στα 2 χρόνια που δουλευα 5 ανθρωποι ζητησαν χl προφυλακτικό.
κι αυτό οχι σε εμενα αλλα σε συναδελφο.
κι ειναι παραξενο ..γιατι δεν ξερεις αν ο αλλος στο ζητα απλά για καυχηθεί ή αν οντως θέλει να αγοράσει.
Ναι, μόνο Durex.vantono έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 17:49οποιασδήποτε μαρκας εξ-εξέλια πλην dureχ (δεν αντεχω,θα την κανω τη διαφήμιση) ειναι(δηλαδή ΔΕΝ είναι) γιατομπούτσο! Καλύτερα να φορέσεις ένα μπαλόνι αφούσκωτο,λιγότερο στενο θα σου είναι. Τα χχl της durex ειναι σχετικά βολικά,κανουν πιστεύω και για κάποιον που πέφτει τζαστ στο xxl και για καποιον που πέφτει ενα λεβελ πιο κάτω.hellegennes έγραψε: ↑16 Απρ 2018, 17:42Τρίτον, είναι από δύσκολο ως αδύνατον να βρεις προφυλακτικό που να ταιριάζει, γιατί τα μεγαλύτερα νούμερα κάνουν μέχρι περίπου τα 20 εκατοστά (κι όχι όλες οι μάρκες. Υπάρχουν XXL που δεν είναι αρκετά φαρδιά ή δεν κάνουν καν αν έχεις μεγάλη ακροποσθία -σχεδόν δεδομένο αν έχεις τόσο μεγάλο πέος).
Κατα τα λοιπά, το μηκος δε λέει πολλά γενικως. Να δρομολογηθεί πάραυτα συζήτηση παρακαλώ, για πάχος και εμφάνιση/εμφανισιμότητα πέους. Να μας διαφωτίσουν οι πχορουμίτισσες, παρακαλω.
εχω κατα νου καποιους συμμετεχοντες στο τοπικ με τα κολανNameless Ghoul έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:05
Τώρα βέβαια, ποιοι ήταν αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα να τον χώσουν στο έντερο ζώου...
γιατι να λείπει ο σεξολενιώς οταν γράφονται τέτοια ποστ!Pumpimp έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:10εχω κατα νου καποιους συμμετεχοντες στο τοπικ με τα κολανNameless Ghoul έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:05
Τώρα βέβαια, ποιοι ήταν αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα να τον χώσουν στο έντερο ζώου...
Λογικό, γιατί ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού πέφτει σ' αυτήν την κατηγορία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:07στα 2 χρόνια που δουλευα 5 ανθρωποι ζητησαν χl προφυλακτικό.
κι ειναι παραξενο ..γιατι δεν ξερεις αν ο αλλος στο ζητα απλά για καυχηθεί ή αν οντως θέλει να αγοράσει.
οριστε μας εδιωξε τον γιαννοπουλα για να τον τρωμε στην μαπα να μας δινει οδηγιες για φορεμα προφ ο χλιμίτζουραςhellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:12Λογικό, γιατί ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού πέφτει σ' αυτήν την κατηγορία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:07στα 2 χρόνια που δουλευα 5 ανθρωποι ζητησαν χl προφυλακτικό.
Αν το ζητάει για να καυχηθεί και είναι πάνω από 16, εκτός από ηλίθιος είναι και επικίνδυνος, γιατί πρακτικά δίνει μηδενική προστασία αν δεν εφαρμόζει σωστά (το ίδιο συμβαίνει κι αν είναι μικρότερο, ο κίνδυνος να σπάσει είναι πολύ μεγάλος, χώρια ότι μπορεί να είναι τόσο άβολο που να πονάει).
Αφού τα τρώμε τα έντερα, λουκάνικα δεν έχεις φάει εσύ;Nameless Ghoul έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:05
ευτυχως που δεν υπηρχε κανεις διπλα σου, να γινεις ρεζιλι δηλαδηhellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:23Γιατί να μην δίνω; Ξέρεις τι πολύτιμο είναι να ξέρεις; Στην αρχή της καριέρας μου χάλασα ένα σωρό προφυλακτικά από όλες τις μάρκες, γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος στο φόρεμα.
Τι φορεμα φοραγες;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:23Γιατί να μην δίνω; Ξέρεις τι πολύτιμο είναι να ξέρεις; Στην αρχή της καριέρας μου χάλασα ένα σωρό προφυλακτικά από όλες τις μάρκες, γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος στο φόρεμα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:32Τι φορεμα φοραγες;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:23Γιατί να μην δίνω; Ξέρεις τι πολύτιμο είναι να ξέρεις; Στην αρχή της καριέρας μου χάλασα ένα σωρό προφυλακτικά από όλες τις μάρκες, γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος στο φόρεμα.
Αναμενόμενη η ατάκα.GoBack έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:32Τι φορεμα φοραγες;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:23Γιατί να μην δίνω; Ξέρεις τι πολύτιμο είναι να ξέρεις; Στην αρχή της καριέρας μου χάλασα ένα σωρό προφυλακτικά από όλες τις μάρκες, γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος στο φόρεμα.
Έχω γίνει και ρεζίλι.
Με πληγωνειςhellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:41Αναμενόμενη η ατάκα.GoBack έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:32Τι φορεμα φοραγες;hellegennes έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:23Γιατί να μην δίνω; Ξέρεις τι πολύτιμο είναι να ξέρεις; Στην αρχή της καριέρας μου χάλασα ένα σωρό προφυλακτικά από όλες τις μάρκες, γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος στο φόρεμα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
στην κουζινα σου εσυ
Αν τα προφυλακτικά τα αγοράζει η κοπέλα, παίρνει το σωστό μέγεθος.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 18:07στα 2 χρόνια που δουλευα 5 ανθρωποι ζητησαν χl προφυλακτικό.