Συμμορίες ανήλικων στη νεοκον δυστοπια του κουλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Συμμορίες ανήλικων στη νεοκον δυστοπια του κουλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Ιουν 2022, 13:33

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:24
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:15
18 Ιουν 2022, 13:07
Τη πιο σοφή κουβέντα την είχε γράψει ένας φορουμίτης( δε θυμάμαι ποιος) στο νήμα για τους θανάτους των νονών της νύχτας.
Είχε υποστηρίξει πως τη σημερινή εποχή δεν αποτελεί πρόβλημα ότι καταγράφεται με τους αριθμούς αλλά ότι καταγράφεται στα
ΜΜΕ. Εφόσον τα ΜΜΕ λένε πως η Ελλάδα γέμισε με συμμορίες ανηλίκων, τότε αυτή έχει γεμίσει με συμμορίες ανηλίκων άσχετα αν
αυτό ισχύει ή όχι. Σε κανένα μήνα που τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με άλλα θέματα, η Ελλάδα "δε θα έχει" πλέον συμμορίες ανηλίκων.
πόλεμος στη νύχτα υπήρχε από τα 90ς, αλλά από τα στοιχεία που βγαίνουν, όντως τα τελευταία χρόνια, τα χτυπήματα έχουν ανέβει, και σε πιο περιφερειακά μέλη, όσων αφορά την Αθήνα. Και για τις συμμορίες ανήλικων τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια όλο σκάνε ειδήσεις. Και πριν υπήρχε διαδίκτυο, αλλά δεν έβγαιναν ειδήσεις συνεχώς για επιθέσεις και συλλήψεις.
Δε νομίζω πως "δεν έβγαιναν ειδήσεις". Υπάρχουν ρεπορτάζ από τα 90ς που αφορούσαν τη βία των ανηλίκων και έχουν ανέβει στο ΥΤ σε κάναλια
όπως εκείνο του Λούμπεν Ρετρολετάριου. Αλλά αυτό που θέλω να γράψω έχει να κάνει με το εξής. Πως ακόμα και αν τα νούμερα δείχνουν πτώση
της βίας ανηλίκων(κάτι που ενδέχεται να μην ισχύει, δεν το αρνούμαι) άπαξ και αποφάσισαν τα ΜΜΕ να προβάλλουν το συγκεκριμένο φαινόμενο ως
μέγιστο πρόβλημα ε αυτό έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μέγιστο πρόβλημα και εμείς καθόμαστε και γράφουμε τα κλισέ για την Κολομβία των Βαλκανίων :D Είμαι δύσπιστος απέναντι σε ειδήσεις που τεκμηριώνονται με ένα περιστατικό στην Τούμπα Θεσσαλονίκης ή στη Νίκαια του
Πειραιά και πάει λέγοντας. Αλλά πέραν τούτου ακόμα και αν τα νούμερα της εγκληματικότητας των ανηλίκων αυξηθούν και τα ΜΜΕ για τον δικό τους λόγο αποφασίσουν να μην ασχοληθούν, δε θα γίνουν συζητήσεις για το θέμα αυτό, σα να μην υπάρχει :D
φαντάσου κάποιος να ψάχνει αρχεία από ειδήσεις 2 μηνών εδώ τι λαβράκια μετά από 20 χρόνια τι λαβράκια θα βρει. Και εμένα μου την είχαν πέσει κάνα δυο φορές όταν ήμουν μικρός κάτι γύφτοι στον Κολωνό, αλλά δε μου βρήκαν τίποτα. Σχεδόν τους λυπήθηκα. Τώρα οκ, σου λέει, κινητό θα έχει σίγουρα, μπορεί και να ακριβό, ένα 50αρι το βγάζουμε. Και το ίντερνετ υπάρχει φουλ τόσα χρόνια, δεν βγήκε τα τελευταία 4 χρόνια που βγαίνουν τόσα περιστατικά. Υπάρχει μια γενικότερη παρακμή, αν και σίγουρα βοηθάει και το μουσικό πλαίσιο. Όταν τα βλέπεις όλα με σλαβτρακσουτ να ακούνε αυτές τις μαλακιες, λες γεμίσαμε παντού μαλακιστηρια. :lol:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 18 Ιουν 2022, 13:34

Golden Age έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:13
Golden Age έγραψε:
18 Ιουν 2022, 12:50

Βοήθησαν τα εθνικά ιδανικά που κυριαρχούσαν στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000. Κατα τα λοιπά, οι μουσικές ήταν ίδιες με τη δεκαετία του '90, όπου υπήρχε αλητεία. Η τότε αλητεία άκουγε ροκ, που δεν επιρρέαζε όμως τη νοοτροπία τους. Τώρα ακούν μαφιοζοτράπ.
Επειδή ήμουν έφηβος στα μέσα του 2000 μπορώ να σου πω πως δεν κυριαρχούσαν εθνικά ιδανικά εκείνη την περίοδο ανάμεσα στους νέους.
Επίσης, οι αγαπημένες μουσικές των εφήβων ήταν η κλασική ραπ και σε πιο επαρχιακά περιβάλλοντα η λαϊκή μουσική.

Άσε που αν κρίνουμε από τους νέους με τα εθνικά ιδεώδη, χέσε μέσα. Οι συγκεκριμένοι τύποι έδερναν ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή
είχαν περίπου το ίδιο χρώμα με εκείνο του Μιχαλολιάκου και τολμούσαν να ζουν στα Κάτω Πατήσια.
Αρχές με μέσα. Εγώ στις αρχές ενηλικιώθηκα. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα τέτοιο κλίμα. Μετά τα μέσα βέβαια αυτό άλλαξε. Μεγάλη μερίδα της νεολαίας πέρασε στο αντίθετο άκρο. Και η νεολαία είχα μοιραστεί στα δύο.
Στις αρχές του 2000 άρχισε πράγματι να μετατοπίζονται τα μουσικά trends από τη χέβι μέταλ προς τη ραπ. Αλλά αυτό για τα εθνικά ιδεώδη
δεν προκύπτει από πουθενά. Γενικά, οι περισσότεροι νέοι που μεγάλωσαν τη δεκαετία του 90 κατέληγαν στην πλειοψηφία τους απολιτίκ, όσοι
μπαίναν στα πανεπιστήμια στηρίζαν εν πολλοίς τη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ που πουλούσαν μπουζούκια και Μύκονο εκείνες τις περιόδους. Υπήρχαν
πάντοτε και οι αριστεροαναρχικοί αλλά αυτοί στο σύνολο των νέων ήταν μειοψηφία.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Ιουν 2022, 13:35

18 Ιουν 2022, 13:10
Καλά στα 90ς οι πιτσιρικάδες δεν ειχαν και τίποτα αξίας πάνω τους, τι συμμορία να φτιάξεις. Τουλάχιστον τώρα όλο κάνα κινητό θα τσιμπήσουν. Απλά αλητεία τότε έπαιζε σε κάποιες γειτονιές, πιο πολύ το μπουλινγκ ήταν το θέμα, και πλακωνοντουσαν για τις γειτονιές και στα γήπεδα. Τα αγόρια άλλωστε είναι μαλακισμενα μια ζωή. Θέλει πολύ εκπαίδευση από μικρά τύπου Σουηδίας να τιθασευσουν το καφριλικι. Αν δεν πας σε λύσεις βόρειας κορεας ξέρω γω.
Τέλη δεκαετίας '90, αρχές 2000 υπήρχαν κινητά και γινόνοτουσαν ληστείς κινητών σε πιτσιρηκάδες (νταηλίκια βασικά, κυρίως απο πρεζάκηδες).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Ιουν 2022, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Ιουν 2022, 13:38

18 Ιουν 2022, 13:34
Golden Age έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:13

Επειδή ήμουν έφηβος στα μέσα του 2000 μπορώ να σου πω πως δεν κυριαρχούσαν εθνικά ιδανικά εκείνη την περίοδο ανάμεσα στους νέους.
Επίσης, οι αγαπημένες μουσικές των εφήβων ήταν η κλασική ραπ και σε πιο επαρχιακά περιβάλλοντα η λαϊκή μουσική.

Άσε που αν κρίνουμε από τους νέους με τα εθνικά ιδεώδη, χέσε μέσα. Οι συγκεκριμένοι τύποι έδερναν ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή
είχαν περίπου το ίδιο χρώμα με εκείνο του Μιχαλολιάκου και τολμούσαν να ζουν στα Κάτω Πατήσια.
Αρχές με μέσα. Εγώ στις αρχές ενηλικιώθηκα. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα τέτοιο κλίμα. Μετά τα μέσα βέβαια αυτό άλλαξε. Μεγάλη μερίδα της νεολαίας πέρασε στο αντίθετο άκρο. Και η νεολαία είχα μοιραστεί στα δύο.
Στις αρχές του 2000 άρχισε πράγματι να μετατοπίζονται τα μουσικά trends από τη χέβι μέταλ προς τη ραπ. Αλλά αυτό για τα εθνικά ιδεώδη
δεν προκύπτει από πουθενά. Γενικά, οι περισσότεροι νέοι που μεγάλωσαν τη δεκαετία του 90 κατέληγαν στην πλειοψηφία τους απολιτίκ, όσοι
μπαίναν στα πανεπιστήμια στηρίζαν εν πολλοίς τη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ που πουλούσαν μπουζούκια και Μύκονο εκείνες τις περιόδους. Υπήρχαν
Απο τέλη 2003 εως 2005 υπήρχε ένα τέτοιο κλίμα εθνικών ιδανικών. Τότε άρχισε ο εθνικισμός να αποκτά ρεύμα σε νεολαίους.

Μουσικά είχε αρχίσει να κυριαρχεί το χιπ χοπ, αντικαθιστώντας τη ροκ.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 18 Ιουν 2022, 13:39

18 Ιουν 2022, 13:33
18 Ιουν 2022, 13:15

πόλεμος στη νύχτα υπήρχε από τα 90ς, αλλά από τα στοιχεία που βγαίνουν, όντως τα τελευταία χρόνια, τα χτυπήματα έχουν ανέβει, και σε πιο περιφερειακά μέλη, όσων αφορά την Αθήνα. Και για τις συμμορίες ανήλικων τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια όλο σκάνε ειδήσεις. Και πριν υπήρχε διαδίκτυο, αλλά δεν έβγαιναν ειδήσεις συνεχώς για επιθέσεις και συλλήψεις.
Δε νομίζω πως "δεν έβγαιναν ειδήσεις". Υπάρχουν ρεπορτάζ από τα 90ς που αφορούσαν τη βία των ανηλίκων και έχουν ανέβει στο ΥΤ σε κάναλια
όπως εκείνο του Λούμπεν Ρετρολετάριου. Αλλά αυτό που θέλω να γράψω έχει να κάνει με το εξής. Πως ακόμα και αν τα νούμερα δείχνουν πτώση
της βίας ανηλίκων(κάτι που ενδέχεται να μην ισχύει, δεν το αρνούμαι) άπαξ και αποφάσισαν τα ΜΜΕ να προβάλλουν το συγκεκριμένο φαινόμενο ως
μέγιστο πρόβλημα ε αυτό έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μέγιστο πρόβλημα και εμείς καθόμαστε και γράφουμε τα κλισέ για την Κολομβία των Βαλκανίων :D Είμαι δύσπιστος απέναντι σε ειδήσεις που τεκμηριώνονται με ένα περιστατικό στην Τούμπα Θεσσαλονίκης ή στη Νίκαια του
Πειραιά και πάει λέγοντας. Αλλά πέραν τούτου ακόμα και αν τα νούμερα της εγκληματικότητας των ανηλίκων αυξηθούν και τα ΜΜΕ για τον δικό τους λόγο αποφασίσουν να μην ασχοληθούν, δε θα γίνουν συζητήσεις για το θέμα αυτό, σα να μην υπάρχει :D
φαντάσου κάποιος να ψάχνει αρχεία από ειδήσεις 2 μηνών εδώ τι λαβράκια μετά από 20 χρόνια τι λαβράκια θα βρει. Και εμένα μου την είχαν πέσει κάνα δυο φορές όταν ήμουν μικρός κάτι γύφτοι στον Κολωνό, αλλά δε μου βρήκαν τίποτα. Σχεδόν τους λυπήθηκα. Τώρα οκ, σου λέει, κινητό θα έχει σίγουρα, μπορεί και να ακριβό, ένα 50αρι το βγάζουμε. Και το ίντερνετ υπάρχει φουλ τόσα χρόνια, δεν βγήκε τα τελευταία 4 χρόνια που βγαίνουν τόσα περιστατικά. Υπάρχει μια γενικότερη παρακμή, αν και σίγουρα βοηθάει και το μουσικό πλαίσιο. Όταν τα βλέπεις όλα με σλαβτρακσουτ να ακούνε αυτές τις μαλακιες, λες γεμίσαμε παντού μαλακιστηρια. :lol:
Δε νομίζω πως θα μπει κάποιος στην παρανομία μόνο και μόνο επειδή άκουσε τον Σνικ. Μου θυμίζει αυτή η συζήτηση εκείνη που γίνονταν κάποτε για τους σατανιστές μεταλάδες. Βέβαια, είναι γεγονός πως κάποια πρότυπα συμπεριφοράς καθορίζονται από τη μουσική και δεν αναφέρομαι στις προσφωνήσεις μπρο και μαν που ανφέρθηκαν πιο πριν αλλά και στον τρόπο ομιλίας γενικά. Όταν ένας πιτσιρικάς ακούει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη να λέει τη λέξη "γαμάω" συνέχεια ε θα ακολουθήσει και αυτός το ίδιο παράδειγμα. Αλλά για να φτιάξει συμμορία και να μείνει παράνομος χρειάζονται και άλλα πράγματα. Καναδυό ελαφρόμυαλοι θα βρεθούν που θα κλέψουν κινητό γιατί " η φάση έτσι λέει" όμως πόσοι από
αυτούς θα αντέξουν χαστούκια?

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 18 Ιουν 2022, 13:41

Golden Age έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:38
Golden Age έγραψε:

Απο τέλη 2003 εως 2005 υπήρχε ένα τέτοιο κλίμα εθνικών ιδανικών. Τότε άρχισε ο εθνικισμός να αποκτά ρεύμα σε νεολαίους.

Στα late 00s πολλοί νέοι στράφηκαν στον φασισμό μέσω του Κώστα Πλεύρη. Τότε η ΧΑ δεν ήταν ακόμα στο προσκήνιο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 18 Ιουν 2022, 13:42

Golden Age έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δε θυμάμαι κανένα τέτοιο κλίμα. Μόνο κάποιους κάγκουρες που βρίζαν τους Αλβανούς και παίζαν ξύλο με αυτούς, με αφορμή και τα παιχνίδια που είχαν γίνει μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου τότε. Αλλά αυτή η κατάσταση δε διαφέρει σε σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ σε αυτό το νήμα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Ιουν 2022, 13:44

Golden Age έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:26
18 Ιουν 2022, 13:25
Σύγκριση παπακωνσταντινου και ελληνικού ροκ με την τραπ καφροβλακεία. Το τερμάτισαν τα εθνικια. :fp:
Για τα μοουσικά ρεύματα των νεολαιών στις δεκαετίες λέω ρε, δεν κάνω σύγκριση. Κι εγώ ροκ άκουγα στην εφηβεία. Απ' όλα βασικά, αλλά κυρίως ροκ.
παλιά οι μουσικές φτιάχνανε υποκουλτούρες, όπου όταν είσαι νεολαίος κοινωνικοποιεισαι. Δεν υπήρχε και ίντερνετ τότε, ήταν ένας από τους πιο διαδεδομενους τρόπους, και μιλάμε τώρα για μουσικές με πολύ ψωμί, underground, και τα λοιπά. Αυτά που ακούνε τώρα είναι εμπορικές μαλακιες, που τις παίζουν στα μαγαζιά, και διαχεουν την βλακεία, την καφρίλα, τον νεοπλουτισμο, το στυλ του μαλακισμενου αγοριού. Είναι σα να ακούς τον βρώμυλο στον δρόμο με ηχεία η όταν πίνεις τον καφέ σου στην καφετερια. Όταν είσαι νέος, φυσικά θα μαλακιστεις, αλλιώς πιθανόν να έχεις θέμα στο μέλλον. Αλλά οκ, υπάρχει εφηβική ψευτοεξεγερτικοτητα με επίπεδο και διεξόδους στο βάθος του ορίζοντα, υπάρχει και αυτήν μαλάκια. Πάντως υπάρχουν πολλοί νέοι που ακούνε ραπ επιπέδου, λεξ, ψυχόδραμα, κλπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Ιουν 2022, 13:45

έργο_μακέτο έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:41
Golden Age έγραψε:

Στα late 00s πολλοί νέοι στράφηκαν στον φασισμό μέσω του Κώστα Πλεύρη. Τότε η ΧΑ δεν ήταν ακόμα στο προσκήνιο.
Υπήρχε και την περίοδο τέλη 2003 - 2005 ένα εθνικιστικό ρεύμα. Η ΧΑ αναπτυσσόταν σε νέους της εποχής. Κυρίαρχη δύναμη βέβαια εκεί ήταν το ΛΑΟΣ.

Στα τέλη είχε αρχίσει να αναπτύσσεται περισσότερο. Απλά δεν φαινόταν τόσο γιατί απο τα μέσα της δεκαετίας υπήρχε το ισχυρό αναρχοαριστερό ρεύμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Ιουν 2022, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 18 Ιουν 2022, 13:45

Αλλά εξίσου πολλοί στράφηκαν στον φασεικό αναρχισμό. Λόγω δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
- Yes I have!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Ιουν 2022, 13:46

έργο_μακέτο έγραψε:
18 Ιουν 2022, 13:45
Αλλά εξίσου πολλοί στράφηκαν στον φασεικό αναρχισμό. Λόγω δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Απο το 2006 είχε ξεκινήσει αυτό. Το 2008 έγινε επίδειξη δύναμης απο τον χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Ιουν 2022, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 18 Ιουν 2022, 13:48

18 Ιουν 2022, 13:10
Καλά στα 90ς οι πιτσιρικάδες δεν ειχαν και τίποτα αξίας πάνω τους, τι συμμορία να φτιάξεις. Τουλάχιστον τώρα όλο κάνα κινητό θα τσιμπήσουν
Λεφτά αρβύλες και κάνα μπουφανακι
Θυμάμαι αλητάκο της εποχής μετά από επιδρομή Μοναστηράκι να μου δείχνει τα λάφυρα και το ρολόι είχε κλεψει

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 18 Ιουν 2022, 13:48

Golden Age έγραψε:
έργο_μακέτο έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Υπήρχε και την περίοδο τέλη 2003 - 2005 ένα εθνικιστικό ρεύμα. Η ΧΑ αναπτυσσόταν σε νέους της εποχής. Κυρίαρχη δύναμη βέβαια εκεί ήταν το ΛΑΟΣ.

Στα τέλη είχε αρχίσει να αναπτύσσεται περισσότερο. Απλά δεν φαινόταν τόσο γιατί απο τα μέσα υπήρχε το ισχυρό αναρχοαριστερό ρεύμα.
Πως αναπτύσσονταν? Αφού σε κάποιες εκλογές δεν κατέβαινε καν. Το ΛΑΟΣ είχε κάποια άνοδο τη δεκαετία του
2000 αλλά πιο πολύ σε δεξιούς καράμπαμπες απευθύνονταν.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 18 Ιουν 2022, 13:50

Τώρα βλέπετε να υπάρχει κάποια τάση στην κοινωνια;
Την ελληνική, την ευρωπαική η την αμερικάνικη;
- Yes I have!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Ιουν 2022, 13:51

18 Ιουν 2022, 13:48
Golden Age έγραψε:
έργο_μακέτο έγραψε:

Στα τέλη είχε αρχίσει να αναπτύσσεται περισσότερο. Απλά δεν φαινόταν τόσο γιατί απο τα μέσα υπήρχε το ισχυρό αναρχοαριστερό ρεύμα.
Πως αναπτύσσονταν? Αφού σε κάποιες εκλογές δεν κατέβαινε καν. Το ΛΑΟΣ είχε κάποια άνοδο τη δεκαετία του
2000 αλλά πιο πολύ σε δεξιούς καράμπαμπες απευθύνονταν.
Το ρεύμα της φαινόταν στους δρόμμους. Το ΛΑΟΣ είχε πολλούς νέους της εποχής οπαδούς του. Χωρίς αυτούς δεν θα 'μπαινε βουλή. Οι περισσότεροι δεξιοί μεσήλικες ψήφιζαν ΝΔ τότε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών