Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 26 Ιουν 2022, 12:17

argouen έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:14
Ε άμα δεν τον γούσταρε η Νικη τον συγχωρεμένο, δεν τον γουσταρε, τι να κάνουμε τωρα? :102:
Το πρόβλημα δεν είναι αν τον γουσταρε κάποιος. Δικαίωμα του.
Το πρόβλημα είναι ότι μπήκαν σε τόσο κόπο να γράψουν αποψαρα άνθρωποι που άκουσαν πρώτη φορά το όνομα του στο νήμα.
Γιατί; Τι μανία είναι αυτή, να οφείλεις να έχεις άποψη για όλα;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Ιουν 2022, 12:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:13
Ερμής έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:06
Είπα και παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος πραγματικά θα χαιρόταν αν διάβαζε ποιοι τον αντιπαθουσαν και κυρίως για ποιους λόγους τον αντιπαθουσαν
Έχω την αίσθηση ότι με αυτά είχε ξεκαθαρίσει όταν ακόμη ήταν νέος. Στα στερνά νομίζω ότι δεν τον απασχολούσε καν το ποιοι τον συμπαθούν και ποιοι τον αντιπαθούν. :lol:
Πιθανό. Ίσως απλά να υπερισχυε η χαρά της επιβεβαίωσης που είναι ενδόμυχα ανθρώπινη αδυναμία.

Από τον Κωνσταντίνο δε θα ξεχάσω κάποια πράγματα
α) τη μυθική εκπομπή που έκανε στουπί στο μεθύσι και στο "φτιάξιμο"
β) την άποψη του για αγαναχτισμενους, μπαχαλους, ψεκ, εθνοσυριζανελ που δεν έχανε ευκαιρία να τους κατακεραυνώνει με το δικό του αξεπέραστο τρόπο
γ) το πως Καλημερίζε κάθε πρωί στις 10
δ) τη σύντομη στιχομυθία μας στο Φιλιον το 2019

Για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος
Ήταν σνομπ; φυσικά
Ήταν δύσκολος άνθρωπος ή χαρακτήρας; όσοι τον έζησαν λένε πως ήταν.
Ήταν απροσιτος; δε το ξερω σίγουρα, στη σύντομη στιχομυθία μας ήταν απίστευτα φιλικός.
Για ένα πράγμα δε μπορείς να τον κατηγορήσεις. Δεν υπήρξε δήθεν ούτε στιγμή. Απλά η μάζα σχεδόν πάντα συγχέει τους αυθεντικά εστέτ με τους δήθεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 26 Ιουν 2022, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιουν 2022, 12:45

Beria έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:17
argouen έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:14
Ε άμα δεν τον γούσταρε η Νικη τον συγχωρεμένο, δεν τον γουσταρε, τι να κάνουμε τωρα? :102:
Το πρόβλημα δεν είναι αν τον γουσταρε κάποιος. Δικαίωμα του.
Το πρόβλημα είναι ότι μπήκαν σε τόσο κόπο να γράψουν αποψαρα άνθρωποι που άκουσαν πρώτη φορά το όνομα του στο νήμα.
Γιατί; Τι μανία είναι αυτή, να οφείλεις να έχεις άποψη για όλα;
Κοίτα από ότι βλέπω είστε και συντονιστής.
Όταν βλέπω ένα νημα για ένα θάνατο κάποιου πάω να συλλυπηθώ.
Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο.
Το είπα από την πρώτη μου ανάρτηση.
Μπαίνοντας μέσα στο νήμα προσπάθησα να καταλάβω αν έγγραφε στο φόρουμ
Επειδή είδα μεγάλη λύπη από τους φορουμίτες.
Αλλα δεν ισχυε κάτι τέτοιο.
Λέω να διαβάσω για αυτόν.
Να δω αν τον ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι.
Τίποτα.
Μέτα όμως όταν άρχισα να διαβάζω νήματα με υπονοούμενα και δηθενιές νευρίασα.
Δεν μπήκα για να γράψω κάτι για τον άνθρωπο.
Αλλά για όλους εσάς που πέθανε ένας άνθρωπος και για επικήδειο είχατε το ήτανε ένας ξεχωριστός για μας τους ξεχωριστούς.
Έλεος!
Ποιοι ξεχωριστοί άνθρωποι είσαστε;
Τι το διαφορετικό έχετε και όλοι οι άλλοι πήζουν τυρόγαλα;
Την μία κράζετε τον σεξισμό του χαικάλη και την άλλη ανοίγετε νηματα άκρος σεξιστικά μπαίνατε δεν μπάινατε ποια έχει τον καλύτερο και άλλα πολλά.
Την υποκρισία δεν την μπορώ.
Όπου την βρίσκω την τσακίζω.
Φτιάξατε ένα κόσμο του κλίκ εθιστήκατε τόσο πολύ που ούτε καλοί υποκριτές δεν μπορείτε να είστε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 26 Ιουν 2022, 12:56

Niki έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:45
.....
Αλλά για όλους εσάς που πέθανε ένας άνθρωπος και για επικήδειο είχατε το ήτανε ένας ξεχωριστός για μας τους ξεχωριστούς.
Έλεος!
Την μία κράζετε τον σεξισμό του χαικάλη και την άλλη ανοίγετε νηματα άκρος σεξιστικά μπαίνατε δεν μπάινατε ποια έχει τον καλύτερο και άλλα πολλά.
Φτιάξατε ένα κόσμο του κλίκ εθιστήκατε τόσο πολύ που ούτε καλοί υποκριτές δεν μπορείτε να είστε.
Δλδ τι έπρεπε να γράψουμε σε αυτό το νημα για να μην συγχύζεσαι ? :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιουν 2022, 13:02

argouen έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:56
Niki έγραψε:
.....
Έλεος!
Καλό του ταξίδι ήτανε ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης.

Αυτό έχει διαφορά από το .
Καλό του ταξίδι ήτανε ένας άνθρωπος που δεν τον ένοιαζε η διασημότητα ένας ξεχωριστός άνθρωπος για λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους οχι για την πλέμπα.
Εγώ τον συμπαθούσα πολύ διάβασα τα βιβλία του και τον άκουγα στο ραδιόφωνο.

Αυτό είναι βαυκαλισμός χείριστος.
Στον επικήδειο κάποιου κάνω αυτοπροβολή.
Τάχα τάχα μου είμαι μέσα στους ξεχωριστούς.
Είναι αισχρό.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιουν 2022, 13:04

Είμαι η μοναδική που δεν έφτυσα στον θάνατο του ανθρώπου αυτού μέσα σε αυτό το νήμα.
Είμαι η μοναδική που τον σεβάστηκα στα ίσα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 26 Ιουν 2022, 13:11

Niki έγραψε:
26 Ιουν 2022, 11:55
Όχι η Νίκη απλά σας γράφει ότι ζει σε αυτόν τον κόσμο και ξέρει πόσο εύκολα είναι να γίνει κάποιος συγγραφέας φτάνει να διαθέσει ένα ποσό.
Η Νίκη παράλληλα σας γράφει ότι τις εκφράσεις πήζουν τυρόγαλα και διάφορα άλλα να τις πείτε στους καλλιτέχνες που θαυμάζετε (κάποιοι μου αρέσουν και εμένα ) και που έχουν σαν όνειρο να έχουν φάρμα και να πήζουν τυρόγαλα.
Η Νίκη σας γράφει ότι το μεταξωτό φουλάρι και τα γυαλιά του ήλιου δεν κάνουν κάποιον ξεχωριστό.
Η Νίκη σας γράφει ότι το studio 54 για αυτήν είναι όπως το κλίκ του Κωστόπουλου.
Η Νίκη τέλος σας γράφει το παίζεται δήθεν πολύ δήθεν.
Δόξα σοι !

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 26 Ιουν 2022, 13:17

argouen έγραψε:
26 Ιουν 2022, 12:56
Niki έγραψε:
.....
Έλεος!
Αν ησουν σωστος ανθρωπος δεν θα τον γνωριζες τον κωνσταντινο τζουμα ή τουλαχιστον δεν θα ελεγες θετικα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2022, 13:26

gassim έγραψε:
26 Ιουν 2022, 13:17

Αν ησουν σωστος ανθρωπος δεν θα τον γνωριζες τον κωνσταντινο τζουμα ή τουλαχιστον δεν θα ελεγες θετικα πράγματα.
Έτσι ακριβώς.

Αλλά δεν μας δίνουν ούτε μια λίστα καλλιτεχνών, συγγραφέων, πολιτικών, δημοσιογράφων, εκπομπών κλπ έτσι ως πυξίδα, βρε παιδί μου.

Τίποτις, μας αφήνουν στο σκοτάδι να κουτουλάμε στα ντουβάρια.

Είναι και σαδιστές, τα άτιμα. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιουν 2022, 13:31

«Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Κωσταντίνος Τζούμας.

Καλό σου ταξίδι.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 26 Ιουν 2022, 13:47

gassim έγραψε:
26 Ιουν 2022, 13:17
Εικόνα
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 26 Ιουν 2022, 14:00

BigChiefWahoo έγραψε:
25 Ιουν 2022, 23:16
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
25 Ιουν 2022, 16:50
Με πρόχειρες αναζητήσεις που έκανα και στο YT
και στο search engine είδα πως ο μακαρίτης που δεν ήθελε(?) να απευθύνεται σε ευρύ κοινό
Αν σκεφτείς ότι στο ευρύ κοινό απευθύνεται ο Σεφερλής,τότε δεν νομίζεις πως έχει κάποιο δίκιο εδώ ο Τσούμας ;
Και δεν έχω τίποτα εναντίον του ευρέος κοινού,ούτε κατά του ανθρώπου της διπλανής πόρτας.
Όλοι οι διάσημοι στο ευρύ κοινό απευθύνονται. Από εκεί και πέρα,το πως κρίνεται η ποιότητα στο χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών είναι ένα μεγάλο θέμα.
Ο Σεφερλής ,κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον δεν είναι ποιοτικός, στην τελική το χιούμορ του είναι λυκειακού επιπέδου, δε λέει και κάτι φοβερά ψαγμένο ο τύπος. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς όμως και για άλλους ΄"ποιοτικούς", κωμικούς ή μη. Ο Τζούμας αν και έβγαζε κάτι θεατρικό, δε μπορώ να πω πως υποστήριζε κάτι που δε θα έλεγε ένας life coach ή ένας ταξιτζής . Ζήσε τη ζωή σου στην ελαφρότητα της λένε
κάποιοι εδώ μέσα πως ήταν το μότο του ανθρώπου που τον ξεχώριζε από την πλέμπα, αλλά νομίζω πως αυτό μπορεί να το σκεφτεί ο καθένας από εμάς.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Ιουν 2022, 14:03

Όλοι απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από εκεί και πέρα ποιος συνεχίζει να παρακολουθεί είναι ένα άλλο θέμα.
Αυτό.που Προσωπικά δε μ'αρέσει είναι το δήθεν. Όπως δηθεν δεν είναι ο Σεφερλης, είναι πολύ τίμιος σε αυτό που κάνει. Δήθεν δεν είναι ο Μπεζος, σου λέει στην προσωπική μου ζωή δε θέλω να έρχεται ο άλλος και να μου λέει Γεια σου Κάκαλε.
Δήθεν είναι ο τάδε (συμπληρώστε εσείς ονόματα) που το παίζει καλό, προσιτό παιδί του λαού και από την άλλη είναι ένας ψωνισμενος στην καλύτερη, κωλανθρωπος στη χειρότερη.
Συνήθως οι δήθεν είναι αγαπητοί σε αυτούς που σου λένε "σιχαίνομαι το δήθεν και είμαι ο μασκοφορος τιμωρός του"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 26 Ιουν 2022, 14:09

Ερμής έγραψε:
26 Ιουν 2022, 10:43
Όταν ο Τζουμας έμπαινε στο περίφημο studio 54 στη Νέα Υόρκη, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελ (και όλοι όσοι τον αντιπαθούν) έκανε μπάνιο μια φορά το μήνα, επηζε γιδοτυρι, έτρωγε κρέας κάθε τρίμηνο και ήταν λειτουργικά αναλφάβητοι.
Με το βιτριολικο του χιούμορ, καθώς και με τον εντελώς άκομψο τρόπο να εκφράζει την (δική του) αλήθεια, όλο αυτό ξενιζε. Επειδή ακριβώς ξυπνάει μνήμες που θέλουμε να ξεχάσουμε επειδή ξεβλαχεψαμε.
Και επειδή μπήκε στο studio 54 τι σημαίνει αυτό? Ότι είναι φοβερός διανοούμενος ή ότι είναι "πετυχημένος"?Εν τω μεταξύ,
το παραμύθι με τις αμερικανικές τοποθεσίες(είτε είναι κλαμπ είτε κάτι άλλο) καλά κρατεί. Οι επαρχιώτες Έλληνες μαθαίνουν
για το studio 54 και συμπεριφέρονται σαν τους κατοίκους της Καρδίτσας που ακούν για το Fever. Γενικά, σε αυτό το νήμα
αναρωτιέμαι ποιος είναι ο χάκερ που γράφει για τον Ερμή και που είναι δεμένος χειροπόδαρα ο εν λόγω χρήστης :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2022, 14:12

Ποιος και γιατί διέγραψε τα τελευταία μηνύματα που ανταλλάξαμε με την Νίκη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”