Σε κρύπτο ποτέ, γιατί δε μου έδωσε κανείς πειστική απάντηση για το οτι έχουν οποιαδήποτε αξία.
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
τι αντίστοιχο μπορεί να είπε για το ίντερνετ; Μιλάμε για ανόμοια πράγματα.Beria έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 12:18Και για το ίντερνετ είχε πει κάτι αντίστοιχο, πριν 30 χρόνια ο Μπιλ.Daje έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 12:12Μπιλ Γκέιτς: Τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs «βασίζονται στη θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου»
https://www.protothema.gr/economy/artic ... u-anoitou/
Οπότε μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του για το μέλλον
-
Παιζει να αγορασεις μες στην βδομάδα
Απο οτι εχω καταλαβει, υπαρχουν αρκετοι που εχουν χωσει χρηματα σε αυτα τα σκηνικα.
Ευχομαι να εχω καταλαβει λαθος.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Είχε πει ότι δεν θα έχει καμία πρακτική αξίαmao mao έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 12:07τι αντίστοιχο μπορεί να είπε για το ίντερνετ; Μιλάμε για ανόμοια πράγματα.Beria έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 12:18Και για το ίντερνετ είχε πει κάτι αντίστοιχο, πριν 30 χρόνια ο Μπιλ.Daje έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 12:12Μπιλ Γκέιτς: Τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs «βασίζονται στη θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου»
https://www.protothema.gr/economy/artic ... u-anoitou/
Οπότε μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του για το μέλλον

Γι αυτό και η Microsoft άργησε να μπει
Δεν είναι καθόλου ανόμοια πράγματα. Είναι μια τεχνολογία που αλλάζει εντελώς το παιχνίδι, η πρώτη της χρήση είναι μόνο από σπασίκλες, αναρχικούς (όπως και το νετ), όταν μπει η πλεμπα γίνεται πυραμίδα (θυμισου την κατάρρευση του .com) και στο τέλος αλλάζει τη ζωή όλων.
-
Beria έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 12:21Είχε πει ότι δεν θα έχει καμία πρακτική αξία
Γι αυτό και η Microsoft άργησε να μπει
Δεν είναι καθόλου ανόμοια πράγματα. Είναι μια τεχνολογία που αλλάζει εντελώς το παιχνίδι, η πρώτη της χρήση είναι μόνο από σπασίκλες, αναρχικούς (όπως και το νετ), όταν μπει η πλεμπα γίνεται πυραμίδα (θυμισου την κατάρρευση του .com) και στο τέλος αλλάζει τη ζωή όλων.

( το bitcoin ομωςειναι φουσκα)
και το blockchain σαν τεχνολογία έχει μέλλον. Όπως και οι εταιρίες που ασχολούνται με blockchain. Τα κρυπτονομίσματα όμως δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Άλλο η τεχνολογία και άλλο ένα παράγωγο της τεχνολογίας.
- omg kai 3 lol
βαλτο στα 10k καλυτερα

μη σου πω και στα 8

-
Ο Σατανικουλης νομιζω ειχε κανει γερο μπάσιμο στα 35Κ
- omg kai 3 lol
αν δε τα πηρε με δανεικα που πρεπει να ξεχρεωσει και χολνταρει σε 1,5-2 χρονια θα παρει παλι τα πανω του
Πάντως η φάση μου θυμίζει πέρσι τέτοια εποχή στο αντίστροφο
Τότε οι περισσότεροι έλεγαν βάλτε λεφτά θα κονομήσετε
Τώρα λένε βγάλτε τα θα χάσετε και αυτά που ήδη έχετε.
Στην πρώτη φάση πουλάς, όπως σοφά έκανε ο πσι πσι
Στη δεύτερη αγοράζεις.
Προσωπική μου option για αγορά είναι τα 10Κ για bit,το πεντακοσαρικο για eth Και τα 30 λεπτά για ada
Οπως έλεγε και ο παίχτης "ειμαι παιχτης, τζογάρω ρε γιατί να μη τζογάρω
, ούτε πουτανες ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκια πάω"
Τότε οι περισσότεροι έλεγαν βάλτε λεφτά θα κονομήσετε
Τώρα λένε βγάλτε τα θα χάσετε και αυτά που ήδη έχετε.
Στην πρώτη φάση πουλάς, όπως σοφά έκανε ο πσι πσι
Στη δεύτερη αγοράζεις.
Προσωπική μου option για αγορά είναι τα 10Κ για bit,το πεντακοσαρικο για eth Και τα 30 λεπτά για ada
Οπως έλεγε και ο παίχτης "ειμαι παιχτης, τζογάρω ρε γιατί να μη τζογάρω
, ούτε πουτανες ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκια πάω"

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε κρυπτοραντιερηδες, παρτε καμια τσαπα να δουλεψετε στην πραγματικη οικονομια και αφηστε τον τζογο.
Η χωρα εχει αναγκη απο πραγματικες δουλειες και οχι απο new age crypto ραντιερηδες.
Η χωρα εχει αναγκη απο πραγματικες δουλειες και οχι απο new age crypto ραντιερηδες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν νομιζω οτι το μπιτκοιν θα παει πολυ κατω απο τα 20k. Θα βολοδερνει εκει γυρω κανα δυο χρονια και μετα θα σπασει τα 100k
-