Γερμανία vs Ιαπωνία
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
Ισχυει, ο καθενας με τα γουστα του.
Θεωρω οτι οταν δινεις ενα σεβαστο ποσο για ενα αμαξι, καλο ειναι να ναι και παιχνιδιαρικο, να σε φτιαχνει ως σχεδιαση, το στυλ του γενικα να δημιουργει συναισθηματα.
Θεωρω οτι οταν δινεις ενα σεβαστο ποσο για ενα αμαξι, καλο ειναι να ναι και παιχνιδιαρικο, να σε φτιαχνει ως σχεδιαση, το στυλ του γενικα να δημιουργει συναισθηματα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εμενα πια το μονο συναίσθημα που με φτιάχνει είναι η άνεση. Αλλά σου είπα και τους λόγους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προτιμω αυτο παρα ενα ξενερωτο απο τα καινουρια
Δεν ειμαι φαν της σειρας 6, ουτε τότε που προτιμούσα κυρίως την ταχύτητα.
GLA 180d vs LEXUS UX
στις απλές εκδόσεις και τα 2.
στις απλές εκδόσεις και τα 2.
Χωρις καμια σκεψη, lexus!!!
Αν ειχες τη δυνατοτητα να αγορασεις και τα 2 αυτοκινητα και τα ειχες σε καθημερινη χρηση, μεσα στη πρωτη 5ετια θα καταλαβαινες το γιατι επιμενω στο lexus!
Ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και απιστευτη αξιοπιστια σε σχεση με οτιδηποτε αλλο στον πλανητη.
Volk έγραψε: ↑30 Ιουν 2022, 13:08Χωρις καμια σκεψη, lexus!!!
Αν ειχες τη δυνατοτητα να αγορασεις και τα 2 αυτοκινητα και τα ειχες σε καθημερινη χρηση, μεσα στη πρωτη 5ετια θα καταλαβαινες το γιατι επιμενω στο lexus!
Ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και απιστευτη αξιοπιστια σε σχεση με οτιδηποτε αλλο στον πλανητη.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
georgebi
δεν σε καταλαβαίνω
δεν σε καταλαβαίνω
Αυτός όμως τον οποίο παρέθεσα καταλαβαίνει...... και πολύ καλά μάλιστα
και αυτό ειναι αρκετό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
-
Το καινούργιο, αμα ειναι να πάρεις στοκ απο το παλιο, ζητα έκπτωση
VOLK ΚΑΙ TALAIPVRE όσους εχω ρωτήσει εκεί συγκλίνουν.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο και τα υλικά στο εσωτερικό της GLA είναι κάπως υποδεέστερα.
Ο diesel κινητήρας της GLA είναι απότομος μέσα σε αστικό περιβάλλον (η ροπή στην αλλαγή από 1η σε 2ερη) ενώ αυτός του LEXUS πιο πολιτισμένος.
Για τον μόνο λόγο που το σκέφτομαι είναι τα πολλά χιλιόμετρα ετησίως, άνω των 30 χιλιάδων.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο και τα υλικά στο εσωτερικό της GLA είναι κάπως υποδεέστερα.
Ο diesel κινητήρας της GLA είναι απότομος μέσα σε αστικό περιβάλλον (η ροπή στην αλλαγή από 1η σε 2ερη) ενώ αυτός του LEXUS πιο πολιτισμένος.
Για τον μόνο λόγο που το σκέφτομαι είναι τα πολλά χιλιόμετρα ετησίως, άνω των 30 χιλιάδων.
Τυπε αν κανεις πανω απο 30.000χλμ ανα ετος, θα με θυμηθεις στα πρωτα 2 χρονια για την επιλογη σου!SARPIS έγραψε: ↑30 Ιουν 2022, 14:11VOLK ΚΑΙ TALAIPVRE όσους εχω ρωτήσει εκεί συγκλίνουν.
Παρε lexus, οποιο μοντελο και να ειναι αυτο, οποιο σου αρεσει, ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις σε αμαξι!
το γλα παίζει να ειναι το χειρότερο μοντέλο της μερς, μακρυά. Κια εγώ λέξους.
Απο το 2010 και μετα, μερ μπεμπες κτλπ ειναι μονο για οσους εχουν οικονομικη ανεση ωστε να ειναι σε θεση να πληρωνουν σερβις-επισκευες.
Για εναν ανθρωπο που θελει να εχει αξιοπιστο οχημα, να κανει τη δουλεια του και να ειναι ποιοτικο στα παντα του, τα lexus ειναι μονοδρομος!
Δεν εχουν ανταγωνισμο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-