10 συν 1 λόγοι που ο αναρχικός χώρος είναι για πέταμα
Re: 10 συν 1 λόγοι που ο αναρχικός χώρος είναι για πέταμα
Οποιος κοιμάται αναρχικός, ξυπνά κομμουνιστής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αντί να δώσουμε views στον creator αυτής της πίπας, δεν μας καταγράφεις απλά τους 11 λόγους εδώ πέρα να τελειώνουμε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
Κάντο για Έλληνα τότε.
-
Σύμφωνα με το βίντεο
1. Καπηλεύονται την οικολογία, φιλανθρωπία και τη χορτοφαγία για να το παίξουν ανώτεροι
2. Ενώ λένε ότι ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπο ασκούν βία σε όποιον διαφωνεί μαζί τους
3.Σπάνε τη δική σου περιουσία ποτέ του μπαμπά τους
4.Δουλεύουν για το σύστημα
5. Δεν εκφράζουν ιδεολογία. Μόνο αντίδραση για την αντίδραση
6. Τραμπουκίζουν εκ του ασφαλούς.
7.Είναι χαφιέδες
8. Απάτριδες, μίζεροι σκατόψυχοι
9.Καταγγελίες για κακοποιήσεις αντρών και γυναικών στα στέκια τους
10. Κάνει μόδα τη βία προς τις γυναίκες.
11. Γιατί οι πραγματικοί αγωνιστές είναι οι ακροδεξιοί
Αυτά συνοπτικά το έκανα εγώ.
Στη χώρα μας οι αντιεξουσιαστές είναι κυρίως αναρχοκομμουνιστές

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε ευχαριστούμε, αλλά κακώς, άσε τον άεργο πασόκο συνταξιούχο να κάνει και τίποτα.nikos p 2020 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 21:54
Σύμφωνα με το βίντεο
1. Καπηλεύονται την οικολογία, φιλανθρωπία και τη χορτοφαγία για να το παίξουν ανώτεροι
2. Ενώ λένε ότι ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπο ασκούν βία σε όποιον διαφωνεί μαζί τους
3.Σπάνε τη δική σου περιουσία ποτέ του μπαμπά τους
4.Δουλεύουν για το σύστημα
5. Δεν εκφράζουν ιδεολογία. Μόνο αντίδραση για την αντίδραση
6. Τραμπουκίζουν εκ του ασφαλούς.
7.Είναι χαφιέδες
8. Απάτριδες, μίζεροι σκατόψυχοι
9.Καταγγελίες για κακοποιήσεις αντρών και γυναικών στα στέκια τους
10. Κάνει μόδα τη βία προς τις γυναίκες.
11. Γιατί οι πραγματικοί αγωνιστές είναι οι ακροδεξιοί
Αυτά συνοπτικά το έκανα εγώ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα τουstavmanr έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 18:12Πας μη φασίστας αναρχικός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 17:00Εντωμεταξυ αυτοί που έβγαλαν την αφίσα δεν είναι αναρχικοί, αλλά οκ. Ο χουντοκαμενος εγκέφαλος, όλα τα αλέθει.
Το λέει κι ο Καιάδας μετά το Εγέρθητο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Το βίντεο τσουβαλιάζει, γενικεύει και συνωμοσιολογεί.
Δεν θα πω πολλά τώρα. Να θυμίσω μερικές περιπτώσεις με θετικό, κοινωνικό έργο από αναρχικές ομάδες.
Στήριξη στους πυρόπληκτους, διανομή φαγητού, διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, δημοσίευση εκκλήσεων ανάγκης και δημιουργικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά.
Οι Αναρχικοί στο πλευρό των πυρόπληκτων
Αλτρουιστικές δράσεις από ομάδες πολιτών μέσα από «αναρχικά» sites
Δεν θα πω πολλά τώρα. Να θυμίσω μερικές περιπτώσεις με θετικό, κοινωνικό έργο από αναρχικές ομάδες.
Στήριξη στους πυρόπληκτους, διανομή φαγητού, διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, δημοσίευση εκκλήσεων ανάγκης και δημιουργικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το πρόβλημα με τους νεοαναρχικούς αντιφάδες είναι ότι περισσότεροι δε διαβάζουν βιβλία και δεν καλλιεργούνται ιδεολογικά.
Βλέπουν την ιδεολογία μόνο σαν ταυτότητα η σαν μέσο έκφρασης των ενστίκτων τους.
Βλέπουν την ιδεολογία μόνο σαν ταυτότητα η σαν μέσο έκφρασης των ενστίκτων τους.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Aprilianos
Αναρχικός σημαίνει κι ενίοτε μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών σύμφωνα όχι με το στόχο αλλά τη φιλελεύθερη καθημερινήJimmy81 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 06:33Το βίντεο τσουβαλιάζει, γενικεύει και συνωμοσιολογεί.
- Golden Age
Αυτός ο χώρος απομυθοποιήθηκε και περιθωριοποιήθηκε πλέον, χάρη στον εκ παραδρομμής εθνοσωτήρας που τον πήρε στο λαιμό του

Ο Τσίπρας έκανε 2 μεγάλες εθνικές ευγεργεσίες. Απομυθοποίησε και περιθωριοποίησε τον αναρχικό χώρο και την ακροαριστερά που ταυτίστηκαν μαζί του και κρατά το ΠΑΣΟΚ σε χαμηλά ποσοστά.
Πρόκειται για εθνική προσφορά.

Ο Τσίπρας έκανε 2 μεγάλες εθνικές ευγεργεσίες. Απομυθοποίησε και περιθωριοποίησε τον αναρχικό χώρο και την ακροαριστερά που ταυτίστηκαν μαζί του και κρατά το ΠΑΣΟΚ σε χαμηλά ποσοστά.
Πρόκειται για εθνική προσφορά.
- Aprilianos
Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 23:32Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα τουstavmanr έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 18:12Πας μη φασίστας αναρχικός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 17:00Εντωμεταξυ αυτοί που έβγαλαν την αφίσα δεν είναι αναρχικοί, αλλά οκ. Ο χουντοκαμενος εγκέφαλος, όλα τα αλέθει.
Το λέει κι ο Καιάδας μετά το Εγέρθητο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συνταξιουχος Πασοκος απο τα 40Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 23:32Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα του
Φυσικα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Kαι οι χρυσαυγίτες έκαναν κοινωνικό έργο και συσσίτια που μάλιστα απαγόρευσε ο Καμίνης.Jimmy81 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 06:33Το βίντεο τσουβαλιάζει, γενικεύει και συνωμοσιολογεί.

Αλλά ο πυρήνας της δράσης αυτών των ομάδων είναι οι πυρπολήσεις και το σπάσιμο τζαμιών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Καλώς ή κακώς ήταν ήδη νεκροί". Η Δικαιολογία του νουδούκου για το πέταμα των νεκρών.
από Kauldron » 06 Φεβ 2025, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Φεβ 2025, 15:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγρίεψε ο κεντρώος χώρος
από likosmokeses » 25 Μαρ 2025, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
26 Μαρ 2025, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41