Όχι. Όλα τα μαιευτήρια μπλε τοίχους έχουν.
Ποια είναι η παλιότερή σας ανάμνηση;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Ποια είναι η παλιότερή σας ανάμνηση;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Πρέπει να ήμουν περίπου 20 μηνών, ήταν καλοκαίρι, καθόμουν δίπλα στους γονείς μου, φορούσα ένα άσπρο φόρεμα με γαλάζιες βούλες και επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω τις εντολές που έδιναν οι γυμναστές σε κάποιες σχολικές επιδείξεις γυμναστικής, ένοιωθα μεγάλο θαυμασμό για τα παιδιά που τις καταλάβαιναν αλλά ήμουν και στενοχωρημένη που δεν καταλάβαινα τίποτα εγώ. Ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα χαζή. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Δεν θυμάμαι παρά ελάχιστα από Heraklion.
Εκτός από τους μπλε τοίχους θυμάμαι ένα παράθυρο που έβλεπε στο δρόμο και μία νονά - αλλά και πάλι μπορεί να είναι το παράθυρο και η νονά μεταγενέστερες αναμνήσεις από Αθήνα.
Από την ηλικία ενός-ενάμιση ετών όμως θυμάμαι τα πάντα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
4 xρονων, περπαταω με τη μαμα μου και τη νονα μου σε καποιο δρομο του κεντρου και πειραζω καθε περαστικο.
Αλλη αναμνηση απο εκεινη την εποχη: σε μια αυλη στο Χαλανδρι παιζω με δυο κοριτσακια, σε ενα διαλειμμα του παιχνιδιου πινω γαλα με μια φετα ψωμι που πανω εχει ζαχαρη, απο το ραδιοφωνο ακουγεται η υποκρουση απο το Καλημερα Παιδακια.
.
Αλλη αναμνηση απο εκεινη την εποχη: σε μια αυλη στο Χαλανδρι παιζω με δυο κοριτσακια, σε ενα διαλειμμα του παιχνιδιου πινω γαλα με μια φετα ψωμι που πανω εχει ζαχαρη, απο το ραδιοφωνο ακουγεται η υποκρουση απο το Καλημερα Παιδακια.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
6-7 θυμάμαι να εκσπερματώνω καθώς τρέχω σε μια κατηφόρα και να σκέφτομαι, τι ωραίο πράγμα είναι αυτό που νιώθω, αναρωτιέμαι αν μπορώ να το ξαναπετύχω. Μέχρι τα 12 είχα γίνει εξπέρ. Κι ακόμα είμαι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ποιο λόγο την τρύπησα την καπότα;Εκτωρ έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 01:56Μάλλον ήταν το λιπαντικό από την καπότα που τρύπησες.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:44Θυμάμαι όταν πρωτοανακάλυψα πως κολυμπούσα μέσα σ' ένα ζελοειδές υγρό που ήταν σαν σάουνα και ήταν πάντα σκοτεινά και ζεστό. Πρέπει να ήταν ο αμνιακός σάκος όταν ήμουν έμβρυο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο το νήμα.

- EKPLIKTIKOS
Κερδαγα μέχρι που εσκασε η μοντερατορας
.
Η πρώτη ανάμνηση είναι οταν πήγαμε χωριό στόν παππού και με έβαλαν πάνω σ ενα άλογο και μου άνοιξαν μια πόρτα
που είδα για πρώτη φορα γουρουνάκια χήνες πάπιες γίδες πρόβατα κότες.....
κάνοντάς μου οικεία και αγαπημένη τή μυρωδιά του αχυρώνα των ζώων και του τζακιού.....
Η 2η ειναι όταν τα Σαβ/κύριακα μας επαιρνε ο νονός μου με το τουτού και πηγαιναμε στα Λουτρα της Ωραιας Ελένης
και καναμε κάμπινγκ κάτω απο τα δέντρα μπροστα στην παραλία.....
Αυτο μου εκανε αγαπημένο τον ύπνο στην παραλία απο όπου και γράφω και γενικά στο ύπαιθρο.....
.
Η πρώτη ανάμνηση είναι οταν πήγαμε χωριό στόν παππού και με έβαλαν πάνω σ ενα άλογο και μου άνοιξαν μια πόρτα
που είδα για πρώτη φορα γουρουνάκια χήνες πάπιες γίδες πρόβατα κότες.....

κάνοντάς μου οικεία και αγαπημένη τή μυρωδιά του αχυρώνα των ζώων και του τζακιού.....
Η 2η ειναι όταν τα Σαβ/κύριακα μας επαιρνε ο νονός μου με το τουτού και πηγαιναμε στα Λουτρα της Ωραιας Ελένης
και καναμε κάμπινγκ κάτω απο τα δέντρα μπροστα στην παραλία.....

Αυτο μου εκανε αγαπημένο τον ύπνο στην παραλία απο όπου και γράφω και γενικά στο ύπαιθρο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:46Μπορεί να ήταν άλλος σάκος.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:44Θυμάμαι όταν πρωτοανακάλυψα πως κολυμπούσα μέσα σ' ένα ζελοειδές υγρό που ήταν σαν σάουνα και ήταν πάντα σκοτεινά και ζεστό. Πρέπει να ήταν ο αμνιακός σάκος όταν ήμουν έμβρυο.

καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ήσουν σπερματοζωάριο και τη διαπέρασες.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 09:29Για ποιο λόγο την τρύπησα την καπότα;Εκτωρ έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 01:56Μάλλον ήταν το λιπαντικό από την καπότα που τρύπησες.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:44Θυμάμαι όταν πρωτοανακάλυψα πως κολυμπούσα μέσα σ' ένα ζελοειδές υγρό που ήταν σαν σάουνα και ήταν πάντα σκοτεινά και ζεστό. Πρέπει να ήταν ο αμνιακός σάκος όταν ήμουν έμβρυο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρώτησες τι μνήμες έχουμε. Έγραψα την δική μου. Αυτό που γράφεις δεν ισχύει, είναι ψέμα.
- kongrosian
θυμάμαι έντονα τότε που με βάλανε να κοιμάμαι μόνο μου στο δωμάτιο μου πια, 3 χρόνων, και δίπλα μου ήταν ο αόρατος άνθρωπος, κι εγώ φοβόμουνα και έκλαιγα, και τους ξύπναγα 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήταν αόρατος σε όλους εκτός από εσένα;kongrosian έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 18:05θυμάμαι έντονα τότε που με βάλανε να κοιμάμαι μόνο μου στο δωμάτιο μου πια, 3 χρόνων, και δίπλα μου ήταν ο αόρατος άνθρωπος, κι εγώ φοβόμουνα και έκλαιγα, και τους ξύπναγα
- kongrosian
ήταν αόρατος σε μένα, αλλά τον ένιωθα ότι είναι εκεί και ποτέ δεν το είπα σε κανέναν.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 18:06Ήταν αόρατος σε όλους εκτός από εσένα;kongrosian έγραψε: ↑02 Αύγ 2022, 18:05θυμάμαι έντονα τότε που με βάλανε να κοιμάμαι μόνο μου στο δωμάτιο μου πια, 3 χρόνων, και δίπλα μου ήταν ο αόρατος άνθρωπος, κι εγώ φοβόμουνα και έκλαιγα, και τους ξύπναγα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam