Περαστικά.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 03:57Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι τα αντιπυρετικά δεν μου κάνουν τίποτα. Συνέχιζε να ανεβαίνει ο πυρετός μέχρι τα 39. Τελικά άρχισε να πέφτει τώρα, αλλά ξεκίνησε ένας ελαφρύς βήχας. Μου την δίνουν οι αρρώστιες.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
2,5 χρόνια μετά
Re: 2,5 χρόνια μετά
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κάπου έχω διαβάσει ότι δεν υπάρχει long covid, αλλά δεν θυμάμαι πού.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άσε με, δεν θέλω να το σκέφτομαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 15:56Αυτό λέω. Εσύ είναι λίγο πιο δύσκολο να κολλήσεις από μένα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 12:04Ποια έκθεση; Εδώ σούπερ μάρκετ πάμε και είναι ικανός να με βάλει να φορέσω στολή δύτη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μετα απο μερικες μερες επανηλθε η ακοη. Η ολη εικονα βεβαια δεν συνδεεται αποκλειστικα με τον κοβιντ, μπορει να συμβει απο οποιαδηποτε αιτια που οδηγει σε αυτα τα συμπτωματα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 01:44Lestat έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 00:57Μονιμη βλαβη δηλαδη. Σε εμενα μετα απο μπουκωμα που ηταν και το πρωτο συμπτωμα, μου το γυρισε σε ιγμοριτιδα και πιθανοτατα λογω αποφραξης ευσταχιανης σαλπιγγας δεν ακουγα απολυτως τιποτα απο το ενα αυτι. Μηδεν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 00:53
και σε παιδιά μικρά συνέβη αυτό. έχουμε ήδη 5-6 περιστατικά στην Ελλάδα με κώφωση μετά την νόσηση. Μια περίπτωση που έμαθα επανήλθε βέβαια σχεδόν εντελώς.
Για παραδειγμα εχω παθει ιγμοριτιδα απο αλλεργικη ρινιτιδα.
Κοβιντ κολλησα οταν μετα απο 2,5 χρονια βρεθηκα χωρις μασκα σε κλειστο χωρο.
Winter is coming
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω θα αγοράσω κράνος αστροναύτη για εμένα και τον μικρό. Το μόνο άσχημο είναι πως θα θέλει να το φοράει και στο σχολείο και στις δραστηριότητες και με το ζόρι θα το αποχωρίζεται στον ύπνο.Lestat έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:16Μετα απο μερικες μερες επανηλθε η ακοη. Η ολη εικονα βεβαια δεν συνδεεται αποκλειστικα με τον κοβιντ, μπορει να συμβει απο οποιαδηποτε αιτια που οδηγει σε αυτα τα συμπτωματα.
Για παραδειγμα εχω παθει ιγμοριτιδα απο αλλεργικη ρινιτιδα.
Κοβιντ κολλησα οταν μετα απο 2,5 χρονια βρεθηκα χωρις μασκα σε κλειστο χωρο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ακόμη δεν κόλλησα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 11:00Τι διάολο ; Υπάρχει κανείς άλλος που δεν κόλλησε ή έμεινα μόνος;
Είμαστε 2.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με αγνοείτε!!taliban έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:23Ακόμη δεν κόλλησα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 11:00Τι διάολο ; Υπάρχει κανείς άλλος που δεν κόλλησε ή έμεινα μόνος;
Είμαστε 2.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν είχα φτάσει στα τελευταία μηνύματα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:24Με αγνοείτε!!taliban έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:23Ακόμη δεν κόλλησα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 11:00Τι διάολο ; Υπάρχει κανείς άλλος που δεν κόλλησε ή έμεινα μόνος;
Είμαστε 2.
ΤΡΕΙΣ . 3.

Αλλά χθες έκανα ασωτίες μετά από αρκετά χρόνια.
Για να δούμε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
οπότε κόβιντ μπορεί και να μην κολλήσει, αλλά θα εξασφαλίσει μια ζωή γεμάτη νευρώσεις και ψυχολογικά προβλήματα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 16:22
Νομίζω θα αγοράσω κράνος αστροναύτη για εμένα και τον μικρό. Το μόνο άσχημο είναι πως θα θέλει να το φοράει και στο σχολείο και στις δραστηριότητες και με το ζόρι θα το αποχωρίζεται στον ύπνο.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Περαστικά Χέλι. Όπως πάει όλοι κάπου θα την σκαλωσουμε. Σε δουλειά και κύκλο δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα από αρχές Απρίλη ως μέσα Ιουνίου. Από εκεί και πέρα ένας εδώ, ένας εκεί και εδώ και 3 εβδομάδες γίνεται της πουτανας.
Περαστικα.Εχω τον πατερα μου 5η μερα στο νοσοκομειο με οξυγόνο και δεν ευχομαι σε κανένα να φτάσει εκεί.
- hellegennes
Όχι, λιγότερο. Ο πυρετός δημιουργείται από εσωτερική καύση, δεν είναι θερμότητα που έρχεται στον οργανισμό από κάπου αλλού. Εκπέμπεται δε αυτή η θερμότητα και ταυτόχρονα δημιουργείται ιδρώτας, έτσι το σώμα χάνει ταχύτερα βάρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taxalata xalasa
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22