Δεν είναι κάτι που θα με ακούσεις να λέω συχνά στο φόρουμ, αλλά είσαι μαλάκας.Οργισμένος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 21:24Μην ανησυχείς για τίποτα, κορόιδο ιός είναι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 21:57Τελικά μετά από 2,5 χρόνια πρακτικά καθημερινής έκθεσης, κόλλησα κορωνοϊό. Το πρωί είχα μια ελαφριά ανησυχία, γιατί οι παλμοί μου ήταν 140-150 για πάνω από 5 ώρες, αλλά το απόγευμα σταθεροποιήθηκαν στους 110-120. Έχω σταθερά πυρετό 38-38,5 με σκαμπανεβάσματα αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα είμαι νορμάλ.
Τελεται Μπουκουρας
2,5 χρόνια μετά
- hellegennes
Re: 2,5 χρόνια μετά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Και με τσάκισε. Άρα μπορεί να το κάνει κυριολεκτικά στον οποιονδήποτε οποιασδήποτε ηλικίας. Μικρή πιθανότητα ; Ναι, πολύ μικρή. Αλλά μπορεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 22 Ιούλ 2022, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
ρε χέστον που του απαντάς κιόλαςhellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:04Δεν είναι κάτι που θα με ακούσεις να λέω συχνά στο φόρουμ, αλλά είσαι μαλάκας.Οργισμένος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 21:24Μην ανησυχείς για τίποτα, κορόιδο ιός είναι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 21:57Τελικά μετά από 2,5 χρόνια πρακτικά καθημερινής έκθεσης, κόλλησα κορωνοϊό. Το πρωί είχα μια ελαφριά ανησυχία, γιατί οι παλμοί μου ήταν 140-150 για πάνω από 5 ώρες, αλλά το απόγευμα σταθεροποιήθηκαν στους 110-120. Έχω σταθερά πυρετό 38-38,5 με σκαμπανεβάσματα αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα είμαι νορμάλ.
Τελεται Μπουκουρας
Τύπε, εκτός από νέος και υγιής, είσαι και χεσταράς.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Και με τσάκισε. Άρα μπορεί να το κάνει κυριολεκτικά στον οποιονδήποτε οποιασδήποτε ηλικίας. Μικρή πιθανότητα ; Ναι, πολύ μικρή. Αλλά μπορεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βρε ναι το ξέρω, έχω εμπειρία από δικό μου άτομο. Αλλά πόσο πιθανό είναι κάποιος εμβολιασμένος που έχει νοσήσει κιόλας όχι να ξανακολλησει αλλά να το περάσει βαριά.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και στη Μπαρτσελονα 4 φορες το χρονο τους κανουν αιματολογικες,ετσι προλαβαν τον Αμπινταλ και αγορασε συκωτι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
μπορεί. Αλλά είμαι νέος και υγιής. Και αν νομίζεις ότι έχεις πιο γερό οργανισμό από μένα τώρα που μιλάμε, οι πιθανότητες να κάνεις λάθος είναι 99%.Feindflug έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:08Τύπε, εκτός από νέος και υγιής, είσαι και χεσταράς.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε σημείο που ένας ιός σου γαμάει το 1/3 του πνεύμονα μέσα σε ένα βράδυ. Γιατί εκεί, θα πάρεις άλλα χαμπάρια.
Επίσης εγώ είμαι της πρόληψης και όχι της θεραπείας συν του ότι στην ζωή μου το μοναδικό μου άγχος είναι η υγεία η δική μου και τον δικών μου ανθρώπων. Δεν έχω κάτι άλλο να με αγχώνει.
- Otto Weininger
πολύ μικρή πιθανότητα, αλλά υπαρκτή.Naida έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:12Βρε ναι το ξέρω, έχω εμπειρία από δικό μου άτομο. Αλλά πόσο πιθανό είναι κάποιος εμβολιασμένος που έχει νοσήσει κιόλας όχι να ξανακολλησει αλλά να το περάσει βαριά.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:15πολύ μικρή πιθανότητα, αλλά υπαρκτή.Naida έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:12Βρε ναι το ξέρω, έχω εμπειρία από δικό μου άτομο. Αλλά πόσο πιθανό είναι κάποιος εμβολιασμένος που έχει νοσήσει κιόλας όχι να ξανακολλησει αλλά να το περάσει βαριά.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05
με έχει επηρεάσει η εμπειρία μου, μιας και πλησίασα the other side. Ναι είναι εξαίρεση, ναι cytokine storm, ναι έφαγα μεγάλο ιικο φορτίο κλπ κλπ κκπ, αλλά είμαι νέος και υγιής. Κάνω 4 φορές το χρόνο προληπτικά αιματολογικές με 5 σελίδες αποτελέσματα, και τουλάχιστον 2 φορές καρδιολόγους/ενδοκρινολόγους. Πάλι προληπτικά.
Κατάλαβα. Τι να πω. Να προσέχετε τουλάχιστον, όσο αυτό είναι εφικτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμπλήρωσε ότι είσαι και μετριόφρων, τύπε.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:14μπορεί. Αλλά είμαι νέος και υγιής. Και αν νομίζεις ότι έχεις πιο γερό οργανισμό από μένα τώρα που μιλάμε, οι πιθανότητες να κάνεις λάθος είναι 99%.Feindflug έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:08Τύπε, εκτός από νέος και υγιής, είσαι και χεσταράς.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:05
Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε σημείο που ένας ιός σου γαμάει το 1/3 του πνεύμονα μέσα σε ένα βράδυ. Γιατί εκεί, θα πάρεις άλλα χαμπάρια.
Επίσης εγώ είμαι της πρόληψης και όχι της θεραπείας συν του ότι στην ζωή μου το μοναδικό μου άγχος είναι η υγεία η δική μου και τον δικών μου ανθρώπων. Δεν έχω κάτι άλλο να με αγχώνει.
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
ποτέ δεν ήμουν. Δε θα γίνω τώρα.Feindflug έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:21Συμπλήρωσε ότι είσαι και μετριόφρων, τύπε.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:14μπορεί. Αλλά είμαι νέος και υγιής. Και αν νομίζεις ότι έχεις πιο γερό οργανισμό από μένα τώρα που μιλάμε, οι πιθανότητες να κάνεις λάθος είναι 99%.
Η περιπέτεια που πέρασες, ήταν μια καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις, τύπε. Κρίμα.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:24ποτέ δεν ήμουν. Δε θα γίνω τώρα.Feindflug έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:21Συμπλήρωσε ότι είσαι και μετριόφρων, τύπε.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:14
μπορεί. Αλλά είμαι νέος και υγιής. Και αν νομίζεις ότι έχεις πιο γερό οργανισμό από μένα τώρα που μιλάμε, οι πιθανότητες να κάνεις λάθος είναι 99%.
Ιδίως αφού λες ότι ήσουν και είσαι τέρας υγείας, αλλά παρόλα αυτά, αυτός ο ιός σε πέταξε στα σχοινιά.
Να θυμάσαι ότι τα μαθήματα που δεν μαθαίνουμε, συνήθως τα επαναλαμβάνουμε.
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Δεν έχω κάτι να αναθεωρησω. Τσιμπας μεγάλο ιικο φορτίο ή/και σου κληρώνει cytokine storm;Feindflug έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:31Η περιπέτεια που πέρασες, ήταν μια καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις, τύπε. Κρίμα.
Ιδίως αφού λες ότι ήσουν και είσαι τέρας υγείας, αλλά παρόλα αυτά, αυτός ο ιός σε πέταξε στα σχοινιά.
Να θυμάσαι ότι τα μαθήματα που δεν μαθαίνουμε, συνήθως τα επαναλαμβάνουμε.
Τζακ ποτ. Δεν έχει να κάνει με μένα. Απλά ανέφερα ότι αν έγινε σε μένα, μπορεί να γίνει στον οποιονδήποτε οπότε οι "μαγκιές" με τον ιό δεν περνάνε.
Πρόσεχε, φορα μασκουλα και χαλαρά. Δεν θες να προσέχεις; Θα μπεις στην κλήρωση και ο,τι σου λάχει.
Απλά είναι τα πράγματα.
- Οργισμένος
ΕΙναι πσεμματα μην ακους κανενα@@!!!hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 22:04Δεν είναι κάτι που θα με ακούσεις να λέω συχνά στο φόρουμ, αλλά είσαι μαλάκας.Οργισμένος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2022, 21:24Μην ανησυχείς για τίποτα, κορόιδο ιός είναι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 21:57Τελικά μετά από 2,5 χρόνια πρακτικά καθημερινής έκθεσης, κόλλησα κορωνοϊό. Το πρωί είχα μια ελαφριά ανησυχία, γιατί οι παλμοί μου ήταν 140-150 για πάνω από 5 ώρες, αλλά το απόγευμα σταθεροποιήθηκαν στους 110-120. Έχω σταθερά πυρετό 38-38,5 με σκαμπανεβάσματα αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα είμαι νορμάλ.
Τελεται Μπουκουρας
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ψεμματα ειναι , προσπαθουν να σε ξεγελασουν@234!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22
-
- 9 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
30 Σεπ 2023, 19:40
-
-
Νέα δημοσίευση 4 χρονια χωρις τον Πολ Μηχ
από SeaHawk » 13 Οκτ 2024, 10:09 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 13 Απαντήσεις
- 761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
13 Οκτ 2024, 23:12
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01