Αμ το αλλο με την δουλεια;
Ποιος ξερει ποιος σε αναψε και πηγες στην τουαλετα.
αναμένομεν και τις τοποθετήσεις ολων των κοριτσιώνεstergiosbik έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:19Δε μιλαμε για μενα τωρα!
Ασε την κοπελα να μιλησει ελευθερα.
Μη μου λες έτσι τώρα. Δεν έκανα και σεξ στο κρεββάτι τουςstergiosbik έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:07Μαγάρισες καλα καλα το κρεββατι των ανθρωπων και τωρα μας κανεις την παρθενοπιπιτσα!
1 Θεωρεί το σεξ σε κρεβάτι σπιτιου που φιλοξενείται ''μαγάρισμα '' - Ακραία συντηρητική άποψηNaida έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:24Μη μου λες έτσι τώρα. Δεν έκανα και σεξ στο κρεββάτι τουςstergiosbik έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:07Μαγάρισες καλα καλα το κρεββατι των ανθρωπων και τωρα μας κανεις την παρθενοπιπιτσα!
Στη δουλειά ο γκομενός μου με άναψε που ήταν και συνάδελφός μου και ας πούμε παίζαμε ένα παιχνίδι
Το συγκεκριμένο ειναι ο ορισμός για '' το παραγαμήσαμε''
1. Συντηρητική, ξεσυντηρητική έχω μάθει να σέβομαι. Άλλο να μου είχε παραχωρήσει ο άλλος το χώρο του για κάποιο τέτοιο λόγο. Δεν είναι αναγκασμένος ο άλλος που σε φιλοξενεί, να βλέπει στο στρώμα του του καθενός τα αποτυπώματα αν με πιάνεις.
Βρε δε λέω για σεξ. Έλεος.
1 Δικαιολογίες.Naida έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:421. Συντηρητική, ξεσυντηρητική έχω μάθει να σέβομαι. Άλλο να μου είχε παραχωρήσει ο άλλος το χώρο του για κάποιο τέτοιο λόγο. Δεν είναι αναγκασμένος ο άλλος που σε φιλοξενεί, να βλέπει στο στρώμα του του καθενός τα αποτυπώματα αν με πιάνεις.
2. Το ξέρω, το διαπίστωσα.
3. Σιγά μωρέ και εσύ καυλαντίσαμε και λίγο όταν δεν είχε δουλειά και έπεσε έξω η επιχείρηση.
Κάτι άλλο έχεις να προσθέσεις;
Μην είμαστε υπερβολικοί, ουτε πέντε λεπτά δεν χρειάζεται, λιγότερο δλδ απο ένα καλό χέσιμο στο γραφείο.
Οπως το να γράφουν στα πχορουμ - ατελείωτα - πάλι εν ωρα εργασίας ;Ερμής έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 16:47Μην είμαστε υπερβολικοί, ουτε πέντε λεπτά δεν χρειάζεται, λιγότερο δλδ απο ένα καλό χέσιμο στο γραφείο.
Όταν παίζουν πολλές απαγορεύσεις και βούρδουλας, το καβλάντισμα είναι μεγαλύτερο, τράστ μι.
Εμένα με ενδιαφέρει να βγαίνει η δουλειά, αν μπορούν να βγάζουν τη δουλειά και παράλληλα να γράφουν και στο πχώρουμ, facebook, μλκιες, μαγκιά τους.