Ναι ε;
Και το 'χα πάντα απορία μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις για ποιο λόγο κάποια μέλη μπαίνουν με διαφορετικό ή 2πλό, 3πλό ή και πολλαπλό προφίλ με διαφορετικά ονόματα/πρόσωπα στο αταυτοποίητο πχόρουμ;

Ο.Ι.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ναι ε;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι αυτοί οι "Καθένας" θέλουν να κρύψουν αυτούς τους...λόγους με διπλοπροσωπίες +++ plus;stavmanr έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 15:05Καθένας θα έχει και τους λόγους του.
Σωστά. Η διπλοπροσωπία είναι το μέσον, όχι η αιτία.
Σαφώς και όχι.και δεν ισχύει "το αν στέκεσαι στο όνομα ή στο πρόσωπο" διότι εδώ στο αταυτοποίητο πχόρουμ - πρόσωπο/όνομα - είναι το ίδιο πράγμα.
stavmanr έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 15:22Σωστά. Η διπλοπροσωπία είναι το μέσον, όχι η αιτία.Σαφώς και όχι.και δεν ισχύει "το αν στέκεσαι στο όνομα ή στο πρόσωπο" διότι εδώ στο αταυτοποίητο πχόρουμ - πρόσωπο/όνομα - είναι το ίδιο πράγμα.
Εδώ απλά δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπου και ονόματος. Αλλά εξακολουθεί να υφίσταται πρόσωπο πίσω από ονόματα.
Όταν κι αν χρειαστεί να γίνει η ταυτοποίηση, επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα πχ. από τις αρμόδιες αρχές.
Η Yoko Ono ήταν κόρη άντρα μέλους της Ιαπωνικής ελίτ (Occult Elite) και μετέπειτα πράκτωρ του FBI.Σικελιώτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 18:18
Η Γιόκο Όνο που έριξε τον Ντε Γκωλ από που ήταν, αργότερα; Πωςέ λεγε το τραγούδι των Beatles;
σωστάBigChiefWahoo έγραψε: ↑28 Ιουν 2022, 00:56Η Yoko Ono ήταν κόρη άντρα μέλους της Ιαπωνικής ελίτ (Occult Elite) και μετέπειτα πράκτωρ του FBI.Σικελιώτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 18:18
Η Γιόκο Όνο που έριξε τον Ντε Γκωλ από που ήταν, αργότερα; Πωςέ λεγε το τραγούδι των Beatles;
Πριν "γνωρίσει" τον Lennon (στημένο ήταν),υπήρξε μέλος του κινήματος Fluxus.