απο 15+ εως χαρο παρα πεντε
Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?
Αυτή είναι η απολύτως σοφτ περίπτωση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαφωνω Αγι, δεν μου χει συμβει ποτε αυτο που λες.
Καποιες, αν εχει μεινει σπιτι μου και ξυπνησει την επομενη, ισως συμμαζεψει-καθαρισει απο μονη της το σπιτι, οχι αυτα που λες.
Καποιες, αν εχει μεινει σπιτι μου και ξυπνησει την επομενη, ισως συμμαζεψει-καθαρισει απο μονη της το σπιτι, οχι αυτα που λες.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Θα ξεκινήσω από τα βασικά. Όποιος θέλει να πίνει παγωμένες μπύρες, καλό είναι να αγοράζει τις μπύρες, να τις βάζει αυτός στο ψυγείο και να βάζει τα μπυρόκουτα στη σακούλα ανακύκλωσης.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες παροχές του μπαρ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι όποιος θέλει να τρώει,να πηγαίνει να ψωνίζει, να μαγειρεύει, να μαζεύει κουζίνα και μετά ας φάει όσο θέλει. Στο τέλος να πλύνει και τα πιάτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Τυπε άσε τα κυάλια και πάρε τηλεσκόπιο.Volk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 14:24Δεν μου χει συμβει ποτε αυτο.
Να περνανε καλα θελουν, οπως αλλωστε θελουμε και εμεις.
Δεν ασχολουνται καν με αυτα που λες!
Εγώ δεν έχω θέμα με το μαγείρεμα, γιατί μαγειρεύω ούτως ή άλλως. Και είναι κάτι που μ' αρέσει. Αλλά ακριβώς γι' αυτό, είναι μεγάλο πόιντ το να ξέρει να μαγειρεύει ο άντρας. Όσο πιο αυτόνομος είναι κάποιος, τόσο καλύτερος συγκάτοικος είναι για σκ ή περισσότερο. Γενικώς και ειδικώς.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 14:42Κι όποιος θέλει να τρώει,να πηγαίνει να ψωνίζει, να μαγειρεύει, να μαζεύει κουζίνα και μετά ας φάει όσο θέλει. Στο τέλος να πλύνει και τα πιάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιούλ 2022, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι όποιος θέλει να πάει θάλασσα, να αγοράσει μαγιό, αντηλιακό, σαγιονάρες, πετσέτα, ψάθα, ομπρέλα, ψυγειάκι, να πάει θάλασσα και να κάνει μπάνιο. Και όταν γυρίσει σπίτι, να τακτοποιήσει τα πάντα, να πλύνει μαγιό και να το απλώσει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι οποίος θέλει να κάνει κοκτέιλ ή μοκτέιλ να το κάνει μόνος του και να το πιει.
Κι όποιος θέλει να πάει βόλτα, να πάει μόνος του.
Αλλά το κυριότερο, όποιος θέλει να φορέσει καλοσιδερωμένο υποκάμισο, ΝΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Αλλά το κυριότερο, όποιος θέλει να φορέσει καλοσιδερωμένο υποκάμισο, ΝΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΠΟΤΕ δεν τους επετρεπα να μαγειρευουν - το φαγητο ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να το αφησουμε στα χερια των γυναικωνεΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 14:52Εγώ δεν έχω θέμα με το μαγείρεμα, γιατί μαγειρεύω ούτως ή άλλως. Και είναι κάτι που μ' αρέσει. Αλλά ακριβώς γι' αυτό, είναι μεγάλο πόιντ το να ξέρει να μαγειρεύει ο άντρας. Όσο πιο αυτόνομος είναι κάποιος, τόσο καλύτερος συγκάτοικος είναι για σκ ή περισσότερο. Γενικώς και ειδικώς.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 14:42Κι όποιος θέλει να τρώει,να πηγαίνει να ψωνίζει, να μαγειρεύει, να μαζεύει κουζίνα και μετά ας φάει όσο θέλει. Στο τέλος να πλύνει και τα πιάτα.
γενικα αχρηστες ακομα κ στο να φτιαξουν ενα απλο κοκτειλ
αυτονομος εζησα απο τα 18 εως τα 44 - γιατι επιτελους βρηκα μια συντροφο με επαγγελμα που για εμενα ειναι το καλυτερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τύπισσα, δεν σε ρωτάω τι να κάνει όποιος θέλει να γαμήσει, γιατί υποψιάζομαι ότι θα μου πεις να την τραβήξω και να την βάλω στον κώλο μου.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 14:56Κι οποίος θέλει να κάνει κοκτέιλ ή μοκτέιλ να το κάνει μόνος του και να το πιει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
20 Ιαν 2025, 12:10