Τι κάνει εδώ ο Πούτιν;
- hellegennes
Re: Τι κάνει εδώ ο Πούτιν;
Δεν υπάρχει "φυσιολογικό" σε κοινωνικές συνήθειες. Γιατί είναι πιο φυσιολογικό να φιλάς κάποιον στο μάγουλο ή να του δίνεις το χέρι σου ή να κάνεις χάι φάιβ ή κωλοτούμπες ή οτιδήποτε άλλο;Green Dragon έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 16:14Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 16:10Εντελώς φυσιολογικό δεν είναι, αλλά υπάρχει μια απόσταση από το περίεργο μέχρι το διεστραμμένο.NewModelArmy έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 13:36TIL in Πχορουμ.Ειναι εντελως φυσιολογικο να σηκωνεις τη μπλουζα ενος αγνωστου 5χρονου και να του φιλας το στομαχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το παιδάκι του είπε πως πονάει η κοιλίτσα του και ο Πούτιν έκανε μάκια για να περάσει.
Ολόκληρο θέμα το κάνατε.
Ολόκληρο θέμα το κάνατε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ψεκ γκόνα ψεκ.

Λες και είναι κάνας Μπάηντεν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δε θα θέλει να το δείξει, αλλά κάποια στιγμή θα παρασυρθεί.GoBzi έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:02Δεν καταλαβαίνω την λογική των χαζοβιολιδων που είναι υπέρ του Πούτιν (δηλαδή κατά της ΕΕ που συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα), αλλά είμαι σίγουρος πως όταν κάποιος είναι παιδοφιλος δεν θα βγει να το δείξει μπροστά σε κόσμο και κάμερες. Το ποστ είναι πιο ψεκ και από τους υποστηρικτές του Πούτιν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Νομίζω έχεις μπερδευτεί με τα βαμπίρΕκτωρ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 18:54Δε θα θέλει να το δείξει, αλλά κάποια στιγμή θα παρασυρθεί.GoBzi έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:02Δεν καταλαβαίνω την λογική των χαζοβιολιδων που είναι υπέρ του Πούτιν (δηλαδή κατά της ΕΕ που συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα), αλλά είμαι σίγουρος πως όταν κάποιος είναι παιδοφιλος δεν θα βγει να το δείξει μπροστά σε κόσμο και κάμερες. Το ποστ είναι πιο ψεκ και από τους υποστηρικτές του Πούτιν.
Ναι!!!!Крaсная армия έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 15:03Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έτσι έκανα τα μικρά φίλων ή συγγενών παρουσία των γονέων τους είναι κάτι το μεμπτό; Για την ακρίβεια χάδι με την μύτη. Μήπως είμαι παιδεραστής και δεν το ξέρω; Και οι γιαγιάδες έτσι μας κάνανε όταν ήμασταν μικρά και κάτι θειές που θυμάμαι.
Πάσχω από υποβόσκουσα παιδεραστία;
Ο Μπάιντεν είναι αρσενικό, όχι τζιβιτζιλου σαν τον Πούτιν.
χαπια γρηγοραΟργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 15:57Άρρωστος εισαι συ και ο παιδοφιλος ο Πούτιν.nowhere έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 15:07άσε μας ρε άρρωστεΟργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 14:50Παιδοφιλια λεγεται αυτο που κανει ο Πουτιν και οχι "μαλακιες"...

Σε αυτά τα ολιγαρχικά καθεστώτα, όπως και το αντίστοιχο δικό μας επί Παπαδόπουλου, δεν βασίζονται σε ένα άτομο. Το συγκεκριμένο άτομο είναι η μάσκα του καθεστώτος, το πιόνι. Ακόμα και στο καθεστώς Χίτλερ συνέβαινε αυτό.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 13:33Λάθος . Το καθεστώς είναι δημιούργημα του παιδοφιλου πουτλερ.stavmanr έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:19Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι η προσωποποίηση του καθεστώτος Πούτιν.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 12:11
Είναι στυγνός δικτάτορας , ελέγχει τα πάντα, έχει περίεργες καβλες και γουσταρει να τις επιδεικνύει λιγάκι για να νιώθει παντοδύναμος αφού "κανένας δεν μπορεί να τον ψεξει ακόμα κι αν φιλάει κοιλιές 5χρονων δημοσια".
Πρέπει να εξουδετερωθει.
Ο Πούτιν είναι απλά το προσωπείο του επιτελείου της Ρωσίας Α.Ε.
Είναι ο καλύτερος που βρήκε αυτό το επιτελείο στο να επικοινωνεί τη γραμμή του επιτελείου κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαχείριση της ανθρωπομάζας.
Μην μπερδεύετε τον Πούτιν προσωπικά, με το καθεστώς Πούτιν που τον έχει ως μαριονέτα από τότε που γεννήθηκε.
Δεν τον αποκαλώ τυχαία ψευτοτσάρο από τα lidl.
Παρουσιάζεται ως τέτοιος, αλλά είναι απλώς μία μάσκα, ένα προσωπείο ενός συστήματος.
Στην KGB δεν μπαίνεις ως μάγκας, και δεν βγαίνεις όρθιος.
I/O σύστημα : είσοδος στα γόνατα κι έξοδος ανάσκελα.
Όποιος πιστεύει ότι ο Πούτιν δίνει διαταγές πχ. στο Λαβρόφ είναι μακριά νυχτωμένος.
- Οργισμένος
Ψυχανώμαλοι!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζηλεύεις Οργι; Θέλεις να σου φιλήσει κι εσένα την κοιλίτσα ο Πούτιν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
oxi δεν ειμαι ψυχακιας. Ας συνεχισει να φιλαει κοιλιτσες μικρων αγοριων της Ρωσσιας ο μεγαλος αρχηγος σας. Πλεον οταν φαει τη σφαιρα στο σβερκο θα διοργανωσουμε παρτι εδω μεσα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Αύγ 2022, 09:56Ζηλεύεις Οργι; Θέλεις να σου φιλήσει κι εσένα την κοιλίτσα ο Πούτιν;
Ψυχανωμαλοι!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
19 Φεβ 2024, 15:53
-
- 13 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
15 Ιούλ 2024, 14:43
-
-
Νέα δημοσίευση Γελάει ο Πούτιν με τα χάλια σας!
από Frappezitis » 25 Μάιος 2023, 22:24 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
25 Μάιος 2023, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουρά του χριστιανοπαράφρονα Πούτιν ο νου γου μου
από Αγχίαλος » 04 Σεπ 2023, 13:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-