Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 27 Σεπ 2018, 15:50

Beria έγραψε:
27 Σεπ 2018, 15:50
Daje έγραψε:
27 Σεπ 2018, 15:49
Σε Eurogroup
Αλέξη εσύ;
Ενεργητικος ημουν...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 27 Σεπ 2018, 15:51

Daje έγραψε:
Beria έγραψε:
Daje έγραψε:
27 Σεπ 2018, 15:49
Σε Eurogroup
Αλέξη εσύ;
Ενεργητικος ημουν...
17 ώρες άντεξες ρε θεε!!!
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Σεπ 2018, 18:09

blackpaint έγραψε:
27 Σεπ 2018, 14:37
σε σκοπια στρατοπεδου
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Σεπ 2018, 18:14

Ήμουν σίγουρη πως θα γράφατε υπερπαραγωγές σε πεντάστερα στο Μονακό, στο Παρίσι, μέσα σε jacuzzi κλπ, αλλά βλέπω πως όλοι είστε της ταλαιπωρίας!
Μαζοχιστές!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Σεπ 2018, 18:15

plouf έγραψε:
27 Σεπ 2018, 15:05
Αγις έγραψε:
27 Σεπ 2018, 14:26
plouf έγραψε:
27 Σεπ 2018, 14:07
Εγω για εσας δεν ξερω αλλα η αδερφη μου τα φτιαξε με το αφεντικο της και τον Οχτωμβρη θα γινω θειος. :D .Μετα βεβαια θα παντρευτουν.
Σφυρί και δρεπάνι στις προσκυνημένες.
Αυτα εχει η ζωη.Με ποιον να πηγαινε?Με τον ντελιβερα των 700 ευρω?Καπιταλισμο εχουμε.
Τρίζουν τα κόκαλα του Λένιν!

plouf έγραψε:
...Καπιταλισμο εχουμε.
Και στην Ρωσία κάτι τέτοια θα έλεγαν επί Τσάρου και μετά μπήκαν μέσα οι Μπολσεβίκοι και την συνέχεια την ξέρεις.
Μα κουκούδι και να λες "με τον ντελιβερά των 700 ευρώ"; Τελικά ο Κουτσούμπας αποδεικνύεται πολύ κατώτερος της Αλέκας, διαλύεται το κόμμα.
Άσε που εσένα πώς θα σου φανεί αν η γυναίκα που θα σου αρέσει πει "με τον τσοπάνο";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 27 Σεπ 2018, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 27 Σεπ 2018, 18:33

Σε μένα τα αξέχαστα σχετίζονται περισσότερο με περίεργες συνθήκες κι όχι τόσο με μέρη. Από μέρη μία αξέχαστη φάση ήταν σε ένα χωρο που εξωτερικά έμοιαζε με κοτέτσι, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Ήμασταν διακοπές στην περιοχή κι είχαμε βγει για περπάτημα, αλλά απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Τότε άρχισε να βρέχει κι εξελίχτηκε σε καταιγίδα. Ψάχναμε να κρυφτούμε και βρήκαμε αυτό το κατασκεύασμα που ήταν άδειο και μπήκαμε μέσα. Αστεία προφύλαξη βεβαια. Ήταν σκεπαστό αλλά περιφραγμένο με σίτα και ο χώρος στενός. Η βροχή έπεφτε λοξά κι έμπαινε μέσα. Εκεί περιμένοντας τη βροχή να περάσει έγινε ένα «ρομαντικό» σεξ μέσα σε βρεγμένες κοπριές. :003:

Από αξέχαστες συνθήκες θυμάμαι μια φορά που πηγα να δώ ένα γνωστό και κατέληξα σε παρτούζα με εντελώς αγνωστα άτομα. Ο γνωστός μου δεν ήταν καν στο σπίτι. Είχε φύγει διακοπές κι άφησε τα κλειδιά σε κάποιον κι εκείνος σε κάποιον άλλο ο οποίος έφερε κόσμο. :smt005:

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Σεπ 2018, 18:47

Juno έγραψε:
27 Σεπ 2018, 18:14
Ήμουν σίγουρη πως θα γράφατε υπερπαραγωγές σε πεντάστερα στο Μονακό, στο Παρίσι, μέσα σε jacuzzi κλπ, αλλά βλέπω πως όλοι είστε της ταλαιπωρίας!
Μαζοχιστές!
Σε κάθε ξενοδοχείο που θα πηγαίναμε θα κάναμε σεξ. Το θέμα είναι το πιο χλιδάτο δωμάτιο; Δεν είναι αυτά τα αξέχαστα... :p2::p2: Πιο πολύ θυμάμαι από τέτοια μέρη το πρωϊνό... Όλα τα κρεβάτια ίδια είναι πάνω κάτω και δεν κοιτάω το εσωτερικό του δωματίου εκείνη την ώρα... :p2::p2: Μάλιστα αυτό που μου είχε φανεί το πιο χλιδάτο δωμάτιο μάλλον ήταν κάποια φορά που έτυχε να είμαι μόνη μου, στο Sofitel στο αεροδρόμιο λίγο μετά που πρωτοάνοιξε και αυτό μάλλον γιατί δεν είχα παρέα και είχα χρόνο να χαζεύω το δωμάτιο και να χαλαρώνω μόνη μου στο μπάνιο γιατί σιγα μη χαλάρωνα τόσο πολύ αν δεν ήμουν μόνη μου... :p2::p2: Είχε πολύ ωραίο δωμάτιο - ντουζιέρα. Και πολύ ωραία στρώματα.

Αλλά όταν πρέπει να βρεις τρόπο να κάνεις την αγαπημένη σου στάση στο γραφείο του άλλου χωρίς κρεβάτι διαθέσιμο, σου μένει πιο έντονο στη μνήμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Σεπ 2018, 19:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Σεπ 2018, 18:55

Το νήμα εξελίσσεται σε "το ωραιότερο ξενοδοχείο που έχουμε μεινει". Δεν υπάρχει σωτηρία :011:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 27 Σεπ 2018, 18:59

Μια απο τις τοπ εμπειριες μου ειναι η εξης:
Δεκαετια 90.
Γνωριστηκα με μια κοπελα στο διαδικτυο και ερωτευτηκαμε.
Συναντηθηκαμε στην κυριολεξια στα τυφλα (στο σκοταδι) διχως να ξερουμε ο ενας πως ειναι ο αλλος (απειρες περιγραφες, αλλα θα μπορουσαν να ειναι ολα ψεμματα).
Καναμε σεξ στο σκοταδι διχως να δει ο ενας τον αλλο (μονο σκιες ουσιαστικα) και μετα μιλουσαμε στο τηλεφωνο κλπ.
Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου συναντηθηκαμε για 1η φορα στο φως της ημερας.
Η στιγμη συναντησης ηταν απο τις τοπ εμπειριες της ζωης μου. Για ταινια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 27 Σεπ 2018, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Σεπ 2018, 19:01

Juno έγραψε:
27 Σεπ 2018, 18:14
στο Παρίσι,
Μου θύμισες τώρα ότι το έχω κάνει και μέσα σε ένα χόστελ στο Παρίσι, σε αντρικό θάλαμο, τότε που έλειπαν οι υπόλοιποι, λίγο μετά την εποχή που χάθηκε η καημένη η Νταϊάνα, το Παρίσι ήταν ΤΕΛΕΙΟ εκείνη την εποχή! Όχι ότι δεν μπορούσα να μείνω και σε ξενοδοχείο, αλλά το χόστελ ήταν άπαιχτο!

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 27 Σεπ 2018, 19:08

Juno έγραψε:
27 Σεπ 2018, 18:15
plouf έγραψε:
Αγις έγραψε:
27 Σεπ 2018, 14:26

Σφυρί και δρεπάνι στις προσκυνημένες.
Αυτα εχει η ζωη.Με ποιον να πηγαινε?Με τον ντελιβερα των 700 ευρω?Καπιταλισμο εχουμε.
Τρίζουν τα κόκαλα του Λένιν!

plouf έγραψε:
...Καπιταλισμο εχουμε.
Και στην Ρωσία κάτι τέτοια θα έλεγαν επί Τσάρου και μετά μπήκαν μέσα οι Μπολσεβίκοι και την συνέχεια την ξέρεις.
Μα κουκούδι και να λες "με τον ντελιβερά των 700 ευρώ"; Τελικά ο Κουτσούμπας αποδεικνύεται πολύ κατώτερος της Αλέκας, διαλύεται το κόμμα.
Άσε που εσένα πώς θα σου φανεί αν η γυναίκα που θα σου αρέσει πει "με τον τσοπάνο";
Eϊ φιλη τρολλαρω τον Αγι και του απανταω σε αναλογο υφος.Τωρα αν μια που μου αρεσει μου πει"μα με τον τσοπανο?" τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη.Μπορει κι εγω να "φταιω" απο την μερια μου αν δεν ξερω πως να να φερθω με αλλους ανθρωπους και πεταω μπαρουφες.Στο κατω κατω καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος απο αυτη του μπατσου και του βουλευτη οπως ελεγε ο μακαριτης Τζιμης Πανουσης.

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 27 Σεπ 2018, 19:24

Daje έγραψε:
27 Σεπ 2018, 18:59
Μια απο τις τοπ εμπειριες μου ειναι η εξης:
Δεκαετια 90.
Γνωριστηκα με μια κοπελα στο διαδικτυο και ερωτευτηκαμε.
Συναντηθηκαμε στην κυριολεξια στα τυφλα (στο σκοταδι) διχως να ξερουμε ο ενας πως ειναι ο αλλος (απειρες περιγραφες, αλλα θα μπορουσαν να ειναι ολα ψεμματα).
Καναμε σεξ στο σκοταδι διχως να δει ο ενας τον αλλο (μονο σκιες ουσιαστικα) και μετα μιλουσαμε στο τηλεφωνο κλπ.
Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου συναντηθηκαμε για 1η φορα στο φως της ημερας.
Η στιγμη συναντησης ηταν απο τις τοπ εμπειριες της ζωης μου. Για ταινια.
Πες και το επόμενο επεισόδιο.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 27 Σεπ 2018, 19:27

Η καλύτερη π το καλύτερο στοματικό που είχα ποτέ, ήταν μέσα σε αυτοκίνητο, μέσα στην πόλη υπό καταρρακτώδη βροχή όπου και λόγω της βροχής και επειδή είχαν θολώσει τα τζάμια δεν φαινόμασταν απ' έξω.

Δεν είναι που το περιβάλλον (βροχή και κρύο έξω και χουχούλιασμα στο καλοριφέρ του αυτοκινήτου) ήταν ιδανικό ή που ήταν μαστόρισσα και ήπιε όλο το πικρό ποτήρι, ή που το 'φχαριστήθηκε πιο πολύ από μένα, αλλά κυρίως που ήταν εντελώς αναπάντεχο και μη προγραμματισμένο (η πρώτη μας σεξουαλική επαφή και μέχρι πριν μια ώρα λέγαμε απλώς "γεια" αν συναντιόμασταν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 27 Σεπ 2018, 19:30

Chainis έγραψε:
27 Σεπ 2018, 19:27
Η καλύτερη π το καλύτερο στοματικό που είχα ποτέ, ήταν μέσα σε αυτοκίνητο, μέσα στην πόλη υπό καταρρακτώδη βροχή όπου και λόγω της βροχής και επειδή είχαν θολώσει τα τζάμια δεν φαινόμασταν απ' έξω.

Δεν είναι που το περιβάλλον (βροχή και κρύο έξω και χουχούλιασμα στο καλοριφέρ του αυτοκινήτου) ήταν ιδανικό ή που ήταν μαστόρισσα και ήπιε όλο το πικρό ποτήρι, ή που το 'φχαριστήθηκε πιο πολύ από μένα, αλλά κυρίως που ήταν εντελώς αναπάντεχο και μη προγραμματισμένο (η πρώτη μας σεξουαλική επαφή και μέχρι πριν μια ώρα λέγαμε απλώς "γεια" αν συναντιόμασταν.
Αυτη σου επιτεθηκε;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών