Τι λέτε την ώρα του sex ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Τι λέτε την ώρα του sex ?
Την λένε Κούλα, αλλά εγώ σκέφτομαι τον άλλο τον καραγκιόζη.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Σεξ κάνεις ή προπονείς ομάδα ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- tanipteros
γιατί τόσο εμμονή μαζί του ?Крaсная армия έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 22:31Την λένε Κούλα, αλλά εγώ σκέφτομαι τον άλλο τον καραγκιόζη.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μαουθ γκαγκ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν μπορώ να πω. Ντρέπομαι. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
GoBack έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 22:29tanipteros έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 22:28καλέ συ είσαι ερωτιάρα ρομαντικιά.....!!!!!!!
εύγε Ναιδάκι !!!

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
το αριστερό χέρι δεν το βλέπω κι ανησυχώ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν λέω πολλά αλλά μου έχουν τύχει φάσεις όπου το μόνο που ήθελα να πω ήταν "βούλωσε το". 
Εννοείται ότι δεν υπήρξε συνέχεια.

Εννοείται ότι δεν υπήρξε συνέχεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να πω στη χούφτα μου;
Εμένα πάλι μου είχε τύχει φάση που ήθελα να σκουντηξω να δω αν είναι ακόμα ζωντανή
Εδώ που τα λέμε ρε Beria, αυτό είναι πιο ξεκούραστο. Το να σου περιγράφει τι σου κάνει ένας νεκρός, είναι εκτός από τρομακτικό και αφόρητα κουραστικό.
Γι 'αυτό και επιμένω. Λίγα λόγια και καλά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το φαι το φερες ή θα παω να φαω στη φιλη σου;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
ήχοι κλικαρίσματος και πληκτρολογίου κανείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για τους εξωγήινους πολιτικούς;
από alto_sem » 20 Απρ 2024, 13:53 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 15 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
21 Απρ 2024, 19:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου στην θέση του Τσίπρα. Τι λέτε;
από Γαληνός » 21 Μάιος 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
21 Μάιος 2023, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για την δεοξυριβόζη και την φαλάκρα; (Για έναν φίλο ρωτάω)!!!!!
από alto_sem » 11 Αύγ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 17 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
11 Αύγ 2024, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε.Νεες αυξησεις σε 800 φαρμακα
από Μαδουραίος » 02 Αύγ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος