια παραλία της βόρειας ΕλλάδαςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 09:50τα τελευταία χρόνια έχουμε και τις ορδές των Βαλκανίων και των ανατολικοευρωπαιων, που ποιοτικά είναι χειρότερος τουρισμός από των βορειοευρωπαιων που κυριαρχούν στον νότο.
Ωστόσο πέρσυ έπαθα πλάκα Μεσσηνία, καλογριά με πηγές γλυκού νερού να αναβλύζουν. Απίστευτη παραλία επίσης του φονέα λακωνική Μάνη νομίζω.
Κανόνισε εκεί που αράζουμε στην ξαπλώστρα, τύπε ή εκεί που κάνουμε κανένα μακροβούτι, να μας πεταχτείς με κανέναν Ριζοσπάστη και κουπόνια του Κόμματος.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:23Δυστυχώς το κεφάλαιο λυμμενεται τα πάντα για κέρδος. Και τη φύση, και την ανάγκη του κόσμου για διακοπές. Στη Χαλκιδική π.χ. Που είναι το θέμα μας οι καλύτερες παραλίες αλλοτροιωθηκαν, βλέπουν μια παραλία και αντί να την χαρεί ο λαός σκέφτονται πως θα βγάλουν λεφτά.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:07Βρε λέγε ότι θέλεις, επειδή δεν ασχολουμαι επαγγελματικά με τον τουρισμό με χαλάει αυτό που γίνεται τώρα. Το καλό είναι βέβαια πως δεν έχουμε το τουριστικό πλεμπαριο των Βαλκανίων και δε πήζει το μάτι σου κατσιβελισμο αλλα και πάλι δεν είναι ωραία τόση και απότομη ανάπτυξη. Μακάρι να τα έβλεπα μόνο εγώ πανέμορφα για να τα απολάμβανα και μόνος μου. Δυστυχώς η ευτυχως το μάτι δεν δέχεται φωτοσοπ.Feindflug έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 09:44
Μπορείς να ξαπλώσεις και στα βότσαλα μετά, τύπε, να σου τα βάλουν στην πλάτη φάση σπα, να κουβαλήσεις μερικά στο σπίτι για τον κήπο ή για να σηκώσεις καμμία αχυρώνα... Γενικά να ξεκουράσεις το κορμί σου.
Έχει κάτι γαμάτες παραλίες στον βράχο του Αλκατράζ, σε κάτι γκρέμια. Αν μπορέσεις και προσεγγίσεις, είναι και γαμώ. Μόνο μην πάρεις την γκόμενα μαζί και κάνε την διαθήκη σου πριν φύγεις. Αλλά μην μασάς. Δεν είμαστε φλώροι. Για μια βουτιά ζούμε.
Dein Herz, meine Gier
Μεσσηνιακη, είναι πιο πάνω και από ΣτουπαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:36ποιος σου είπε ότι δεν έρχονται στην Χαλκιδική με τα τροχόσπιτά τους; Κάνεις λάθος.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:33Μα δεν είναι τυχαίο που ο άλλος αν έρθει από την άλλη άκρη της Ευρώπης προτιμάει να κουβαλησει το τροχόσπιτο του μέχρι το νόμο Ηλείας από το να πάει σε κάποια παραλία της βόρειας ΕλλάδαςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 09:50τα τελευταία χρόνια έχουμε και τις ορδές των Βαλκανίων και των ανατολικοευρωπαιων, που ποιοτικά είναι χειρότερος τουρισμός από των βορειοευρωπαιων που κυριαρχούν στον νότο.
Ωστόσο πέρσυ έπαθα πλάκα Μεσσηνία, καλογριά με πηγές γλυκού νερού να αναβλύζουν. Απίστευτη παραλία επίσης του φονέα λακωνική Μάνη νομίζω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θάσος, παραλία μάρμαρα. από τις ωραιότερες παραλίες δυστυχώς ξεκινά ο κόσμος από νωρίς. Άμμος λευκή από μάρμαρο. θάλασσα Τυρκουάζ θυμίζει Λευκάδα.
Ωστόσο για Μεσσηνία η αλματώδης ανάπτυξη έχει αρχή και όνομα. Ονομάζεται Costa Navarino και κύριος υπεύθυνος για αυτό ήταν ο καπετάνιος ο Κωνσταντακοπουλος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Στούπα απλά καλή. Δε ξέρω άμα πήγες Λιμένι βράχια και τυρκουάζ νερά. Άγρια φύση, κολοχτύπα φανταστική. Παράδεισος. Τι να λέμε τώρα. Ελλάδα. Παράδεισος.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:38Μεσσηνιακη, είναι πιο πάνω και από ΣτουπαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:36ποιος σου είπε ότι δεν έρχονται στην Χαλκιδική με τα τροχόσπιτά τους; Κάνεις λάθος.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 10:33
Μα δεν είναι τυχαίο που ο άλλος αν έρθει από την άλλη άκρη της Ευρώπης προτιμάει να κουβαλησει το τροχόσπιτο του μέχρι το νόμο Ηλείας από το να πάει σε κάποια παραλία της βόρειας Ελλάδας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Επίσης. Πρέβεζα Καραβοστάσι. Τεράστια παραλία χωρίς κόσμο. Άγρια ομορφιά. Α ρε πούστη να είχα 30000 και ένα μήνα άδεια κι ένα ωραίο κορίτσι. Ή ένα από τα τρία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 17:13
-
- 5 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση σκοτώθηκε ο ναύαρχος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας(allegedly)
από Σενέκας » 23 Σεπ 2023, 10:57 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 4615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
από Frappezitis » 07 Νοέμ 2024, 14:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-