είναι άδειο το ψυγείο μας

Τι να γράψω?Εχμ είναι 20 χρόνια πίσω αυτό το σκάφος ,το ίδιο και το MPR ,καλό σκαφάκι δε λέω ,πούπουλο ,είναι 2.55 μήκος.Ανταποκρίνεται σε κάθε μου κίνηση,.Το έδωσα σ΄ενα φίλο του αδερφού μου .Σταμάτησα γιατί μεγάλωσα και τώρα δεν ανταποκρίνεται το σώμα μου στις απαιτήσεις του καιρού.Επρεπε να μπαίνω στη θάλασσα με τουλάχιστον 5-6 μποφώρ και τώρα πιά είμαι αγύμναστος ,δε τα καταφέρνω όπως παλιάEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 01:16Είσαι υπέροχος. Θες να γράψεις λίγα για το σκαφακι και το rig σου οπως και γιατι σταματησες; f2 παλιάς σχολής φαίνεται δηλαδή μακροστενο
Μπράβο, έτσι νά συνεχίσεις,βάλε και καμμιά φωτογραφία αν θέλεις.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 01:24Πολεμικές τέχνες με προτίμηση το μποξ, τρέξιμο,πεζοπορία και κανα μπάσκετ. Το χειμώνα, πάω κανα σινέμα, ταινίες/σειρές βλέπω
και στο νετ, επίσης διαβάζω πολλά βιβλία.
Μπράβο ρε συ, μακάρι να επιστρέψεις στο σπορ. Πιστεύω μια βόλτα σε κάνα σποτ θα σε βάλει αμέσως στο τριπακιvag_el έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 14:18Τι να γράψω?Εχμ είναι 20 χρόνια πίσω αυτό το σκάφος ,το ίδιο και το MPR ,καλό σκαφάκι δε λέω ,πούπουλο ,είναι 2.55 μήκος.Ανταποκρίνεται σε κάθε μου κίνηση,.Το έδωσα σ΄ενα φίλο του αδερφού μου .Σταμάτησα γιατί μεγάλωσα και τώρα δεν ανταποκρίνεται το σώμα μου στις απαιτήσεις του καιρού.Επρεπε να μπαίνω στη θάλασσα με τουλάχιστον 5-6 μποφώρ και τώρα πιά είμαι αγύμναστος ,δε τα καταφέρνω όπως παλιά
Εσύ Εκπληκτικός κάνεις σερφακι?
έτσι και αλλιώς είσαι κατηγορία Πάνα
Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά για προφίλ στο tinder, τύπε.vag_el έγραψε: ↑18 Ιούλ 2022, 14:57Απο μικρό παιδί 6-7 ετών ασχολήθηκα με τον Μαραθώνιο ,μέχρι τα 11 χρόνια μου που ξεκίνησα Μουσική .10 χρονών ασχολήθηκα με το windsurfing μέχρι τα 30 μου και παράλληλα έκανα και άλλα πράγματα ,όπως πατινάζ στον πάγο.Πήγαινα στο Πολύδροσο που είχε Ρολλερ και πάγο για 3 χρόνια περίπου.Παράλληλα έπαιζα μπάσκετ ,βόλλει σε ομάδα στον Γέρακα Αττικής .Στα 20 πήρα το πτυχίο Μουσικής στο οργανο πιάνο και το πτυχίο Αρμονίας.
Μετά πήγα στρατιώτης και αφού γύρισα ασχολήθηκα με το να πάρω το Δίπλωμα Πιάνου μ΄εναν γερμανο καθηγητή.Στα 30 μου και για μια δεκαετία έπαιξα μπόουλινγκ στο σύλλογο Strike bc στο Χαιδάρι.Επίσης στα 38 μου ,ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ποίηση και παράλληλα με την μουσική .Στον ελεύθερό μου χρόνο,διαβάζω και γράφω στο Ιντερνετ ποιήματα και βιβλία .
Με το σχολείο δε το είχα καθόλου.Το μόνο μάθημα που μου άρεσε ήταν η Γεωμετρία
Επίσης για μιά πενταετία ασχολήθηκα με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Kung-fu wing chun αλλά τα παράτησα![]()
Μπά ,δε το πιστεύω ότι θα επιστρέψω ...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 22:13Μπράβο ρε συ, μακάρι να επιστρέψεις στο σπορ. Πιστεύω μια βόλτα σε κάνα σποτ θα σε βάλει αμέσως στο τριπακιvag_el έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 14:18Τι να γράψω?Εχμ είναι 20 χρόνια πίσω αυτό το σκάφος ,το ίδιο και το MPR ,καλό σκαφάκι δε λέω ,πούπουλο ,είναι 2.55 μήκος.Ανταποκρίνεται σε κάθε μου κίνηση,.Το έδωσα σ΄ενα φίλο του αδερφού μου .Σταμάτησα γιατί μεγάλωσα και τώρα δεν ανταποκρίνεται το σώμα μου στις απαιτήσεις του καιρού.Επρεπε να μπαίνω στη θάλασσα με τουλάχιστον 5-6 μποφώρ και τώρα πιά είμαι αγύμναστος ,δε τα καταφέρνω όπως παλιά
Εσύ Εκπληκτικός κάνεις σερφακι?
Νόμιζα ότι βαρέθηκες τη διαδικασία πριν-μετά. Οι περισσότεροι εκεί το παρατάνε. Εγώ το παλεύω ακόμα οσο μπορω λόγω δουλειάς και οικογενειας, φωτο δε βάζω, ντρέπομαι
Ωραία όλα αυτά που έκανες,για πές βρε φίλε τι ύψος έχεις?wirth έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 21:59Επιγραμματικά
Ποδόσφαιρο 7-12
Μπάσκετ 12 - 38 θα ήμουν ο Γκαλής σήμερα, 20 χρόνων καρφωνα με μπαλάκι του τένις από τη γραμμή των βολων και ήμουν παικταρας γενικότερα.
Από γκατζετ κτλ
Ρολόγια 10-13
Κομπιουτεράκια 10 - 15
Πειρατικοι σταθμοί 15 - today
Υπολογιστές 20 - σήμερα
Φωτογραφικές μηχανές
Είμαι 48 χρόνων σήμερα οπότε κάντε αφαιρέσεις
Και ποσα κιλα;vag_el έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 23:07Ωραία όλα αυτά που έκανες,για πές βρε φίλε τι ύψος έχεις?wirth έγραψε: ↑26 Ιούλ 2022, 21:59Επιγραμματικά
Ποδόσφαιρο 7-12
Μπάσκετ 12 - 38 θα ήμουν ο Γκαλής σήμερα, 20 χρόνων καρφωνα με μπαλάκι του τένις από τη γραμμή των βολων και ήμουν παικταρας γενικότερα.
Από γκατζετ κτλ
Ρολόγια 10-13
Κομπιουτεράκια 10 - 15
Πειρατικοι σταθμοί 15 - today
Υπολογιστές 20 - σήμερα
Φωτογραφικές μηχανές
Είμαι 48 χρόνων σήμερα οπότε κάντε αφαιρέσεις