Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Βέβαια το ερώτημα τίθεται και αντίστροφα. Εσύ ενδιαφέρεσαι ή απλά τον θέλεις μόνο για το σεξ?
Ακόμα και αν είναι τρολάρισμα το όλο θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη δαιμονοποίηση του σεξ που επικρατεί σε μερίδα Ελληνίδων. Φυσικά η νεοελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική με στερεότυπα που δυστυχώς έχουν περάσει και στις μικρότερες ηλικίες του στυλ βρες κάποιον να παντρευτείς να κάνεις σοβαρή σχέση, αυτός σε θέλει μόνο για το σεξ κτλ κτλ.

Δεν το είπα για κακό, το πιο φυσιολογικό είναι να θέλεις κάτι τέτοιο. Από την άλλη μετά από 50 σκηνικά που έχουν κάνει αυτοί θα φαινόταν αν ο άλλος ψηνόταν για σχέση. Βασικά δεν θα το συζητάγαμε καν, θα το είχαν κάνει, το ότι το συζητάμε είναι άρνηση της πραγματικότητας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Επαναλαμβανω οτι 99.999/10.000 ανδρες ουτε καν σκεφτονται το γαμο οταν γνωριζουν μια κοπελα. (σε αντιθεση με τις γυναικες)
Ειναι κατι στο οποιο "προπονουνται" κατα τη διαρκεια της σχεσης και τελικα το κανουν για να ευχαριστησουν τη συντροφο τους και φυσικα επειδη τελικα ευχαριστει και τους ιδιους (συνειδητοποιουν σιγα σιγα οτι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη μιας σχεσης)
Αυτος ειναι ο κανονας.
Το να αναρωτιεται λοιπον κανεις γιατι ενας αντρας θελει - στην αρχη - μια γυναικα μονο για σεξ, ειναι σαν ν'αναρωτιεται γιατι ο ηλιος ανατελει καθε πρωι.
Επαναλαμβανω οτι 99.999/10.000 ανδρες ουτε καν σκεφτονται το γαμο οταν γνωριζουν μια κοπελα. (σε αντιθεση με τις γυναικες)
Ειναι κατι στο οποιο "προπονουνται" κατα τη διαρκεια της σχεσης και τελικα το κανουν για να ευχαριστησουν τη συντροφο τους και φυσικα επειδη τελικα ευχαριστει και τους ιδιους (συνειδητοποιουν σιγα σιγα οτι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη μιας σχεσης)
Αυτος ειναι ο κανονας.
Το να αναρωτιεται λοιπον κανεις γιατι ενας αντρας θελει - στην αρχη - μια γυναικα μονο για σεξ, ειναι σαν ν'αναρωτιεται γιατι ο ηλιος ανατελει καθε πρωι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το βαθυτερο νοημα ειναι οτι για καθε 10.000 αντρες υπαρχουν αλλοι 89.999 που θελουν αλλα δεν μπορουν να γνωρισουν κοπελα.
Ουτε γαμος δηλαδη, ουτε σεξακι

- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Χμμ

Δε μας τα λέει καλά.
Προφανώς κωλοβάραγε τη σχέση για 10 χρόνια με λίγο σεξάκι τα Σάββατα. Είναι πολύ πιθανό να θέλει να περνάει την ώρα του χωρίς τιποτα παραπέρα
Αυτο κατάλαβα κ εγώ. Το θέμα είναι ότι καταντάει βαρετό να συναντιεσαι με τον άλλο μια φορά την εβδομάδα. Κ εγώ να περναω καλα θέλω αλλά έτσι δεν.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 09:49Χμμ
Δε μας τα λέει καλά.
Προφανώς κωλοβάραγε τη σχέση για 10 χρόνια με λίγο σεξάκι τα Σάββατα. Είναι πολύ πιθανό να θέλει να περνάει την ώρα του χωρίς τιποτα παραπέρα
Σε καθε περιπτωση, την αποφαση θα την παρει η Μαμα.
Στην αρχη σεξακι, μετα γαμησι και στο τελος casting απο την Μαμα.
Αν η Μαμα εγκρινει, γαμησι συνεχισει.
Αν η Μαμα πει οχι:
https://www.marieclaire.gr/celebrities/ ... erias-tis/
Στην αρχη σεξακι, μετα γαμησι και στο τελος casting απο την Μαμα.
Αν η Μαμα εγκρινει, γαμησι συνεχισει.
Αν η Μαμα πει οχι:
https://www.marieclaire.gr/celebrities/ ... erias-tis/
Στις πιο πολλες περιπτωσεις, οι γυναικες τους, ζητουν απο τους ερωμενους τους να κανουν σεξ μεσα στο αμαξι που της εχει αγορασει ο σκληρος δυνατος αντρας παροχος! Το χουν φετιχ αυτο!

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Μέσα στο αμάξι;
Με τίποτα...
Δεν μπορώ. Δεν μου σηκώνεται.
Μου έλεγε η μαλάκου ότι έτσι τελείωνα στο αμάξι με τον πρώην μου. Χέσε μας μαντάμ. Τέλος το σεξ στο αμάξι και όντως έτσι έγινε.
Μόνο άμα δώσει κωλαράκι.
Θυμάμαι το 2007 που πηδούσα μία τότε μέσα στο αμάξι, ο πατέρας μου με έβριζε γιατί γέμιζα τα καθίσματα.
Με τίποτα...
Μου έλεγε η μαλάκου ότι έτσι τελείωνα στο αμάξι με τον πρώην μου. Χέσε μας μαντάμ. Τέλος το σεξ στο αμάξι και όντως έτσι έγινε.
Μόνο άμα δώσει κωλαράκι.
Θυμάμαι το 2007 που πηδούσα μία τότε μέσα στο αμάξι, ο πατέρας μου με έβριζε γιατί γέμιζα τα καθίσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Крaсная армия την 21 Ιούλ 2022, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Οι πιο πολλοι απο αυτους που μπηκαν σε γαμο, αν ηταν διαφορετικη η ζωη τους και ειχαν προσβαση σε σεξ με ομορφες γυναικες συχνα, δεν θα μπαιναν σε γαμο! Μπηκαν σε σχεση-γαμο για να εξασφαλισουν σταθερη προσβαση στο σεξ.Daje έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 09:41Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Αυτος ειναι ο κανονας.
Η αποτομη προσγειωση στην σκληρη αληθεια, τους εκατσε βαρια και περιφερονται παντου λεγοντας το ποσο κακες ειναι οι γυναικες και βγαζουν τον μισογυνισμο τους ενω στην ουσια αυτοι οι ιδιοι υπηρξαν ψευτες και υποκριτες απεναντι στην χ γυναικα!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Γάμος σημαίνει κέρατο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Οταν σε γουσταρει μια γυναικα, εννοειται οτι θα απολαυσει το σεξ μαζι σου!Крaсная армия έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 09:59Μέσα στο αμάξι;
Με τίποτα...
Μόνο άμα δώσει κωλαράκι.
Οταν δεν δινει (και δεν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας) απλα δεν σε γουσταρει και σε εχει για αλλη χρηση.
παπαριες μορτη μου.Volk έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 10:00Daje έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 09:41Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Αυτος ειναι ο κανονας.
Οι πιο πολλοι απο αυτους που μπηκαν σε γαμο, αν ηταν διαφορετικη η ζωη τους και ειχαν προσβαση σε σεξ με ομορφες γυναικες συχνα, δεν θα μπαιναν σε γαμο! Μπηκαν σε σχεση-γαμο για να εξασφαλισουν σταθερη προσβαση στο σεξ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
20 Ιαν 2025, 12:10