Εγω σου μιλαω για δισεκατομυρια πτυχιουχους εργατες με doctora(τουλαχιστον) οι οποιοι εργαζονται στο στομαχι σου και αναλυουνε τις τροφες που τρως ετσι ωστε να τις στειλουνε στο μερος του σωματος σου που τις χρειαζεται περισσοτερο για μεγαλυτερη αποδοτικοτητα και εσυ μου μιλας για καποιες ασθενειες.......enterprise-psi έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 17:54Εννοείς ότι τις χιλιάδες γενετικές ανωμαλίες του πεπτικού συστήματος, οπως Crohn , Wilson , Zellweger , διαβήτης, καρκίνοι ,έγιναν απο κάποιο δημιουργό, ή συνέπειες ανάμεσα στην σχέση γενετικών μεταλλάξεων και του περιβάλλοντος;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 17:47Υπαρχουν δραστηριοτητες μες στο ανθρωπινο σωμα που ειναι τοσο θετικα πολυπλοκες που ουτε καν μπορουμε να τις διανοηθουμε. Πχ οταν τρωμε οχι μονο εχουμε στομα, οισοφαγο, στομαχι για να μπαινει η τροφη μεσα(αυτο ειναι το λιγοτερο)αλλα δις για να μην πω τρις κυτταρα ολα εργαζονται αρμονικα για να απορροφησουνε τις θετικες ουσιες της τροφης και να αποριψουνε τις αρνητικες. Και μετα διοχετευουνε τις θετικες ουσιες σε ολο τον οργανισμο ετσι ωστε τα κυτταρα να εχουν ενεργεια να συνεχισουν να λειτουργουν. Ειναι εφιαλτης να εξηγησεις πως αυτο το πραγμα μπορει να εγινε με τυχαιο τροπο. Ενα πραγμα να μην λειτουργουσε καλα(να ηταν κλειστος ο οισοφαγος σε ενα σημειο, να μην ειχε αυτα τα διαλυτικα υγρα το στομαχι, να μην ειχαν τα κυτταρα τις σωστες πληροφοριες για το ποιες ουσιες να παρουν και ποιες να αποριψουν)ο ανθρωπος δεν θα ζουσε
Οταν πηγαινεις γυμναστηριο αυτοι οι εργατες καπως επεξεργαζονται τα δεδομενα και λενε "επειδη ο psi ετρεξε στον διαδρομο, η ενεργεια απο αυτες τις τροφες που εφαγε δεν θα παει στο στομαχι αλλα στα ποδια του". Ολα απολυτως υπολογισμενα με καποια αγνωστη αλγοριθμικη λογικη. Ειμαι βεβαιος ουτε καν μπορουμε να διανοηθουμε τις χιλιαδες αλγοριθμικες αλληλεπιδρασεις που γινονται στο σωμα μας καθε δευτερολεπτο, οπου το σωμα μας λεει "αν Χ=ψ τωτε πρεπει να γινει αυτο αλλιως θα γινει εκεινο" .Θες να μου πεις οτι αυτο ειναι προιον τυχαιας εξελικτικης διαδικασιας?