Ναι ξέρω για αυτό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε με 150 γυναίκες.
Κρήτη: Νέα γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε τη γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρήτη: Νέα γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε τη γυναίκα του
Άλλος ένας πληγωμένος από τις αχάριστες γυναίκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θύμισε μας λίγο τι σχέση έχει αυτό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Η γυναικοκτονια του μηνα
Υποθέτω ο κοινωνικός σου περίγυρος απαρτίζεται από γυναίκες που θα τις ενδιέφερε ένας τύπος όπως ο Παναγιωτοπουλος λόγω των οποιων παροχών θα μπορούσαν να απολαύσουν λόγω της δημοσιότητας του;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Άσε αυτές τις μπολντ τσαχπινιές για όπου σε παίρνει.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:00Ε αν δεν εγκληματούν, δεν δικαιολογούν και δεν ενισχύουν την νοοτροπία των θυτών με τις απόψεις τους, μια χαρά θα τα πάμε. Δεν μας χρωστάνε τίποτα.
Σαφώς και δεν σας χρωστάνε κάτι.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Παντού με παίρνει αγαπημένη μου. Αφού είναι η πραγματικότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:56Άσε αυτές τις μπολντ τσαχπινιές για όπου σε παίρνει.
Σαφώς και δεν σας χρωστάνε κάτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τοτε με λάθος κοινωνικό περίγυρο συνανστρέφεσαι. Σκυ δημιουργούν τοξικές απόψεις για το άλλο φύλο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εστιάσεις σε κάτι διαφορετικό από το λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 31 Ιούλ 2022, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πως μπορεί να είναι; εγώ κοιτώντας γύρω μου βλέπω ζευγάρια νορμάλ. Με τις δουλειές τους τις οποιες εξόδους τους, τα προβλήματα τους, τα άγχη τους κτλ. Πως διαολο αυτοί οι άντρες βρήκαν γυναίκες που δεν γούσταραν τον Παναγιωτόπουλο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Mπορεί να μην γούσταρε αυτές ο Παναγιωτόπουλους και να περίσσεψαν. Το έχεις σκεφτεί αυτό;Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 16:19Πως μπορεί να είναι; εγώ κοιτώντας γύρω μου βλέπω ζευγάρια νορμάλ. Με τις δουλειές τους τις οποιες εξόδους τους, τα προβλήματα τους, τα άγχη τους κτλ. Πως διαολο αυτοί οι άντρες βρήκαν γυναίκες που δεν γούσταραν τον Παναγιωτόπουλο;
Είναι σαν να μου λες ότι αν ένας άντρας μπορεί να διαλέξει από μια όμορφη και μια άσχημη θα διαλέξει την άσχημη. Απλά ο άντρας θέλει την εμφάνιση κατά 99% χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα άλλα.
Στις γυναίκες φαίνεται πως είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 23χρονη
από Portia » 11 Δεκ 2022, 20:35 » σε Εγκληματικότητα - 213 Απαντήσεις
- 8088 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
21 Δεκ 2022, 15:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση “Μου είπε ότι το κοντοσούβλι δεν είναι σημερινό και με μαχαίρωσε”
από Σενέκας » 04 Μαρ 2024, 20:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Μαρ 2024, 21:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλία: πετσετοκεφαλος μαχαίρωσε παιδιά και μωρά.
από Otto Weininger » 08 Ιουν 2023, 15:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
15 Ιουν 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση "ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΞΕΧΝΙΈΤΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΊΚΑ" Ισχύει;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Νοέμ 2022, 14:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 23 Απαντήσεις
- 1234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naida
19 Νοέμ 2022, 19:44
-