Σχόλια Επισκεπτών
Τσαβουσογλου: Μιλάτε εσείς για Γενοκτονία των Ποντίων που σφαγιάσατε τους Τούρκους το 1821 στην Τριπολιτσά?
Αν είναι δυνατόν να παρασύρεστε από τον ανισόρροπο (δεν αναφέρομαι στα μέλη του φόρουμ).
Η σφαγή στην Τριπολιτσά έγινε και με ευθύνη της οθωμανικής φρουράς που συγκράτησε τον πληθυσμό μέσα, αντί να τον φυγαδεύσει ως όφειλε, πιστεύοντας στην υπεροπλία της. Όσοι ζήτησαν να φύγουν, έφυγαν με ασφάλεια και επέζησαν. Στα μάτια των Οθωμανών οι Έλληνες επαναστάτες θεωρούνταν στασιαστές, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση απαιτούσαν την παράδοση της πόλης. Η σφαγή ξέσπασε από οργή και απληστία, ντροπή για την σημερινή εποχή, ντροπή ίσως και για την τότε, αλλά γενοκτονία δεν είναι.
Στη γενοκτονία σφάζονται κατεξοχήν οι ανυπεράσπιστοι, οι παραδομένοι και υπάκουοι, γιατί είναι οι διαφορετικοί και υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από την ηγεσία, αν όχι και σχέδιο και πρόγραμμα εξόντωσης. Το μίσος είναι ψυχρό.
Η σφαγή στην Τριπολιτσά έγινε και με ευθύνη της οθωμανικής φρουράς που συγκράτησε τον πληθυσμό μέσα, αντί να τον φυγαδεύσει ως όφειλε, πιστεύοντας στην υπεροπλία της. Όσοι ζήτησαν να φύγουν, έφυγαν με ασφάλεια και επέζησαν. Στα μάτια των Οθωμανών οι Έλληνες επαναστάτες θεωρούνταν στασιαστές, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση απαιτούσαν την παράδοση της πόλης. Η σφαγή ξέσπασε από οργή και απληστία, ντροπή για την σημερινή εποχή, ντροπή ίσως και για την τότε, αλλά γενοκτονία δεν είναι.
Στη γενοκτονία σφάζονται κατεξοχήν οι ανυπεράσπιστοι, οι παραδομένοι και υπάκουοι, γιατί είναι οι διαφορετικοί και υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από την ηγεσία, αν όχι και σχέδιο και πρόγραμμα εξόντωσης. Το μίσος είναι ψυχρό.
- taxalata xalasa
Re: Σχόλια Επισκεπτών
να του απαντησει καποιος...
και εσυ που το μαθες αφου δεν εμεινε ρωθωνι;
επικοινωνεις με φαντασματα;

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ..
Τι φεμινιστικές μαλ….ς διαβάζουμε πάλι Θεέ μου…
Τι φεμινιστικές μαλ….ς διαβάζουμε πάλι Θεέ μου…
Πουλάω ένα αυτοκίνητο. Εγώ σαν πωλητής ποιο χαρτί πρέπει να κρατήσω μετά την πώληση ώστε να δείχνω πως το αμάξι δεν μου ανήκει και δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό ; 

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ιδιωτικό συμφωνητικό πώλησης ΙΧ.
Σε περίπτωση που δεν αναφέρονται αναλυτικά οι όροι πώλησης ή δεν υπάρχει το χαρτί, μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση στη διεύθυνση είσαι ο υπεύθυνος κάτοχός του.

Όλα καλά. Μπήκα εκεί που βλέπουμε τα τέλη και το όχημα έφτγε αμέσως απ' την κατοχή μου.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
den παρακολουθω το νημα αλλα μην γραφεις χοντραδες παρα πολλοι φυγαδευτηκαν και τουρκοι και αλβανοιtaxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:58να του απαντησει καποιος...
- taxalata xalasa
και ειπανε οτι αυτοι ησαντε καλοι και οι κακοι ησαντε μονο οι φρουροι....nemo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 14:06den παρακολουθω το νημα αλλα μην γραφεις χοντραδες παρα πολλοι φυγαδευτηκαν και τουρκοι και αλβανοιtaxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2022, 23:58να του απαντησει καποιος...
φρουρα!... φρουρα!...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Αν είσαι εκείνος που νομίζω και είμαι εκείνος που νομίζεις, να πάρεις τηλέφωνο ρε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 15:08Έχεις πμΤρυφερό πόδι έγραψε: ↑04 Ιαν 2022, 10:08Ώρες-ώρες μου λείπουν κάτι όμορφα γέλια της παλιάς εποχής.
Περνάω καμιά φορά το εξάμηνο. Μπορεί και πιο αργά.
Έτσι, για να ρίξω μια γρήγορη ματιά.
Όχι "τιμής ένεκεν" και μαλακίες.
Απλή περιέργεια.
Υπάρχουν ακόμη κάποιες παλιές φυσιογνωμίες.
Που ΙΣΩΣ να γούσταρες να έχεις προλάβει να πιείς μια μπύρα μαζί τους.
Να τους κοιτάξεις στα μάτια.
Αλλά, δεν γαμιέται στην τελική;
Ψηφιακές κουτσουλιές στο διαδίκτυο.
Μια ψευδαίσθηση πως τάχαμου κάναμε και κάτι κι εμείς.
Επι της ουσίας, παπαριές δηλαδή.
Να είστε καλά οι όμορφες / όμορφοι.
Αυτό...
Οπότε, αν είμαστε αυτοί που νομίζουμε, τι πμ και μαλακίες αφού τα λέμε καμιά φορά ρε παπάρα.
Αν όμως δεν είμαστε αυτοί που νομίζουμε, γράψε λάθος και συγνώμη κιόλας.

Εν τω μεταξύ, χαιρετισμούς στον Στύγιο, τον φελόλογο που με ψάχνει έμαθα, καθώς και στον Χαοτικό.
Όλα καλά λοιπόν ρε μαλάκες.
Γερνάμε όμορφα, ομορφαίνουμε ακόμη, διαβάζουμε να ξεστραβωθούμε, ακούμε μουσικές, βρίζουμε φασίστες, πίνουμε μπύρες και χαζεύουμε τους νέους, όπως οι παππούδες που κάθονταν στο κούτσουρο και σχολίαζαν τα σκηνικά στο "Αστεριξ στην Κορσική"

Δεν ξέρω αν δημοσιευτεί το προηγούμενο σχόλιο επειδή έχω λίγα "γαλλικά" μέσα, αλλά ήθελα να προσθέσω μια αφιέρωση εδώ στον Στύγιος και στον Χαοτικός.
Να είστε αγαπημένοι όλοι και να μην μαλώνετε ρε ρεμάλια
https://www.youtube.com/watch?v=rJPd3WTE2Xo
Να είστε αγαπημένοι όλοι και να μην μαλώνετε ρε ρεμάλια

https://www.youtube.com/watch?v=rJPd3WTE2Xo
Με την Τουρκια απεναντι μας πρεπει να θεσπιστει και η θητεία των γυναικών?
Γελάει το σύμπαν με τις γυναίκες στον στρατό και με τη φεμινιστική προπαγάνδα που καταπίνουν αμάσητη κάποια μέλη του φλώρουμ.

Γελάει το σύμπαν με τις γυναίκες στον στρατό και με τη φεμινιστική προπαγάνδα που καταπίνουν αμάσητη κάποια μέλη του φλώρουμ.

Re: 2,5 χρόνια μετά
Περαστικά γρήγορα Hellegennes.
Κι εγώ την άρπαξα στις διακοπές μου, καραντίνα μέσα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Είχα προετοιμαστεί πάντως για το ενδεχόμενο, είχα μαζί μου οξύμετρο και φάρμακα που χρειάστηκα. Το πέρασα σχετικά ελαφριά, με αντιπυρετικά, γαργάρες και ακόμη και τώρα βάζω σπρέι στη μύτη. Μου είπαν να παίρνω και xozal πριν τον ύπνο. Αντιπυρετικά έπαιρνα πολλά γιατί μαζί με τους πυρετούς που κυμαίνονταν στο 38+μισό, είχα και πονοκεφάλους, ένιωθα το κεφάλι μου "βαρύ" από αυτούς και το έντονο μπούκωμα της μύτης. Την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησε, επισήμως, την περασμένη Δευτέρα έβγαινα αρνητικός. Παλμούς πάντως είχα φυσιολογικούς και ήμουν πολύ ήρεμος και χαλαρός σε όλη την διάρκεια, ίσως επειδή έτυχε σε φάση που δεν δούλευα και μπορούσα να κοιμάμαι όσο ήθελα (βοηθάει). Το όλο σκηνικό μου θύμισε τις παρενέργειες που είχα κάθε φορά μετά τα εμβόλια, αλλά στο πιο επίμονο, δηλαδή πιο επίμονα συμπτώματα, δεν υποχωρούσαν αλλά και δεν χειροτέρευαν.
Οπότε με δεδομένο πλέον ότι δεν μπόρεσες να την αποφύγεις, εύχομαι πραγματικά να την περάσεις πολύ ελαφρύτερα και από εμένα και να επανέλθεις σύντομα.
Σαν γενικά σχόλια... (1) ακόμη ψάχνω από πού κόλλησα - (2) πιστεύω ότι τα εμβόλια, εφόσον δεν κάνουν οριστική ανοσία, έκαναν την δουλειά τους στο να προετοιμάσουν τον οργανισμό μου.
Κι εγώ την άρπαξα στις διακοπές μου, καραντίνα μέσα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Είχα προετοιμαστεί πάντως για το ενδεχόμενο, είχα μαζί μου οξύμετρο και φάρμακα που χρειάστηκα. Το πέρασα σχετικά ελαφριά, με αντιπυρετικά, γαργάρες και ακόμη και τώρα βάζω σπρέι στη μύτη. Μου είπαν να παίρνω και xozal πριν τον ύπνο. Αντιπυρετικά έπαιρνα πολλά γιατί μαζί με τους πυρετούς που κυμαίνονταν στο 38+μισό, είχα και πονοκεφάλους, ένιωθα το κεφάλι μου "βαρύ" από αυτούς και το έντονο μπούκωμα της μύτης. Την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησε, επισήμως, την περασμένη Δευτέρα έβγαινα αρνητικός. Παλμούς πάντως είχα φυσιολογικούς και ήμουν πολύ ήρεμος και χαλαρός σε όλη την διάρκεια, ίσως επειδή έτυχε σε φάση που δεν δούλευα και μπορούσα να κοιμάμαι όσο ήθελα (βοηθάει). Το όλο σκηνικό μου θύμισε τις παρενέργειες που είχα κάθε φορά μετά τα εμβόλια, αλλά στο πιο επίμονο, δηλαδή πιο επίμονα συμπτώματα, δεν υποχωρούσαν αλλά και δεν χειροτέρευαν.
Οπότε με δεδομένο πλέον ότι δεν μπόρεσες να την αποφύγεις, εύχομαι πραγματικά να την περάσεις πολύ ελαφρύτερα και από εμένα και να επανέλθεις σύντομα.
Σαν γενικά σχόλια... (1) ακόμη ψάχνω από πού κόλλησα - (2) πιστεύω ότι τα εμβόλια, εφόσον δεν κάνουν οριστική ανοσία, έκαναν την δουλειά τους στο να προετοιμάσουν τον οργανισμό μου.
Περαστικά, ταχεία ανάρρωση
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Re: 2,5 χρόνια μετά
Του χάλασες τη μέρα.Ανίκητος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 05:28Περαστικά γρήγορα Hellegennes.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01