Το παρακάτω όμως φύλλο δεν μπήκε ποτέ στον φούρνο, απλά σκέπασε το ταψί με γεμιστά, αφού βγήκε από τον φούρνο.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία έλιωσε σε κάποια σημεία και εσταξε πάνω στο φαγητό.


Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;
Μα γράφει ότι πρόσθεσε το αλουμινόχαρτο όταν το έβγαλε από το φούρνο (μάλλον για να διατηρήσει τη θερμοκρασία).
Κι εκεί θέλει προσοχή, πλέον, γιατί το έχουν πάρει χαμπάρι Εκείνοι και με δικούς τους ανθρώπους προκαλούν (απειροελάχιστη, αλλά ικανή να κάνει τη ζημιά) αστοχία υλικού από τη γραμμή παραγωγής ακόμη, οπότε το άκρως απαραίτητο αυτό υλικό φτάνει ελαττωματικό στον ανυποψίαστο αφυπνισμένο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 14:24Στη μαγειρική δεν είναι πολύ χρήσιμο. Στο μπλοκάρισμα των ραδιοκυμάτων που στοχεύουν τον εγκέφαλο όμως είναι αξεπέραστο.
Του μασούτη, αλλά έχει και με άλλες μάρκες στον φούρνο πάντα.
Μην ξαναγοράσεις αλουμινόχαρτο από τα Lidl.vagabondo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 14:20Έχω σταματήσει πλέον να χρησιμοποιώ το αλουμινόχαρτο στο φούρνο, το οποίο θα έρχεται απευθείας επαφή με το φαγητό. Πάντα θα παρεμβάλλεται λαδόκολλα.
Το παρακάτω όμως φύλλο δεν μπήκε ποτέ στον φούρνο, απλά σκέπασε το ταψί με γεμιστά, αφού βγήκε από τον φούρνο.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία έλιωσε σε κάποια σημεία και εσταξε πάνω στο φαγητό.
Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;
ναι, έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έλιωσε. Αν πάλι αυτό έλιωσε έξω από το φούρνο, αν δοκιμάσει να βάλει ένα κομμάτι μέσα, λογικά θα λιώσει όλο.