Πρέπει να χάσω βάρος για να ευθυγραμμιστώ με το ύψος μου.
Έφαγα κρεμ καραμελέ Στάμου...εντυπώσεις !!!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Έφαγα κρεμ καραμελέ Στάμου...εντυπώσεις !!!
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Αντε τότε χάσε κανένα κιλό. Να ευθυγραμμιστείς και με την σελήνη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
είμαι φοβερός τεμπέλης....έχω παρατήσει τον εαυτό μου...όλο κοιμάμαι...μπορεί να έχω και καμιά κατάθλιψη μίνι...και όλο τα παρατάω..AlienWay έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:42Τότε κάνε την αρχή. Μια απόφαση είναι.tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:30εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δες τρανσφορμέισον βίντεο να μοιτιβαριστείς. αρχίνα μπλογκ. στην τελική παίρνε μια σέλφι κάθε πρωί να παρακολουθείς την εξέλιξη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- tanipteros
για μένα το λες αυτό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:49δες τρανσφορμέισον βίντεο να μοιτιβαριστείς. αρχίνα μπλογκ. στην τελική παίρνε μια σέλφι κάθε πρωί να παρακολουθείς την εξέλιξη
ευχαριστώ...

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:30εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....AlienWay έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:27Ναι, κάνω περπάτημα, τρέξιμο και βαράκια. Η γυμναστική είναι ο λόγος που τα έχασα τόσο γρήγοραtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:20
25 κιλά .... ουάουυυείσαι θεός !!! Εύγε ρε παλικάρι...!!!
κάνεις και γυμναστική ταυτόχρονα;

Ω ρε φίλε. Εσύ δεν είσαι τανίπτερος, εσύ είσαι μπούμπουρας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- tanipteros
άστα φίλε Ζεν.. μια απόφαση είναι και με πατάει το δαιμόνιο της τεμπελιάς....Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:53tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:30εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....

Ίσως έχεις αλλά θέματα πρωτεύοντα και για αυτό να αφήνεις πίσω το κομμάτι της υγείας σου. Εργάζεσαι;tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:57άστα φίλε Ζεν.. μια απόφαση είναι και με πατάει το δαιμόνιο της τεμπελιάς....Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:53tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:30
εγώ είμαι 145 κιλά...και δεν γυμνάζομαι κανω καθιστική ζωή και μαρέσουν τα γλυκά.... όλα τα μη δλδ....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Δύσκολο. Πιο εύκολο να ευθυγραμμιστώ με τον Ουρανό.
- tanipteros
όχι δεν χρειάζεται...Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:00Ίσως έχεις αλλά θέματα πρωτεύοντα και για αυτό να αφήνεις πίσω το κομμάτι της υγείας σου. Εργάζεσαι;tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:57άστα φίλε Ζεν.. μια απόφαση είναι και με πατάει το δαιμόνιο της τεμπελιάς....
το 2006 είχα αρρωστήσει και έμεινα για 10 χρόνια στο κρεβάτι και από τότε αφέθηκα...το 2016 έγινα καλά αλλά το βάρος έμεινε στα παραμελημένα...

Εντάξει 10 χρόνια στο κρεββάτι με ανάρρωση σχετικά πρόσφατα. Οπότε λογικό να θέλει το χρόνο του το σώμα σου. Και κυρίως το μυαλό σου. Θα το καταφέρεις.tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:03όχι δεν χρειάζεται...Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:00Ίσως έχεις αλλά θέματα πρωτεύοντα και για αυτό να αφήνεις πίσω το κομμάτι της υγείας σου. Εργάζεσαι;tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 21:57
άστα φίλε Ζεν.. μια απόφαση είναι και με πατάει το δαιμόνιο της τεμπελιάς....
το 2006 είχα αρρωστήσει και έμεινα για 10 χρόνια στο κρεβάτι και από τότε αφέθηκα...το 2016 έγινα καλά αλλά το βάρος έμεινε στα παραμελημένα...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
όταν ήμουν νεαρός στα 20 είχα άλλες αντοχές και ορέξεις στο να κάνω και να ξεκινάω πράγματα...Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:07Εντάξει 10 χρόνια στο κρεββάτι με ανάρρωση σχετικά πρόσφατα. Οπότε λογικό να θέλει το χρόνο του το σώμα σου. Και κυρίως το μυαλό σου. Θα το καταφέρεις.tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:03όχι δεν χρειάζεται...
ξεκίνησα γυμναστήριο στα 45 μου τώρα και βλέπω ότι δεν τα καταφέρνω το ίδιο πχ στο διάδρομο κουράζομαι εύκολα...και θέλω να τα παρατήσω...λέω από μέσα μου...τόση ταλαιπωρία....
και έτσι τα παρατάω...σταμάτησα το γυμναστήριο....μετά έκλεισε από το κόβιντ αυτό ήταν...

Μεταξύ μας είναι ταλαιπωρία. Αν δεν εισαι τύπος γυμναστηριακος κτλ κτλ είναι βασανιστήριο. Το περπάτημα είναι καλή φάση αν έχει και ωραία διαδρομή ακόμα καλύτερα. Το κολύμπι επίσης. Και ο χορόςtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:11όταν ήμουν νεαρός στα 20 είχα άλλες αντοχές και ορέξεις στο να κάνω και να ξεκινάω πράγματα...Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:07Εντάξει 10 χρόνια στο κρεββάτι με ανάρρωση σχετικά πρόσφατα. Οπότε λογικό να θέλει το χρόνο του το σώμα σου. Και κυρίως το μυαλό σου. Θα το καταφέρεις.tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:03
όχι δεν χρειάζεται...
ξεκίνησα γυμναστήριο στα 45 μου τώρα και βλέπω ότι δεν τα καταφέρνω το ίδιο πχ στο διάδρομο κουράζομαι εύκολα...και θέλω να τα παρατήσω...λέω από μέσα μου...τόση ταλαιπωρία....
και έτσι τα παρατάω...σταμάτησα το γυμναστήριο....μετά έκλεισε από το κόβιντ αυτό ήταν...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
η εργασία που ξέρω να κάνω και παλιά δούλευα είναι καθιστική σε γραφείο προγραμματιστής ιστοσελίδων... αλλά δεν με τραβάει πλέον και από την άλλη πρέπει να έχω και μια μικρή κατάθλιψη διότι όταν ξεκινάω κάτι πάντα το αφήνω επειδή το βαριέμαι τα παρατάω εύκολα και δεν βρίσκω κάτι να με ευχαριστεί και να με γεμίζει...και μάντεψε....το ρίχνω στο φαί για απόλαυση ...η μόνη που μου χει μείνει...σχέση δεν έχω...σεξ δεν κάνω... οπότε καταλαβαίνεις...Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:17Μεταξύ μας είναι ταλαιπωρία. Αν δεν εισαι τύπος γυμναστηριακος κτλ κτλ είναι βασανιστήριο. Το περπάτημα είναι καλή φάση αν έχει και ωραία διαδρομή ακόμα καλύτερα. Το κολύμπι επίσης. Και ο χορόςtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:11όταν ήμουν νεαρός στα 20 είχα άλλες αντοχές και ορέξεις στο να κάνω και να ξεκινάω πράγματα...
και έτσι τα παρατάω...σταμάτησα το γυμναστήριο....μετά έκλεισε από το κόβιντ αυτό ήταν...Αλλά έστω και ενα 4ωρο εργασίας να ξεφεύγεις καλό θα σου έκανε.

- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Νόμισα ότι τρολάριζες. Θεωρώ ότι θα πρέπει να αναζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, διαιτολόγο κλπ. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς όταν μπορεί να κάνεις πράγματα λάθος λόγω άγνοιας. Θέλει οπωσδήποτε πολύ θέληση οπότε πρέπει να αναπτύξεις και καλή ψυχολογία. Η εργασία όπως έγραψαν και άλλοι βοηθάει σε αυτό. Το ότι κουράζεσαι μην θεωρείς ότι οφείλεται μόνο σε δική σου ιδιαίτερότητα ή στην ηλικία. Πρωτίστως οφείλεται στα παραπανίσια κιλά. Όσο περισσότερο θα χάνεις τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι.tanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 22:11όταν ήμουν νεαρός στα 20 είχα άλλες αντοχές και ορέξεις στο να κάνω και να ξεκινάω πράγματα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
18 Απρ 2025, 23:08
-
-
Νέα δημοσίευση Πως τρώτε την κρέμα καραμελέ;
από Έκτωρ » 25 Μαρ 2024, 22:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
25 Μαρ 2024, 23:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον έφαγα σαν άνδρας
από Ζενίθεδρος » 01 Δεκ 2023, 18:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
25 Φεβ 2024, 14:44