Στύγιος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 00:51
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 00:38
Στύγιος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 00:32
Οι μπολιασμένοι θα περάσετε πολύ χειρότερα κόβιντ. Σας προειδοποιήσαμε.
Σκασε μωρέ βλάκα.
Εγώ να σκάσω ,αλλά να δούμε ποιος θα βγει ... βλάκας στο τέλος .

Εσύ όπως πάντα. 55 χρονών ,πάνω από 15 συναυλίες & ταξίδια σε 3 νησία μέχρι τώρα , ολόκληρο ΣΚ με συνεργάτη που βγήκε θετικός και δεν έχω καν φταρνιστεί. Ούτε εγώ ,ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας μου. Κι όσοι εμβολιασμένοι απ τον κοινωνικό περίγυρο και το προσωπικό μου ,το περισσότερο που αντιμετώπισαν ήταν μερικά δέκατα και μυικούς πόνους για 1-2 μέρες. Εσύ κόλλησες ήδη 3 φορές ,έχεις στείλει καμιά 10αρια ηλικιωμένους στον τάφο το λιγότερο από τη μετάδοση στα εγγόνια τους ,αφού δεν υπάρχει αξιολόγηση να πετάνε με τις κλωτσιές τους ανίκανους στα σχολεία και χαριεντίζεσαι εδώ μέσα. Καλά σου λέει ο άνθρωπος ,σκάσε,παράσιτο.
Σε ότι αφορά τον μπακάλη που 2,5 χρόνια παρίστανε τον άνετο και βομβάρδιζε αντιεμβολιαστικές αρλούμπες ,αλλά μόλις κόλλησε έφτασε 150 παλμούς από τον πανικό του ,εύχομαι περαστικά. Ο τρόμος του και μόνο δείχνει ότι απλά επρόκειτο για άλλον έναν χέστη απέναντι στη βελονίτσα εμβολιασμού ,που για να δικαιολογήσει τη φοβία του ,έγραφε καταβατά αρλούμπας ,ώστε από κάτω να βαράνε παλαμάκια όλα τα ψέκια. Ας ελπίσουμε να βάλει μυαλό.