Παραμύθια κατά πάσα πιθανότητα, αγαπημένη συνήθεια των αρχαίων και όχι τόσο αρχαίων ιστορικών να τον παίζουν με τις θηλυκές ντομινατριξ.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:29Koιτα η τυπισα ηταν η ερωμενη του Αυτοκράτορα που τελικα πατησε τσοκαρο στο Παλατι και εγινε Αυτοκράτειρα. Η συνηθεια της εμεινε απο το χαρέμι που ηταν με τις αλλες παλλακιδες. Η τουλαχιστον αυτο λενε οι ιστορικοι οτι εκει βασιζεται η εμμονη της με το συγκεκριμενο τυπικο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:25Ψιλοφέικ εξοχότης ήταν η Κινέζα, οπότε καλώς και την καθαίρεσαν.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:13
Δεν ξερω αν ειναι πρέπον αλλα θυμηθηκα το τελετουργικο που επεβαλλε η Αυτοκρατειρα Γου Ζαο της Κινας στην προσκυνηση της.
Επρεπε οποιος την επισκεπτόταν να προσκυνησει 9 φορές με το κεφάλι στο χώμα και μετα να φιλήσει τα γεννητικα της οργανα.
(Το τυπικο της προσκυνησης συνεχιστηκε αναλλοιωτο μεχρι που την καθαιρεσαν σε ηλικια 81 ετων).
Άλλο η ένδειξη σεβασμού και άλλο τα λαϊκά προσκυνήματα από τον οποιονδήποτε τυχαίο.
Τωρα βεβαια να φιλας τα γεννητικα οργανα μιας 80χρονης δεν νομιζω οτι ειναι και το ωραιοτερο πραγμα του κοσμου.
Αλλάζω τις αντωνυμίες μου
- Dwarven Blacksmith
Re: Αλλάζω τις αντωνυμίες μου

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ειμαι ειδικος στην Κινεζικη Ιστορια αλλα υπαρχουν αρκετες contemporary sources για αυτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:43Παραμύθια κατά πάσα πιθανότητα, αγαπημένη συνήθεια των αρχαίων και όχι τόσο αρχαίων ιστορικών να τον παίζουν με τις θηλυκές ντομινατριξ.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:29Koιτα η τυπισα ηταν η ερωμενη του Αυτοκράτορα που τελικα πατησε τσοκαρο στο Παλατι και εγινε Αυτοκράτειρα. Η συνηθεια της εμεινε απο το χαρέμι που ηταν με τις αλλες παλλακιδες. Η τουλαχιστον αυτο λενε οι ιστορικοι οτι εκει βασιζεται η εμμονη της με το συγκεκριμενο τυπικο.
Τωρα βεβαια να φιλας τα γεννητικα οργανα μιας 80χρονης δεν νομιζω οτι ειναι και το ωραιοτερο πραγμα του κοσμου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω για αρκετές, πολλές αναδιατυπωσεις υπάρχουν μάλλον. Σε κάθε περίπτωση η άποψη των σημερινών ιστορικών είναι ότι είναι η λασπολογία της εποχής. Αντίστοιχα και για Κλεοπάτρα, Μεγάλη Αικατερίνη κοκ.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:45Δεν ειμαι ειδικος στην Κινεζικη Ιστορια αλλα υπαρχουν αρκετες contemporary sources για αυτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:43Παραμύθια κατά πάσα πιθανότητα, αγαπημένη συνήθεια των αρχαίων και όχι τόσο αρχαίων ιστορικών να τον παίζουν με τις θηλυκές ντομινατριξ.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:29
Koιτα η τυπισα ηταν η ερωμενη του Αυτοκράτορα που τελικα πατησε τσοκαρο στο Παλατι και εγινε Αυτοκράτειρα. Η συνηθεια της εμεινε απο το χαρέμι που ηταν με τις αλλες παλλακιδες. Η τουλαχιστον αυτο λενε οι ιστορικοι οτι εκει βασιζεται η εμμονη της με το συγκεκριμενο τυπικο.

- hellegennes
Έχεις δικαίωμα στην άποψή σου, όχι στο να με καθυβρίζεις μη σεβόμενος τον αυτοπροσδιορισμό μου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:40Oυτε γω απο σενα την αυτού εξοχότητά σου αλλο απο καθαρη βλακεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Δεν ειμαι ειδικος στην Κινεζικη Ιστορια και μιλαμε για 15 αιωνες πισω. Θα μπορουσε να ειναι ετσι θα μπορουσε ομως και να ισχυει. Απο κει και περα η ερευνα συνεχιζεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:51Δεν ξέρω για αρκετές, πολλές αναδιατυπωσεις υπάρχουν μάλλον. Σε κάθε περίπτωση η άποψη των σημερινών ιστορικών είναι ότι είναι η λασπολογία της εποχής. Αντίστοιχα και για Κλεοπάτρα, Μεγάλη Αικατερίνη κοκ.George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:45Δεν ειμαι ειδικος στην Κινεζικη Ιστορια αλλα υπαρχουν αρκετες contemporary sources για αυτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:43
Παραμύθια κατά πάσα πιθανότητα, αγαπημένη συνήθεια των αρχαίων και όχι τόσο αρχαίων ιστορικών να τον παίζουν με τις θηλυκές ντομινατριξ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
Γνωριζουμε ολοι πια πως ο ελληγεννης ειναι ενας χρονιος χρηστης, με σοβαρα συμπλεγματα κατωτεροτητας επειδη δεν μπορεσε να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα και εγκλωβιστηκε σε ενα συνοικιακο μπακαλικο για το υπολοιπο της ζωης του. Φαντασιωνεται πως εχει εμπεριστατωμενη αποψη δια παντος επιστητου, απο την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων μεχρι την υψιστη καλλιτεχνικη αξια του Τζουρασικ Παρκ.
Ειναι επισης πολυ εμμονικος, με διαφορα θεματα και ατομα και κυριως με εμενα. Με ακολουθει σε διαφορα νηματα οπου γραφει διαφορα κατεβατα για να αποδειξει οτι ειμαι ολα αυτα που κατηγορω.
Σε αυτο το νημα, εχει την απαιτηση να προσφωνειται με τροπο που ταιριαζει σε μοναρχες και αρχηγους κρατων. Αυτο φυσικα ακουγεται παραλογο απο ενα μπακαλη απο τον Ευοσμο, και αυτο ουσιαστικα προσπαθει να δειξει: πως εφοσον ειναι παραλογο να τον αποκαλουμε ετσι, το ιδιο ισχυει και για τα τρανς ατομα.
Ο γλοιωδεστατος και απεχθης λοιπον αυτος χρηστης σε αυτο το νημα προσπαθει να εκλογικευσει την υβριστικη συμπεριφορα απεναντι στα διεμφυλικα ατομα.
Του ευχομαι επισης να αυτοπροσδιοριστει ως εξυπνος, μορφωμενος και με χιουμορ, αλλα και γι αυτα θα δυσκολευτει να πεισει.
Ειναι επισης πολυ εμμονικος, με διαφορα θεματα και ατομα και κυριως με εμενα. Με ακολουθει σε διαφορα νηματα οπου γραφει διαφορα κατεβατα για να αποδειξει οτι ειμαι ολα αυτα που κατηγορω.
Σε αυτο το νημα, εχει την απαιτηση να προσφωνειται με τροπο που ταιριαζει σε μοναρχες και αρχηγους κρατων. Αυτο φυσικα ακουγεται παραλογο απο ενα μπακαλη απο τον Ευοσμο, και αυτο ουσιαστικα προσπαθει να δειξει: πως εφοσον ειναι παραλογο να τον αποκαλουμε ετσι, το ιδιο ισχυει και για τα τρανς ατομα.
Ο γλοιωδεστατος και απεχθης λοιπον αυτος χρηστης σε αυτο το νημα προσπαθει να εκλογικευσει την υβριστικη συμπεριφορα απεναντι στα διεμφυλικα ατομα.
Του ευχομαι επισης να αυτοπροσδιοριστει ως εξυπνος, μορφωμενος και με χιουμορ, αλλα και γι αυτα θα δυσκολευτει να πεισει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Ενταξει, μεχρι αυριο θα σου χει περασει και θα βρεις αλλες ακομα πιο γκροτεσκες μαλακιες να γραψεις για να εκλογικευσεις τις χωριατικες προκαταληψεις σου. Αντε νανι τωρα.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:52Έχεις δικαίωμα στην άποψή σου, όχι στο να με καθυβρίζεις μη σεβόμενος τον αυτοπροσδιορισμό μου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:40Oυτε γω απο σενα την αυτού εξοχότητά σου αλλο απο καθαρη βλακεια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- hellegennes
Ναι, με κατεβασμένο το κεφάλι παραδέχομαι πως έχεις δίκιο. Και τώρα θα αποχωρήσω απ' αυτό το νήμα που άνοιξες εσύ κι εγώ συνέχεια παρεμβάλλομαι ενώ δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου μαζί μου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:57Ειναι επισης πολυ εμμονικος, με διαφορα θεματα και ατομα και κυριως με εμενα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Χελη μην τον ακους. Εγω σε συμπαθω.Αυτος ειναι ξινος.
Ήταν ρουά ματ η κίνηση της αυτού εξοχότητας σε κάτι προχωκάγκουρες όπως ο τζονι τόι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Μη με παιρνεις για τοσο ηλιθιο οσο εσυ, που κανεις πως δεν καταλαβαινεις πως αυτο το νημα ηταν μια ειδικη προσκληση για μενα, σχετικη με την απαντηση μου στην παραπληροφορηση του δηθεν μπαναρισματος του πιτερσον απο το τουιτερ. Μεχρι και το λεξιλογιο μου -καθυβριζω αντι για εξυβριζω- αντεγραψες μπακαλογιοτατε.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 01:03Ναι, με κατεβασμένο το κεφάλι παραδέχομαι πως έχεις δίκιο. Και τώρα θα αποχωρήσω απ' αυτό το νήμα που άνοιξες εσύ κι εγώ συνέχεια παρεμβάλλομαι ενώ δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου μαζί μου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:57Ειναι επισης πολυ εμμονικος, με διαφορα θεματα και ατομα και κυριως με εμενα.
- John Brown Gun Club
Εσυ και η anal retentive νερντικη σου σχολαστικοτητα ησουν ενας πολυτιμος συμμαχος σε αυτο το νημα. Εισαι γενικως δολοφονος της χαρας σε καθε τρολλονημα, αλλα εδω ησουν χρησιμος.
Merci.
- George_V
Κοιτα ηταν τρολλονημα αλλα εσυ και η ξινιλα σου ησασταν οι πολλαπλασιαστες της τρολλιας.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 01:09Εσυ και η anal retentive νερντικη σου σχολαστικοτητα ησουν ενας πολυτιμος συμμαχος σε αυτο το νημα. Εισαι γενικως δολοφονος της χαρας σε καθε τρολλονημα, αλλα εδω ησουν χρησιμος.
Merci.
Ειναι παντα διασκεδαστικο να σε βλεπω να βγάζεις ξινιλα και να πολλαπλασιαζεις την τρολλια.
Merci.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 04 Ιούλ 2022, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Επειδή σέβομαι τις επιθυμίες αυτοπροσδιορισμού σου, πες μου για πόσο ηλίθιο θέλεις να σε περνάω, για να μην κάνω λάθος στην ποσότητα.
Δεν θυμάμαι να απέστειλα πουθενά προσκλήσεις. Ένα νήμα άνοιξα. Αλλά κι αν σου έστειλα πρόσκληση χωρίς να το ξέρω, εσύ γιατί την δέχτηκες; Αν σε προσκαλούσα να βουτήξουμε μαζί γυμνοί στην Βεγορίτιδα θα ερχόσουν; Απαντάς σε όλες τις προσκλήσεις; Είναι κάποιου είδους καταναγκασμός ή τρόποι καλής συνήθειας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
Τι καλα που θα ταν να αυτοπροσδιοριζοσουν ως ατομο με πνευμα και χιουμορ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αντωνυμίες - Προνάουνς στα Ελληνικά
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 28 Δεκ 2023, 08:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Δεκ 2023, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόβλημα με τη σύνδεση (με πετάει κάθε φορά που αλλάζω σελίδα)
από Rakomelofronas » 10 Ιαν 2024, 08:20 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 39 Απαντήσεις
- 4148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Ιαν 2024, 01:25
-