Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Σαμτάβι και Κάσπι Δαμιανός σε τροχαίο δυστύχημα.
Προσέχετε όταν οδηγείτε, μη σας πάρει ο ύπνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 31 Ιούλ 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν είναι μόνο ο θάνατος. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο τραγικό για τον άνθρωπο. Αλλά βλέπεις, έχουν ανάγκη να επιδεικνύουν την παθολογική τους προσκόλληση στον πόνο του άλλου.
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ετσι ειμαι
Εχω διαγνωσμενη απο ψυχιατρο μια διαταραχη που ονομαζεται ocd
Ta φαρμακα που μου συνταγογραφουν ειναι ελαφρια καμια σχεση με βαρια χαπια τυπου λεξοτανιλ και τα ρεστα.
Ta φαρμακα που μου συνταγογραφουν ειναι ελαφρια καμια σχεση με βαρια χαπια τυπου λεξοτανιλ και τα ρεστα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εχω μια ειλικρινή απορία για εκείνους που γνωρίζουν τα της θρησκείας, σε τέτοιες ειδήσεις που αφορούν κληρικούς πάντοτε χρησιμοποιείται το εκοιμηθη. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους στην εκκλησιαστικη ορολογια ή μόνο για κληρικους;
Εχω μια ειλικρινή απορία για εκείνους που γνωρίζουν τα της θρησκείας, σε τέτοιες ειδήσεις που αφορούν κληρικούς πάντοτε χρησιμοποιείται το εκοιμηθη. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους στην εκκλησιαστικη ορολογια ή μόνο για κληρικους;
Για ολους ισχυει απλα δεν ειναι συνηθισμένο στους λαικους που χρησιμοποιουν πιο καζουαλ εκφράσεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στην Ορθοδοξία οι νεκροί "κοιμούνται" μέχρι να εγερθούν στην 2α Παρουσία όπου θα γίνει και η Κρίση.
Μέχρι τότε προγεύονται αναλογα τις πράξεις τους τον Παράδεισο ή την Κόλαση..
τα λέω σωστά κύριοι Ορθόδοξοι ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.