Συμπλήρωσα κάτι και για οικογένεια. Οπότε, όταν κάνεις και ειδικώς αν κάνεις παιδιά, τα τι προτιμάς και τι όχι, θα έχουν ελάχιστη σημασία. Αν δεν κάνεις, είτε παντρευτείς είτε όχι, σαφώς και έχουν.
Διεκδίκηση της ζωής που δεν έζησα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διεκδίκηση της ζωής που δεν έζησα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αδερφη μου, ελα να σταθεις στο πλαι μου, να στηριξεις τον δικαιο αγωνα μου!
Volk @ Μπορεί να γίνει λαϊκή επανάστα ;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Ανηψιέ, ο γιος μου είναι μεγαλύτερος από σένα και τα αναφορικά με στήριξη όποτε γουστάρει αυτός και όχι εγώ, τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια.Volk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 21:37Αδερφη μου, ελα να σταθεις στο πλαι μου, να στηριξεις τον δικαιο αγωνα μου!

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 21:47Ανηψιέ, ο γιος μου είναι μεγαλύτερος από σένα και τα αναφορικά με στήριξη όποτε γουστάρει αυτός και όχι εγώ, τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια.Volk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 21:37Αδερφη μου, ελα να σταθεις στο πλαι μου, να στηριξεις τον δικαιο αγωνα μου!

Θα τους βοηθησει να χωρισουν ομαλα και χωρις παρατραγουδα.Volk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 19:10Οταν ενας ανθρωπος εχει ξενερωσει μεσα του για εναν αλλον ανθρωπο, δεν μπορει να βοηθησει κανενας. Ετσι ειναι η φυση μας ως ανθρωποι, ζουμε για την εξαψη και το παθος. Οταν για χ λογο χαθουν αυτα και δεν υπαρχουν πλεον αναμεσα σε 2 ανθρωπους, τι να τους κανει ο ψυχολογος;
Ο ψυχολογος δεν ειναι εκει για να κραταει ζευγαρια μαζι, αλλα να τους κανει να δουν τι πραγματικα θελουν. Και ενδεχομενως να αντιμετωπισουν το αναποφευκτο τελος.
Έχετε πάρει χαμπάρι, πιστεύω, ότι ένα τρολλ (διπλο-τριπλο λογαριασμίτης), γράφτηκε σήμερα, έκανε μία (ΜΙΑ) δημοσίευση στις 10:50 και σας έχει ρίξει στο καναβάτσο και παλεύετε μεταξύ σας ε; 
Θα μου πείτε...κουβέντα να γίνεται...

Θα μου πείτε...κουβέντα να γίνεται...

Ομολογώ δεν κάνουν και μπαμ
Ποιο καναβάτσο βρε Λοξία; Σαν υπόθεση εργασίας παίρνουμε την κάθε δημοσίευση.
Ούτως ή άλλως, όταν βλέπεις κείμενο που σε κάθε πρόταση έχει αποσιωπητικά, είτε πρόκειται για αυθεντική είτε για φέικ υπόθεση, το ίδιο κάνει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μας απασχολει τυπε, το θεμα σταθηκε αφορμη για να γραψουμε!
αριστο ποστ, συμφωνω με καθε λεξη.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 18:45
Εάν έχεις έναν καλό σύντροφο και η καθημερινότητα σας δεν είναι φωνές και φασαρίες και τον αγαπάς και σε αγαπάει, πας σε έναν ψυχολόγο και μιλάς και φτιάχνεις σιγά σιγά τα μέσα σου. Αν δεν είναι καλή η καθημερινότητα και το παιδί μεγαλώνει μέσα σε τοξικό περιβάλλον εξαιτίας του συζύγου φεύγεις και παίρνεις το παιδί μαζί σου. Αν σαν πατέρας είναι καλός και εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση, έφυγες και αφήνεις το παιδί στον πατέρα του. Αν δεν έχεις παιδί, δεν το συζητάμε καν, έφυγες χθες.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Volk χιλιες παπαρεις λες με ρυθμο πολυβολου -μεινε σε αυτα που ειπαν η ναιδα και η γαληVolk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 19:24Υποθετικο φανταστικο παραδειγμα:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 19:19Σαφώς και μπορούν. Για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί σου κάνουν ερωτήσεις, στις οποίες αν δεν θέλεις να απαντήσεις ειλικρινά, ήδη έχεις έναν σαφέστατο κατάλογο των πραγμάτων που δεν θες να παραδεχθείς.
Οι ψυχολόγοι είναι ένα μέσον για την αυτογνωσία και τίποτα περισσότερο. Το θέμα είναι να μιλήσεις εσύ.
Απλώς με αυτούς δεν μπορούν να παίξουν τα ποιηματάκια που αποδέχονται "διακριτικά" οι φίλοι για να μη σε πληγώσουν.
Το ότι υπάρχουν ψυχοθεραπευτές που το παίζουν παράταση για να τα κονομάνε, δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνονται τα βασικά στοιχεία της κάθε περίπτωσης. Και κάποιες περιπτώσεις φωσφορίζουν και εκτός ψυχολογικών γραφείων.
Εχουμε τον ανθρωπο Α και τον ανθρωπο Β. Μετα απο χ χρονικο διαστημα, εχουν χασει την ερωτικη τους ελξη και το ερωτικο ενδιαφερον ο ενας για τον αλλον.
Ο ψυχολογος, σε τι μπορει να βοηθησει πανω σε αυτο το θεμα;;;
Ναι αγαπιουνται, θελουν ο ενας το καλο του αλλου αλλα δεν επιθυμουν ερωτικα ο ενας τον αλλον. Τι θα τους πει; Πως θα τους βοηθησει;
αν και θα διαβαζω και τις υπολοιπες που ειπες απο απλη περιεργεια και να διαπιστωσω οτι δεν εχεις πατο
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Καλό είναι να μην προχωράμε σε γάμους και τεκνοποιήσεις όταν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας πρώτα.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα στήριξης Ἀδώνιδος για την διεκδίκηση της αρχηγίας του σύριζα
από georgebi » 23 Οκτ 2023, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
23 Οκτ 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απόσυρση Νίκου Παππά από την διεκδίκηση της δημαρχιας του δήμου Αθηναίων;
από southern » 28 Ιουν 2023, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
29 Ιουν 2023, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακης Σκέρτσος: Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ανήκει στο παρελθόν
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2023, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
12 Μάιος 2023, 14:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
από Jimmy81 » 21 Φεβ 2024, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 2372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
23 Φεβ 2024, 13:06
-