Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
δοξα τους Ολυμπιους Θεους που δεν γιναμε νοικοκυραιοι 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σημασία έχει τι είσαι εσύΟργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:37Σου είπα πιο πάνω τι είσαι.

Να μην ήταν αποδεκτό το παράνομο να το καταλάβω. Το να μην είναι αποδεκτό το νόμιμο βάσει ποιας λογικής; μηπως εννοείς το ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:38Νόμιμο ναι, αποδεκτό όχι καθως αυτό εναποκειται στον καθένα και το πως σκέφτεται.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:18Αφού είναι νόμιμο δεν είναι αποδεκτό;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:17
Μίλησα για νόμιμο. Αυτα τα μπερδεψουρικα ψυχανεμισματα περί αποδεκτού κράτα για σενα. Η άποψη σου αυτή δεν διαφέρει καθόλου , λογικό είναι φυσικά, με τους ιδεολογικούς σου συγγενείς του εθνικοσοσιαλισμου που "επιχειρηματολογουν" ενάντια στην ελευθερία σεξουαλικου προσανατολισμόυ καθως αυτή "Θα κάνει τα παιδιά μας πουστηδες".
Ναι όσο κι αν δεν το χωνεύει το βαθύτατα φασιστικό εγώ σου, ο καθένας έχει την ελευθερία της άποψης να πει ότι έλκεται ακόμη κι από 2χρονα μωρακια .
Καλώς ήρθες στη δημοκρατία .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ντάξει μωρή ρέμπελη μουστόγρια. Απλά χρώστα χάρη που δεν σε έχει πηδήξει τ'ανάσκελα ο συντονισμός. Ο καιρός γαρ εγγύς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θες να μου πεις λίγο, πώς καταλήγουν τέτοια συγκεκριμένα ''νόμιμα''; Ειδικά στην πρώτη περίπτωση. Τα υπόλοιπα μαζεύονται λίγο -πολύ.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:07Εννοείς νομιμο.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:04Οπότε σε ξαναρωτάω πιο ξεκάθαρα. Το να εκφράζει ένας ενήλικος ότι έλκεται από ανήλικα παιδιά 13 χρόνων ή και 7 χρόνων, είναι αποδεκτό ;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:00
Η έκφραση άποψης είναι άλλο θεμα. Κι εκεί όμως η ελευθερία της άποψης είναι ισχυρή και πολύ καλά κάνει. Έτσι είναι η Δημοκρατία , ευτυχώς .
Ναι πιστεύω είναι νόμιμο κάποιος να πει ότι έλκεται από 13χρονα, από τον Χίτλερ, από τον Στάλιν ή τον Μπακς μπανι.
- Οργισμένος
Τι να κάτσω να συζητήσω; Τα περί ελευθερίας.απόψεων; Όχι δεν θέλω να.αναγκαστώ να βρίσω .Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:43Θες να μου πεις λίγο, πώς καταλήγουν τέτοια συγκεκριμένα ''νόμιμα''; Ειδικά στην πρώτη περίπτωση. Τα υπόλοιπα μαζεύονται λίγο -πολύ.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:07Εννοείς νομιμο.
Ναι πιστεύω είναι νόμιμο κάποιος να πει ότι έλκεται από 13χρονα, από τον Χίτλερ, από τον Στάλιν ή τον Μπακς μπανι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εδώ , ΔΕΝ συζτηάμε για το αν κάποιος είναι αριστερός ή δεξιός. Μιλάμε για παιδιά κακοποιημένα. Αν εσείς επιθυμείτε να γαμήσετε την ουσία, πείτε το μας, να το ''τρέξουμε'' αλλιώς το θεματάκι.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:37Σου είπα πιο πάνω τι είσαι.
Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Απάντησε. Δίχως μπινελίκια.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:46Τι να κάτσω να συζητήσω; Τα περί ελευθερίας.απόψεων; Όχι δεν θέλω να.αναγκαστώ να βρίσω .Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:43Θες να μου πεις λίγο, πώς καταλήγουν τέτοια συγκεκριμένα ''νόμιμα''; Ειδικά στην πρώτη περίπτωση. Τα υπόλοιπα μαζεύονται λίγο -πολύ.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:07
Εννοείς νομιμο.
Καλά, εννοείται δε φταίει το θύμα και η οικογένεια του θύματοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 14:13Οκ, το βρήκα.
Δήλωση μητέρας:
Το μήνυμα που στέλνει στα παιδιά, είναι: “να μιλήσουν, να βρουν τη δύναμη και να μιλήσουν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητάς του, της δουλειάς του. Τον είχαμε εμπιστευτεί, αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά”.
Μετάφραση δήλωσης στον τίτλο:
Μητέρα 14χρονης: «Τον εμπιστευτήκαμε γιατί ήταν αστυνομικός»
https://www.real.gr/koinonia/arthro/mit ... no-851087/
Και τα ζαβά, που διαβάζουν μόνον τίτλους και τους αναπαραγουν ενθουσιωδώς, μιλάνε για την ανοησία των νοικοικυραίων.
Βλαμμένα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δλδ αν καποιος εκφράσει τη "νομιμη" ελξη του απο 12χρονα τι ακριβως πρεπει να γινει?Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:07Εννοείς νομιμο.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:04Οπότε σε ξαναρωτάω πιο ξεκάθαρα. Το να εκφράζει ένας ενήλικος ότι έλκεται από ανήλικα παιδιά 13 χρόνων ή και 7 χρόνων, είναι αποδεκτό ;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:00
Η έκφραση άποψης είναι άλλο θεμα. Κι εκεί όμως η ελευθερία της άποψης είναι ισχυρή και πολύ καλά κάνει. Έτσι είναι η Δημοκρατία , ευτυχώς .
Ειμαστε υπερ η κατα της ελευθεριας της εκφρασης? Γιατι ο ανθρωπος με βαση τα λεγομενα σου απλα εκφράζει τη "νομιμη" σκεψη του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό κατάλαβες;Fluffy έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:56Καλά, εννοείται δε φταίει το θύμα και η οικογένεια του θύματοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 14:13Οκ, το βρήκα.
Δήλωση μητέρας:
Το μήνυμα που στέλνει στα παιδιά, είναι: “να μιλήσουν, να βρουν τη δύναμη και να μιλήσουν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητάς του, της δουλειάς του. Τον είχαμε εμπιστευτεί, αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά”.
Μετάφραση δήλωσης στον τίτλο:
Μητέρα 14χρονης: «Τον εμπιστευτήκαμε γιατί ήταν αστυνομικός»
https://www.real.gr/koinonia/arthro/mit ... no-851087/
Και τα ζαβά, που διαβάζουν μόνον τίτλους και τους αναπαραγουν ενθουσιωδώς, μιλάνε για την ανοησία των νοικοικυραίων.
Βλαμμένα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πληροφορήθηκα πως ο τύπος ήταν φασίστας. Δεν ξερω αν αληθεύει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα το πολιτικοποιησουμε τωρα?
Αλλιως καθε φορα που θα γινεται μια συλληψη να ρωτάμε και τι ψηφισε ο καθενας τους στις τελευταιες εκλογες και να τιμωρειται και το κομμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο ...ΔΙΑΣ μία χαρά νοικοκύρης ήταν ..!!!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:39δοξα τους Ολυμπιους Θεους που δεν γιναμε νοικοκυραιοι

μισο λεπτο,
την πολιτική σχεση να την κουκουλωσουμε,
ηθική μπορούμε να συζητήσουμε,
την νομική προέκταση του θέματος,
τα κοινωνικά αίτια, ψυχολογίας;
βασικά, απότι κατάλαβα, μπορούμε όλους τους τομείς να τους πιάσουμε αλλά το πολιτικό να το αφήσουμε στην ακρη. Δικαιωμ σου αν θες να ασχοληθεις με μια πλευρα και όχι σφαιρικά.
με ποια αιτιολογια ;
ειμαι υποδειγμα πχορουμιτη με σεβασμο στους κανονισμους κ την κουλτουρα του χωρου που μας φιλοξενει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 7999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο είναι αδιανόητο το ν' απολυθεί ένας μπάτσος?
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 12:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-