Τυπε αν καποιος ειναι αμαρτωλος με την εννοια οχι της κακιας οτι κανει κακιες στους γυρω του αλλα με την εννοια οτι ζει λαθος, πηγαινει με πολλες γυναικες δεν εχει δεθει με κανεναν ανθρωπο τρεχει συνεχεια για τη δουλεια του δεν πηγαινει συχνα εκκλησια και δεν εχει παρτιδες με συγγενεις και ανθρωπους γενικοτερα και ειναι καπως μυστηριος, αλλα δεν ενοχλει κανεναν και δεν κανει αδικιες και κακιες, θα σωθει; Θα τον σωσει ο Χριστος;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 00:19Όσοι είναι ορκισμένοι ακολουθοι του Χριστού δεν πρόκειται να καταστραφούν αλλά θα τύχουν σωτηρίας. Το λόγια του Χριστού είναι ξεκάθαρα όπως τα περιγράφει ο Ιωάννης : "εάν ο επουρανιος Πατήρ δεν σας ελκύσει, κανείς δεν έρχεται προς εμένα"tanipteros έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 00:07από τέτοια λογίδια χορτάσαμε... ούτε κανένας Ιησούς είναι πρότυπο προς μίμηση ούτε κανείς άλλος...να είσαι καλός άνθρωπος αυτό μετράει και αυτό υπήρχε πριν την εμφάνιση του Ιησού σαν μυθολογία.lonelyrider έγραψε: ↑06 Ιούλ 2022, 23:59
Φτιαχτά είναι τα ειδωλολατρικά παραμύθια που πιστεύεις εσύ.
Όλες οι προφητείες που αφορούσαν την έλευση του Χριστού επαληθεύθηκαν πλήρως. Δε θα το αναλύσω περαιτέρω τώρα.
Το αιώνιο αρχέτυπο του ανθρώπου είναι ο Χριστός και σ αυτόν πρέπει να ομοιαζουν οι άνθρωποι.
Αν οι άνθρωποι επιλέγουν αντί για Χριστοί να είναι αντιχριστοι, δηλαδη να καταπατούν το νόμο του Θεού, που αυτός ο νόμος είναι το σωστό και το δικαιο και με μια λεξη το αγαθο , τότε 2 κακα συμβαίνουν.
Και σ αυτη τη ζωή καταστρέφονται αλλα και στην άλλη - που είναι το χειρότερο - δε θα τύχουν σωτηρίας.
όλα έχουν ένα τέλος ακόμη και ο Χριστιανισμός...
όσο γίνονται γνωστές οι οικειοποιήσεις των άλλων αρχαίων θρησκειών για την σύνθεση των Ευαγγελίων τόσο ο κόσμος θα μαθαίνει την αλήθεια ότι ήταν η πρώτη απόπειρα παγκοσμιοποίησης που έγινε πριν 2000 χρόνια.
Και μάλιστα "κλέψαν" ότι θέλαν από τις αρχαίες θρησκείες και μετά θέλαν να τις καταργήσουν ... φίμωτρο στο μυαλό του κάθε ένός...
Αλλά όλα αυτά τελειώνουν ο Χριστιανισμός ένα αγαπάτε αλλήλους είχε που έχει γίνει "όλες οι άλλες θρησκείες είναι του Σατανά"... αυτά βλέπει ο κόσμος και φεύγει...
...μόνοι σας θα καταστραφείτε αν συνεχίσετε έτσι...και δεν σας φταίει καμία νέα ή άλλη εποχή...
Ο Πατερας Θεός δηλαδή ελκύει τους καλοπροαιρετους ανθρώπους προς τον Υιό του τον Χριστό και τους κάνει κληρονόμους της μέλλουσας βασιλείας Του. Επειδή σήμερα όμως οι πολλοι δεν έχουν καλή προαίρεση αλλά είναι κακοποιοί δεν τους ελκύει η χάρις του Θεού. Γιατί η χαρις αμα δε βρει γόνιμο έδαφος επ ουδενί δεν πλησιάζει ανθρωπο. Γιατί ποια κοινωνία μπορεί να έχει το φως με το σκότος?
Πως θα συντριβεί η Νέα εποχή
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πως θα συντριβεί η Νέα εποχή
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Οι πολλές γυναίκες είναι πορνεία. Σε κάθε άνδρα αντιστοιχει μια γυναικα. Αν ενας ανδρας αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα, παει κατα διαολου. Πρεπει να κοπει αυτο, να υπαρξει μετανοια.Volk έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 03:32Τυπε αν καποιος ειναι αμαρτωλος με την εννοια οχι της κακιας οτι κανει κακιες στους γυρω του αλλα με την εννοια οτι ζει λαθος, πηγαινει με πολλες γυναικες δεν εχει δεθει με κανεναν ανθρωπο τρεχει συνεχεια για τη δουλεια του δεν πηγαινει συχνα εκκλησια και δεν εχει παρτιδες με συγγενεις και ανθρωπους γενικοτερα και ειναι καπως μυστηριος, αλλα δεν ενοχλει κανεναν και δεν κανει αδικιες και κακιες, θα σωθει; Θα τον σωσει ο Χριστος;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 00:19Όσοι είναι ορκισμένοι ακολουθοι του Χριστού δεν πρόκειται να καταστραφούν αλλά θα τύχουν σωτηρίας. Το λόγια του Χριστού είναι ξεκάθαρα όπως τα περιγράφει ο Ιωάννης : "εάν ο επουρανιος Πατήρ δεν σας ελκύσει, κανείς δεν έρχεται προς εμένα"tanipteros έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 00:07
από τέτοια λογίδια χορτάσαμε... ούτε κανένας Ιησούς είναι πρότυπο προς μίμηση ούτε κανείς άλλος...να είσαι καλός άνθρωπος αυτό μετράει και αυτό υπήρχε πριν την εμφάνιση του Ιησού σαν μυθολογία.
όλα έχουν ένα τέλος ακόμη και ο Χριστιανισμός...
όσο γίνονται γνωστές οι οικειοποιήσεις των άλλων αρχαίων θρησκειών για την σύνθεση των Ευαγγελίων τόσο ο κόσμος θα μαθαίνει την αλήθεια ότι ήταν η πρώτη απόπειρα παγκοσμιοποίησης που έγινε πριν 2000 χρόνια.
Και μάλιστα "κλέψαν" ότι θέλαν από τις αρχαίες θρησκείες και μετά θέλαν να τις καταργήσουν ... φίμωτρο στο μυαλό του κάθε ένός...
Αλλά όλα αυτά τελειώνουν ο Χριστιανισμός ένα αγαπάτε αλλήλους είχε που έχει γίνει "όλες οι άλλες θρησκείες είναι του Σατανά"... αυτά βλέπει ο κόσμος και φεύγει...
...μόνοι σας θα καταστραφείτε αν συνεχίσετε έτσι...και δεν σας φταίει καμία νέα ή άλλη εποχή...
Ο Πατερας Θεός δηλαδή ελκύει τους καλοπροαιρετους ανθρώπους προς τον Υιό του τον Χριστό και τους κάνει κληρονόμους της μέλλουσας βασιλείας Του. Επειδή σήμερα όμως οι πολλοι δεν έχουν καλή προαίρεση αλλά είναι κακοποιοί δεν τους ελκύει η χάρις του Θεού. Γιατί η χαρις αμα δε βρει γόνιμο έδαφος επ ουδενί δεν πλησιάζει ανθρωπο. Γιατί ποια κοινωνία μπορεί να έχει το φως με το σκότος?
Το να μην εχεις σχεση με συγγενεις δεν το θελει ο Χριστος ο οποιος δια της Γραφης λεει "μη σας βρισκει το δειλινό ακόμα μαλωμένους". Βεβαια δε σημαινει οτι καποιος θα κολαστει γιατι δεν εχει σχεση με καποιον συγγενη. Γιατι πολλοι συγγενεις ειναι διαβολοι, σ εκμεταλλευονται οικονομικα, σου κανουν bullying κτλ κτλ. Καλο ομως ειναι να υπαρχει ομονοια.
Ο Χριστος θα σωσει αυτους που προσπαθουν να κανουν το θελημα Του ασχετα αν καποιες φορες δεν τα καταφερνουν καλα. Κι αν κανουν αμαρτιες πρεπει να μετανοουν γι αυτες με εξομολογηση και μετάληψη θειας κοινωνιας.
Με αλλα λογια πρεπει να κανουμε οτι λεει το Ευαγγελιο, κι οχι να προσαρμοσουμε το Ευαγγέλιο σ ότι γουστάρουμε να κανουμε εμείς. Αυτο ειναι αδιανοητο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό το "αντιχριστοποιείται" μου αρέσει!lonelyrider έγραψε: ↑06 Ιούλ 2022, 23:35Η ανθρωπότητα όσο περνάνε τα χρονια, αντιχριστοποιείται όλο και περισσότερο.

Ο κόσμος ξυπνάει και γράφει τις θρησκείες - ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ - όπου δει.
Καιρός ήταν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- lonelyrider
Η κόλαση όμως αν πας εκεί, δε θα σου αρέσει.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Nandros
Στα @@ μου ο θεός σου και οι απειλές σου.

Είπαμε ο κόσμος δεν χάβει πια τα παραμύθια σας.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- lonelyrider
Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.
-
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 00:28Διαλύθηκε η μυστική πόλη της Σαμπάλα. Την είχε βάλει στο μάτι ένας Σέρβος παραστρατιωτικός αλλά ευτυχώς ο Nathan Drake, τον πρόλαβε.

- Nandros
Τί να μου κλάσει ο ανύπαρκτος θεός σου.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στρατό θα (ξανά)πάει για να παρουσιαστεί ;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.

Στην περιπτωση που γινοταν κατι τετοιο, και εφοσον διατηρουσα την συνειδηση/αντιληψη/ικανοτητα σκεψης μου, θα του ελεγα επισης να παει να πνιγει και ας με πετουσε στην κολαση. Για το απαισιο μεγαλομανιακο και σαδιστικο προσωπο που παρουσιασε στους ανθρωπους απο καταβολης κοσμου. Για ολους αυτους που βασανιζονται και θα συνεχισουν να βασανιζονται (μαζι με μενα) στην κολαση γιατι δεν τον πιστεψαν - χρησιμοποιωντας σαν γνωμονα την κοινη λογικη και ικανοτητα παρατηρησης που Αυτος μου εδωσε. Εμενα και τα δισεκατομμυρια αλλων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε μη χριστιανικο περιβαλλον.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.
Εσεις - που χρειαζεστε εναν θεο για να σας υποδειξει πως να ζειτε τη ζωη σας χωρις να εισαστε καθικια σε τριτους - να πατε στον παραδεισο, να του ψελνετε αλληλουια μεσα στην αιωνιοτητα, και να γελατε με το παθημα μας.
- lonelyrider
Έίσαι σε πλάνη βαθιά, και άγνοια αδελφέ.Navis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:31Στην περιπτωση που γινοταν κατι τετοιο, και εφοσον διατηρουσα την συνειδηση/αντιληψη/ικανοτητα σκεψης μου, θα του ελεγα επισης να παει να πνιγει και ας με πετουσε στην κολαση. Για το απαισιο μεγαλομανιακο και σαδιστικο προσωπο που παρουσιασε στους ανθρωπους απο καταβολης κοσμου. Για ολους αυτους που βασανιζονται και θα συνεχισουν να βασανιζονται (μαζι με μενα) στην κολαση γιατι δεν τον πιστεψαν - χρησιμοποιωντας σαν γνωμονα την κοινη λογικη και ικανοτητα παρατηρησης που Αυτος μου εδωσε. Εμενα και τα δισεκατομμυρια αλλων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε μη χριστιανικο περιβαλλον.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.
Εσεις - που χρειαζεστε εναν θεο για να σας υποδειξει πως να ζειτε τη ζωη σας χωρις να εισαστε καθικια σε τριτους - να πατε στον παραδεισο, να του ψελνετε αλληλουια μεσα στην αιωνιοτητα, και να γελατε με το παθημα μας.
Ο Θεός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις.
- lonelyrider
Γκουγκλαρε "κοιλάδα του Ιωσαφάτ" .taliban έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:19Στρατό θα (ξανά)πάει για να παρουσιαστεί ;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.
- Nandros
Βρες γυναίκα, ή άντρα αν γουστάρεις, και ίσως ξεθολώσεις.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:35Γκουγκλαρε "κοιλάδα του Ιωσαφάτ" .taliban έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:19Στρατό θα (ξανά)πάει για να παρουσιαστεί ;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12
Όταν παρουσιαστείς μπροστά Του, εκεί να δω αν έχεις από αυτά που πρέπει, για να του μιλήσεις έτσι.
Εσυ μονος σου παρουσιασες εναν θεο στον οποιο θα στηθουμε μπροστα και θα πρεπει να απολογηθουμε. Τι αλλο να πω σε αυτο.. Να απολογηθει ο ταδε γιατι δεν τον πιστεψε, με τιμωρια (ισως) την αιωνια παραμονη στο μαρτυριο. Που ειναι η πλανη - αυτο περιγραφεις εσυ οχι εγω.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:34Έίσαι σε πλάνη βαθιά, και άγνοια αδελφέ.Navis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:31Στην περιπτωση που γινοταν κατι τετοιο, και εφοσον διατηρουσα την συνειδηση/αντιληψη/ικανοτητα σκεψης μου, θα του ελεγα επισης να παει να πνιγει και ας με πετουσε στην κολαση. Για το απαισιο μεγαλομανιακο και σαδιστικο προσωπο που παρουσιασε στους ανθρωπους απο καταβολης κοσμου. Για ολους αυτους που βασανιζονται και θα συνεχισουν να βασανιζονται (μαζι με μενα) στην κολαση γιατι δεν τον πιστεψαν - χρησιμοποιωντας σαν γνωμονα την κοινη λογικη και ικανοτητα παρατηρησης που Αυτος μου εδωσε. Εμενα και τα δισεκατομμυρια αλλων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε μη χριστιανικο περιβαλλον.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:12
- lonelyrider
Μα είναι ένα απ τα θεμελια της χριστιανικής πίστεως ότι θα υπάρξει ημέρα της κρίσεως και έτσι θα γίνει. Δεν το παρουσιάζω εγώ έτσι. Ο Θεός πρωτίστως είναι αγάπη αλλά είναι και δικαιοσύνη και θα τιμωρήσει όσους έπραξαν το κακό σε οποιαδήποτε έκφανσή του και έμειναν και παράλληλα αμετανόητοι. Βρίσκεις κάτι το παράλογο σ αυτό?Navis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 18:11Εσυ μονος σου παρουσιασες εναν θεο στον οποιο θα στηθουμε μπροστα και θα πρεπει να απολογηθουμε. Τι αλλο να πω σε αυτο.. Να απολογηθει ο ταδε γιατι δεν τον πιστεψε, με τιμωρια (ισως) την αιωνια παραμονη στο μαρτυριο. Που ειναι η πλανη - αυτο περιγραφεις εσυ οχι εγω.lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:34Έίσαι σε πλάνη βαθιά, και άγνοια αδελφέ.Navis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2022, 17:31
Στην περιπτωση που γινοταν κατι τετοιο, και εφοσον διατηρουσα την συνειδηση/αντιληψη/ικανοτητα σκεψης μου, θα του ελεγα επισης να παει να πνιγει και ας με πετουσε στην κολαση. Για το απαισιο μεγαλομανιακο και σαδιστικο προσωπο που παρουσιασε στους ανθρωπους απο καταβολης κοσμου. Για ολους αυτους που βασανιζονται και θα συνεχισουν να βασανιζονται (μαζι με μενα) στην κολαση γιατι δεν τον πιστεψαν - χρησιμοποιωντας σαν γνωμονα την κοινη λογικη και ικανοτητα παρατηρησης που Αυτος μου εδωσε. Εμενα και τα δισεκατομμυρια αλλων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε μη χριστιανικο περιβαλλον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η εποχή των Ιχθύων η εποχή του Τυφώνα ; Η Ελληνική μυθολογία ως προφητεία !
από tanipteros » 27 Δεκ 2024, 06:15 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
27 Δεκ 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κατσέλη συντρίβει τα ψέματα του Μητσοτάκη για τους πλειστηριασμούς
από Αρίστος » 20 Μάιος 2023, 05:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
20 Μάιος 2023, 08:59
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
14 Μαρ 2024, 12:46