Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 03 Αύγ 2022, 00:21

George_V έγραψε:
02 Αύγ 2022, 10:56

Μπορει η ασελγεια σε 16χρονη ας πουμε να ειναι πλημμελημα αλλα η καταχρηση σε ασελγεια ειναι παντα κακουργημα.
Πρέπει να καταλάβεις ότι η ασέλγεια σε 16χρονη εφόσον συμβαίνει με τη συναίνεσή της (κάτι που κρίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα κρινόταν για μια 40χρονη) δεν είναι τίποτα, λέγεται απλά σεξ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 14χρονη που είναι μικρότερη από 15 οπότε είναι κάτι τελείως διαφορετικό (άσε που απ' ό,τι διάβασα μάλλον κατηγορείται και για βιασμό, όχι απλή ασέλγεια ή αποπλάνηση ή οτιδήποτε άλλο).

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 00:22

nikos p 2020 έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:09
Juno έγραψε:
02 Αύγ 2022, 23:49
Εντωμεταξύ έχει κυκλοφορήσει φωτογραφία του ανωμαλου.
Χαλαρό τον βλέπω.

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Αύγ 2022, 15:14

Μα το θέμα δεν είναι τι νοιώθει κάποιος για το 15χρονο ή το 12χρονο ή το 6χρονο αλλά αν έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει αυτό που νοιώθει, επικαλούμενος συναίνεση ή το δικαίωμα στην ερωτική έκφραση των ανωτέρω ηλικιών.

Και κάπου εδώ μπαίνουν τα νομικά όρια (που είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα) αναφορικά με τις ηλικίες που η ολοκληρωμένη ερωτική πράξη ή ασέλγεια (θωπείες κλπ) μπορεί να θεωρηθεί συναινετική άρα ελαφρυντικό για τον δράστη.

Κατά τα άλλα, το τι ακριβώς σημαίνει φυσιολογική :) σεξουαλική όρεξη σήμερα, είναι μια άλλη ιστορία γιατί καθημερινά προστίθενται και νέες συνταγές στο μενού.
Δηλαδή το θέμα ειναι ξεκάθαρα νομικό. Αν τα καταφέρουν οι παιδόφιλοι να νομιμοποιήσουν τις ανωμαλίες τους, όλα καλά έτσι;
Κάποτε στην Ελλάδα και η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν παράνομη.
Πού θέλεις να καταλήξεις;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 00:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:14
Juno έγραψε:
02 Αύγ 2022, 23:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Αύγ 2022, 10:15

Δεν θυμάμαι καν τη συζήτηση αλλά αν η απορία σου αφορά στο αν είχα μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον άντρα μου, δεν είχα. Ήμασταν συνομίληκοι. Με τους επόμενους είχα. Από 8 - 20 χρόνια.

Άλλη ερώτηση, βούρλο;
Όχι, τεκνατζού γεροντομπεμπέκα μου!
Εντωμεταξύ μην το θεωρείς κατόρθωμα. Αν τους μαθαίνεις πράγματα και τους πληρώνεις και τις Bebelac τους, θα κάτσουν μέχρι να βαρεθούν και να συνεχίσουν με μια της ηλικίας τους που είναι και το φυσιολογικό.
Πολλά νευράκια βλέπω, όπερ σημαίνει ότι δεν σου πολυκάθονται τα φυσιολογικά κονέ.

Προτείνω κάποιον νεώτερο γύρω στα 25 για να ξελαμπικάρεις. :e045:
Άσε, έχω βαρεθεί να ρίχνω διαδικτυακές χυλόπιτες, ακόμα και αφού εξηγήσω πως υπάρχει μια κάποια ηλικιακή διαφορά.
Αν μου ξανατύχει όμως, θα στον παραχωρίσω, συμπχωρουμίτισσα. Η γριά κότα έχει το ζουμί.

Βασικά δεν είναι προσωπικά νεύρα.
Πάντα εκνευρίζομαι όταν ακούω ανωμαλίες. Επίσης δεν έχω ίχνος σεβασμού προς τους ανωμαλιάρηδες. Συμπάθα με, αν σου μιλάω διαφορετικά από εδώ και στο εξής. Ή και μη με συμπαθάς, ποσώς με ενδιαφέρει.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Αύγ 2022, 00:31

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
Juno έγραψε:
02 Αύγ 2022, 23:40

Όχι, τεκνατζού γεροντομπεμπέκα μου!
Εντωμεταξύ μην το θεωρείς κατόρθωμα. Αν τους μαθαίνεις πράγματα και τους πληρώνεις και τις Bebelac τους, θα κάτσουν μέχρι να βαρεθούν και να συνεχίσουν με μια της ηλικίας τους που είναι και το φυσιολογικό.
Πολλά νευράκια βλέπω, όπερ σημαίνει ότι δεν σου πολυκάθονται τα φυσιολογικά κονέ.

Άσε, έχω βαρεθεί να ρίχνω διαδικτυακές χυλόπιτες, ακόμα και αφού εξηγήσω πως υπάρχει μια κάποια ηλικιακή διαφορά.
Αν μου ξανατύχει όμως, θα στον παραχωρίσω, συμπχωρουμίτισσα. Η γριά κότα έχει το ζουμί.

Βασικά δεν είναι προσωπικά νεύρα. Πάντα εκνευρίζομαι όταν ακούω ανωμαλίες. Επίσης δεν έχω ίχνος σεβασμού προς τους ανωμαλιάρηδες. Συμπάθα με αν σου μιλάω διαφορετικά από εδώ και στο εξής.
Ή και μη με συμπαθάς, ποσώς με ενδιαφέρει.
Ορμονικό θα είναι.

Μάλλον χτυπάει ο βιολογικός συναγερμός, κάνε κάτι ΤΩΡΑ γιατί σε λίγο σε βλέπω να χαστουκίζεις τους περαστικούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 03 Αύγ 2022, 00:31

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:22
nikos p 2020 έγραψε:
Juno έγραψε:
02 Αύγ 2022, 23:49
Εντωμεταξύ έχει κυκλοφορήσει φωτογραφία του ανωμαλου.
Χαλαρό τον βλέπω.

Δηλαδή το θέμα ειναι ξεκάθαρα νομικό. Αν τα καταφέρουν οι παιδόφιλοι να νομιμοποιήσουν τις ανωμαλίες τους, όλα καλά έτσι;
Δε μπορείς να προβλέψεις, τι καθεστώς θα επικρατεί σε 20-30 χρόνια από σήμερα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 00:34

nikos p 2020 έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:31
Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:22
nikos p 2020 έγραψε:

Δε μπορείς να προβλέψεις, τι καθεστώς θα επικρατεί σε 20-30 χρόνια από σήμερα.
Καθεστώς ευνουχισμού ελπίζω.
Η αρχική απάντησή σου δεν έχει καμία σχέση με την παράθεση ότι το κτήνος είναι χαλαρό στη φωτογραφία.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 00:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:31
Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:25
ΓΑΛΗ έγραψε:

Βασικά δεν είναι προσωπικά νεύρα. Πάντα εκνευρίζομαι όταν ακούω ανωμαλίες. Επίσης δεν έχω ίχνος σεβασμού προς τους ανωμαλιάρηδες. Συμπάθα με αν σου μιλάω διαφορετικά από εδώ και στο εξής.
Ή και μη με συμπαθάς, ποσώς με ενδιαφέρει.
Ορμονικό θα είναι.

Μάλλον χτυπάει ο βιολογικός συναγερμός, κάνε κάτι ΤΩΡΑ γιατί σε λίγο σε βλέπω να χαστουκίζεις τους περαστικούς.
Δεν είναι ορμονικό, το ελέγχω. Τα ορμονικά νεύρα δεν τα ελέγχεις. Απλώς απορώ με το θράσος μερικών-μερικών.

Λογικά, αν ο γιος σου, σου φέρει καμία της ηλικίας σου, θα είσαι εντάξει. Σωστά;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Αύγ 2022, 00:51

Juno, στους ψυχωτικούς που θεωρούν ότι τους χρωστώ κάποια εξήγηση και πετάγονται σαν τις πορδές για να μου την πουν στο άσχετο, προτείνω δύο πράγματα. Ή να κάνουν καταγγελία στο συντονισμό για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου ή να αρχίσουν συνεδρίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 03 Αύγ 2022, 00:59

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:35

Λογικά, αν ο γιος σου, σου φέρει καμία της ηλικίας σου, θα είσαι εντάξει. Σωστά;
Τι θα πει "θα είσαι εντάξει"; Για να σου αντιστρέψω την ερωτηση, αν ο γιος σου στα 20 σου φέρει μια 45αρα, θα του κόψεις την καλημερα; Ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι προσδοκίες θέλει από τα παιδιά του, αλλά εφόσον μιλάμε για ενήλικα συναινουντα άτομα, σου δηλώνω ότι καλύτερα να μου κοπούν κ τα δύο χέρια από τη ρίζα αν ασχοληθώ με τα σεξουαλικα του (ενηλικου) γιου μου.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 01:07

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:59
Juno έγραψε:

Τι θα πει "θα είσαι εντάξει"; Για να σου αντιστρέψω την ερωτηση, αν ο γιος σου στα 20 σου φέρει μια 45αρα, θα του κόψεις την καλημερα; Ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι προσδοκίες θέλει από τα παιδιά του, αλλά εφόσον μιλάμε για ενήλικα συναινουντα άτομα, σου δηλώνω ότι καλύτερα να μου κοπούν κ τα δύο χέρια από τη ρίζα αν ασχοληθώ με τα σεξουαλικα του (ενηλικου) γιου μου.
Δεν το είπα σε εσένα.
Το είπα σε αυτήν που το κάνει και δεν αναφέρομαι τόσο στο πως θα αντιδράσει, αλλά κυρίως στο πως θα αισθανθεί.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Αύγ 2022, 01:13

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:59
Juno έγραψε:

Κατ' αρχήν, μόνον και μόνον η φράση "αν ο γιος σου, σου φέρει...", είναι προπολεμική νοοτροπία.

Να μου τη φέρει εμένα να την κάνω τί; Να δώσει έγκριση η μανούλα; :lol:

Δικό του θέμα ήταν και είναι και αυτά τα' χουμε ξεκαθαρίσει, ακόμη και στην περίπτωση που γούσταρε άντρα. Kαι ας λυσσάνε οι τζουνούδες, που την είδαν κηδεμόνες μου :lol: όσο θέλουν.

Σιγά μην με επηρεάσει το κάθε βλαμμένο, που την είδε ρυθμιστής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 01:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Αύγ 2022, 00:51
Juno, στους ψυχωτικούς που θεωρούν ότι τους χρωστώ κάποια εξήγηση και πετάγονται σαν τις πορδές για να μου την πουν στο άσχετο, προτείνω δύο πράγματα. Ή να κάνουν καταγγελία στο συντονισμό για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου ή να αρχίσουν συνεδρίες.
Εγώ να αρχίσω συνεδρίες, επειδή εσύ διδάσκεις τη νέα γενιά; :smt005:
Και γιατί να διαμαρτυρηθώ στον συντονισμό; Άρχισα να διασκεδάζω με αυτά που γράφεις.

Κάτι ακόμα:
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Αύγ 2022, 10:15
Δεν θυμάμαι καν τη συζήτηση αλλά αν η απορία σου αφορά στο αν είχα μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον άντρα μου, δεν είχα. Ήμασταν συνομίληκοι. Με τους επόμενους είχα. Από 8 - 20 χρόνια.
... οι επόμενοι σε πληθυντικό αριθμό, γιατί πάντα θα φεύγουν για μία που υπερτερεί (σε ηλικία, άρα και σε εμφάνιση), δηλαδή ο εφιάλτης μίας γυναίκας ξανά και ξανά.

Να καταλάβω διαφορά ηλικίας 8 χρόνων, αν και δεν θα μου άρεσε, για εμένα τουλάχιστον.
Αλλά στη διαφορά 20 χρόνων, η γυναίκα (ή ο άντρας) έχει δύο ρόλους: τον εκπαιδευτικό και τον χρηματοδοτικό.
Το νεότερο άτομο ή είναι κηφήνας χαραμοφάης (sugar girl αντίστοιχα) ή έχει mommy/daddy issues.

Δεν θα το συνεχίσω, γιατί μπορείς να το πας μέχρι το πρωί για να έχεις την τελευταία λέξη και νυστάζω.
Γράψε κάτι για να κοιμηθείς χωρίς νεύρα και δεν θα απαντήσω.

:wave:

Edit: κάτσε να κάνω και ένα tag: Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 03 Αύγ 2022, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Αύγ 2022, 01:24

Το μόνον που θα γράψω είναι ότι δεν μας έφταναν οι προχωκάγκουρες, πήξαμε και στους απλούς κάγκουρες και καγκουρίνες.

Διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, είστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2022, 01:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Αύγ 2022, 01:24
Το μόνον που θα γράψω είναι ότι δεν μας έφταναν οι προχωκάγκουρες, πήξαμε και στους απλούς κάγκουρες και καγκουρίνες.

Τα κούγκαρ τι είναι;

Σόρρυ, καληνύχτα!
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Αύγ 2022, 01:30

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2022, 01:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Αύγ 2022, 01:24

Τα κούγκαρ τι είναι;

Σόρρυ, καληνύχτα!
Μεγάλη γάτα.

Που πας βρε Καραμήτραινα χωρίς Μήτρο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών