έργο_μακέτο έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:37Έχω φαντασίωση να με δείρει μια γυναίκα στο δρόμο.
Να φοράει τζιν, μπότες, μαύρο φανελάκι, μαύρα γυαλιά. Να έχει το μαλλί πιασμένο κοτσίδα και να μασάει τσίχλα.

έργο_μακέτο έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:37Έχω φαντασίωση να με δείρει μια γυναίκα στο δρόμο.
Να φοράει τζιν, μπότες, μαύρο φανελάκι, μαύρα γυαλιά. Να έχει το μαλλί πιασμένο κοτσίδα και να μασάει τσίχλα.
Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:39Μα δεν έχει να κάνει αν η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα ή όχι. Είναι κάτι επιπρόσθετο που λαμβάνει καποιος/α για την ασφάλεια του. Δεν κινδυνεύεις μόνο να στην πέσει κάποιος στο δρόμο. Οι Έλληνες το ξύλο το χουν για πλάκα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:35Ποιο δεν έχει λογικη; ότι η Ελλάδα είναι αρκετά ασφαλής χώρα; Αυτό ειναι γεγονός.
Πολυ πολυ μεγαλυτερος κίνδυνος στη χώρα είναι να πεθάνεις ή να τραυματιστεις πολύ σοβαρα σε τροχαίο (και ως πεζός φυσικα!). Ακόμα και να πνιγείς στη θάλασσα.
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... 2425&lang=
https://www.tanea.gr/2019/08/11/greece/ ... -pnigmous/
Αλλά έχουμε 100 θέματα στο φόρουμ αυτοάμυνας αλλά σχεδόν κανένα για τα παραπάνω. Σκέψου το
άσπρο φανελάκι - no brakongrosian έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:47έργο_μακέτο έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:37Έχω φαντασίωση να με δείρει μια γυναίκα στο δρόμο.
Τα οποία είναι;
Εδώ συζητάμε να μάθει ένας πολίτης πρώτες βοήθειες, τύπε και η συζήτηση έχει πάει σε μεταμόσχευση καρδιάς μέσα σε C 130.
Τρως καμμία ψιλή, δικέ μου;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:13Κατά βάση στην Ελλάδα δεν πολυχρειαζεται ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες, αρκεί η στοιχειώδης λογική και συμπεριφορά, θα σε προστατεύσουν. Είναι αρκετά ασφαλής χώρα η Ελλαδα και είναι σπάνιο να σου συμβεί κάτι χοντρο που να χρειαστείς αυτοάμυνα
Τώρα να το κάνεις για την καυλα σου οκ, κ η γυναίκα μου κάνει krav και bjj
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει το νόημα του νήματος. Το άνοιξε ο φίλος, και ρωτάει αν το να κάνει στην κόρη του μαθήματα αυτοάμυνας θα της τονώσει το ηθικό.Feindflug έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 19:34Ναι ρε δικέ μου, είσαι γνώστης. Οκ.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 18:341. Αν είδες το βίντεο, θα διαπιστώσες πως έχει άμυνες και για άλλα πράγματα, όχι μόνο σε όπλα. Άμυνα σε μπουνιες, σε κεφαλοκλειδωμα κλπ.
2. Δεν πετιέμαι για να το παίξω γνώστης, είμαι γνώστης. Ως ένα σημείο φυσικά. Πάνω από 25 έτη έχω ενασχόληση με όλα αυτά. Χρόνος, χρήμα και κόπος. Οπότε λογικο να έχω άποψη για τέτοια θέματα . Όπως αν ασχολιομουν 25 χρονια με την μαγειρική θα είχα άποψη εγώ και όχι κάποιος που βράζει μόνο αυγά.
Και όπως σου είπα κανένα ακραίο σενάριο δεν αναφέρεται. Ντοτζο και και 2 λαβές για κορίτσια = θα σε γαμησει η συνομιλικη σου που θα σε αρπάξει από το μαλλί.
Κάνε της και συ δώρο της κοπέλας 5 κιλά σιροπιαστά. Θα είναι πιο χρήσιμα από αυτά που θα της μάθει ο πατέρας της ή σε μια σχολή.
Τι νόημα έχει να ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες, αν δεν σε επιλέξουν για να απαγάγεις τον δικτάτορα μιας αφρικανικής χώρας;
Άσε ρε τις μαλακιες.
Αυτό είναι μια από τις περιπτώσεις που άνθρωπος θα μπορούσε να είχε σωθεί. Εννοώ δεν ζητάς τον λόγο. Δεν υπάρχει λόγος.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:45Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Δεν χρειάζεται να είσαι στην Κανταχάρ. Η κακία στιγμή είναι πάντα εδώ.
Ακριβώς. Δε ζητάς τον λόγο απο την στιγμή που δεν υπήρξε σωματική επαφή.Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:59Αυτό είναι μια από τις περιπτώσεις που άνθρωπος θα μπορούσε να είχε σωθεί. Εννοώ δεν ζητάς τον λόγο. Δεν υπάρχει λόγος.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:45Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Δεν χρειάζεται να εμπλακείς σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Δεν ξέρεις ποτέ που θα καταλήξει. Βέβαια αυτό απαιτεί ψυχραιμία και εκεί είναι το δύσκολο κομμάτι.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 21:14Ακριβώς. Δε ζητάς τον λόγο απο την στιγμή που δεν υπήρξε σωματική επαφή.Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:59Αυτό είναι μια από τις περιπτώσεις που άνθρωπος θα μπορούσε να είχε σωθεί. Εννοώ δεν ζητάς τον λόγο. Δεν υπάρχει λόγος.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 20:45Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Φεύγεις από τον χώρο. ΦΕΥΓΕΙΣ.
Αφού απομακρυνθείς με ασφάλεια, τότε αποφασίζεις τι θα κάνεις. Με σωστότερη επιλογή να πας σπίτι σου.
Αναμενόμενο.