ΠΟΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΩ;;;;
Re: ΠΟΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΩ;;;;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono

Πετυχημένη εγγύηση, κανονικότατα!
Δένει ωραία με κανενα αντίστοιχο χαϊμαλί στο λαιμό (κατι σε μαυρο κορδονοειδές αν φοράς μαυρο, ή κατι σε καφέ ή ξύλινο αν φοράς καφετί), και τα 4 (τουλαχιστον) πρωτα κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά.
Δεν τις πηδάς, σε πηδάνε!
την Ελένη που 'ναι κι αδειανό
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
Το πρώτο πάρε, αλλά οχι να σου ειναι εφαρμοστό. Χτύπα το ενα νούμερο μεγαλύτερο απ' όσο κυμαίνεσαι συνήθως. Αν εισαι στο λαρτζ πχ, χτύπα εξέλ. Αν και με μια απλή αναζήτηση στην αγορά, υπάρχουν και ακόμη ωραιότερα απο αυτά που έβαλες στο πολ.kongrosian έγραψε: ↑14 Ιούλ 2022, 08:44ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ;;;
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ....
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΛΕΛΟΥΔΑ
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΑΚΙ ΜΕ ΛΕΛΟΥΔΑ
αμα εισαι αμερικανος συνταξιουχος τουριστας στα 80ςtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:13μια χαρά είναι τα κοντομάνικα πουκάμισα...Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:10Γνωστό μότο αυτό. Αστικός νεοπλουστικος μύθος και δήθεν επίδειξη γνώσεων περί ντυσίματος.
Ταγαρια, μια χαρά είναι τα κοντομάνικα πουκάμισα.
Αντε να αρμεξετε καμία γελάδα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
Ξεμπαρμπαδέψτε λίγο μωρέΑσέβαστος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 09:19αμα εισαι αμερικανος συνταξιουχος τουριστας στα 80ςtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:13μια χαρά είναι τα κοντομάνικα πουκάμισα...Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:10
Γνωστό μότο αυτό. Αστικός νεοπλουστικος μύθος και δήθεν επίδειξη γνώσεων περί ντυσίματος.

Η μόδα ειναι και αυτή σαν την τεχνολογία και τη ζωή: Προχωράνε.
Δεν ξέρω αν υπηρξε καποια παλιοτερη εποχη που τα κοντομανικα πουκαμισα θεωρούνταν πολύ κιτς ή αντιαισθητικά ή οτιδήποτε, τώρα πάντως, το σύνολο των ανθρώπων δεν τα βλέπουν έτσι.
Κατά τα λοιπά, θυμηθηκα κάποτε που υπήρχε νήμα που έκραζαν τις τζιν βερμούδες (ή γενικα βερμουδες, δεν θυμαμαι) τώρα και νήμα που κράζουν τα κοντομάνικα πουκάμισα. Μη ρωτήσω και για αμάνικα, να φανταστώ.
Ουσιαστικά τα καλοκαίρια πρέπει να ντυνόμαστε χειμωνιάτικα και να βγάζουμε τη μπέμπελη δηλαδή, για να περνάμε με επιτυχία το πχορουμικό στάιλινγκ τεστ.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς αντέχεις να φοράς τζιν το καλοκαίρι; Είτε παντελόνι, είτε βερμούδα;vantono έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 09:46Ξεμπαρμπαδέψτε λίγο μωρέ
Δεν ξέρω αν υπηρξε καποια παλιοτερη εποχη που τα κοντομανικα πουκαμισα θεωρούνταν πολύ κιτς ή αντιαισθητικά ή οτιδήποτε, τώρα πάντως, το σύνολο των ανθρώπων δεν τα βλέπουν έτσι.
Κατά τα λοιπά, θυμηθηκα κάποτε που υπήρχε νήμα που έκραζαν τις τζιν βερμούδες (ή γενικα βερμουδες, δεν θυμαμαι) τώρα και νήμα που κράζουν τα κοντομάνικα πουκάμισα. Μη ρωτήσω και για αμάνικα, να φανταστώ.
Ουσιαστικά τα καλοκαίρια πρέπει να ντυνόμαστε χειμωνιάτικα και να βγάζουμε τη μπέμπελη δηλαδή, για να περνάμε με επιτυχία το πχορουμικό στάιλινγκ τεστ.
Όσο για το κοντομάνικο υποκάμισο, το "χαβανέζικο" μια χαρά είναι για αυτή την εποχή, αρκεί να μην θυμίζει ταπετσαρία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
Δεν με ζεσταίνει το υλικό του παντελονιού, με ζεσταίνει το μήκος. Και τζιν να ειναι η βερμουδα, αν μου ειναι άνετη και όχι τόσο εφαρμοστή, δεν με ενοχλεί. Αντιαισθητικά θα έλεγα οτι με ενοχλούν οι βερμουδες (τζιν ή κανονικές) που φτάνουν κάτω απο το γόνατο. Τέτοιες οντως δεν θα φορούσα ποτέ.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 10:02Πώς αντέχεις να φοράς τζιν το καλοκαίρι; Είτε παντελόνι, είτε βερμούδα;vantono έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 09:46Ξεμπαρμπαδέψτε λίγο μωρέ
Όσο για το κοντομάνικο υποκάμισο, το "χαβανέζικο" μια χαρά είναι για αυτή την εποχή, αρκεί να μην θυμίζει ταπετσαρία.
- tanipteros
χα χα, ναι μπορείς να το πεις και έτσι... αγαπημένα χρόνια τα 80ς...Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 09:19αμα εισαι αμερικανος συνταξιουχος τουριστας στα 80ςtanipteros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:13μια χαρά είναι τα κοντομάνικα πουκάμισα...Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 17:10
Γνωστό μότο αυτό. Αστικός νεοπλουστικος μύθος και δήθεν επίδειξη γνώσεων περί ντυσίματος.

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- hellegennes
Βγάλε το "αντί". Συμφωνώ κι εγώ ότι οτιδήποτε φτάνει κάτω από το γόνατο πρέπει να φτάνει μέχρι κάτω, αλλιώς είναι αισθητικά χάλια. Επίσης σε κονταίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- vantono
Οντως, δυνατο γραμματικό λάθος. Από τα σπάνια που μου ξεφεύγουν, συνηθως.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 12:17Βγάλε το "αντί". Συμφωνώ κι εγώ ότι οτιδήποτε φτάνει κάτω από το γόνατο πρέπει να φτάνει μέχρι κάτω, αλλιώς είναι αισθητικά χάλια. Επίσης σε κονταίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο σπρέι λαδιού να πάρω;
από Dwarven Blacksmith » 19 Ιούλ 2023, 14:50 » σε Μαγειρική - 198 Απαντήσεις
- 7583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
24 Ιούλ 2023, 07:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-