Όταν βλέπετε "ψαγμένους", γνώστες επί παντός, καταλαβαίνετε και με τι φελλό έχετε να κάνετε.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:19Καταρχάς, άραξε στα κυβικά σου όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά. Το αν ξέρω τι λέω ή όχι εδώ πέρα έχει φανεί από την πανδημία έως...το στοίχημα.
Η πολιτική δεν είναι το φόρτε σου, μιας και έχεις πλήρη ασχετοσύνη. Οπότε να στο κάνω πιο λιανά: όλη αυτή η υπόθεση θα σκάσει στην μάπα τους και πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει νέο αρχηγό.
Όσο για τις φωτιές, υπήρξαν εξελίξεις άλλο που δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- Otto Weininger
Σε φόρουμ με γραπτά είμαστε ρε γίδι. Όσα έχω γράψει είναι εδώ.ethereal έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:23Όταν βλέπετε "ψαγμένους", γνώστες επί παντός, καταλαβαίνετε και με τι φελλό έχετε να κάνετε.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:19Καταρχάς, άραξε στα κυβικά σου όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά. Το αν ξέρω τι λέω ή όχι εδώ πέρα έχει φανεί από την πανδημία έως...το στοίχημα.
Η πολιτική δεν είναι το φόρτε σου, μιας και έχεις πλήρη ασχετοσύνη. Οπότε να στο κάνω πιο λιανά: όλη αυτή η υπόθεση θα σκάσει στην μάπα τους και πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει νέο αρχηγό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή η νδούλα διακινεί σοβαρά στα υπόγεια ισχυρισμούς οτι ο Ανδρουλάκης είναι πράκτορας των Κινέζων? 

- Otto Weininger

Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:22Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:19Καταρχάς, άραξε στα κυβικά σου όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά. Το αν ξέρω τι λέω ή όχι εδώ πέρα έχει φανεί από την πανδημία έως...το στοίχημα.
Τι εννοεις? Ο Ανδρουλακης παρακολουθουσε τον εαυτο του?
Και αντε και φταιει ο Ανδρουλακης αντε και ειναι Κινεζος πρακτορας. Τοτε γιατι βγηκε ο Κουλης και ζηταγε συγνωμη απο τον Ανδρουλακη αν ευθυνεται αυτος?
- Μαδουραίος
Αυτό ακριβώς είναι η δεξιά
Αυτό ακριβώς
Αυτό ακριβώς
- Otto Weininger
Όχι.
Απλά έχουν να απαντηθούν πολλά. Άραξε και απόλαυσε.
- Μαδουραίος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:22Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:19
Καταρχάς, άραξε στα κυβικά σου όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά. Το αν ξέρω τι λέω ή όχι εδώ πέρα έχει φανεί από την πανδημία έως...το στοίχημα.
Τι εννοεις? Ο Ανδρουλακης παρακολουθουσε τον εαυτο του?
Και αντε και φταιει ο Ανδρουλακης αντε και ειναι Κινεζος πρακτορας. Τοτε γιατι βγηκε ο Κουλης και ζηταγε συγνωμη απο τον Ανδρουλακη αν ευθυνεται αυτος?
Γιατι αν περιμενεις τη Δευτερα το μονο που εχω να πω ειναι "πας μετα χριστον προφητης γαιδαρος"
Τωρα θα μας πεις και θα δουμε αν επιβεβαιωθεις τη Δευτερα.
Αλλιως μπουρδολογεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
"Ρε γίδι", τους ομοίους σου.
Και επειδή τα γραπτά μένουν δεν σημαίνει ότι είναι και κανα θέσφατο ή παγκόσμια αλήθεια.
Όσο για την ανάγκη να ξεπλύνουμε την αναντίρρητη σκατίλα που αναδύεται από την πατρίδα μας, αυτή μόνο από βολεμένο ή βλαμμένο μπορεί να εκπορεύεται. Και χέστηκα για τα παιχνιδάκια γαλάζιων, πράσινων, κόκκινων και κάθε προβατοσιναφιού.
Και επειδή τα γραπτά μένουν δεν σημαίνει ότι είναι και κανα θέσφατο ή παγκόσμια αλήθεια.
Όσο για την ανάγκη να ξεπλύνουμε την αναντίρρητη σκατίλα που αναδύεται από την πατρίδα μας, αυτή μόνο από βολεμένο ή βλαμμένο μπορεί να εκπορεύεται. Και χέστηκα για τα παιχνιδάκια γαλάζιων, πράσινων, κόκκινων και κάθε προβατοσιναφιού.
- Μαδουραίος
Έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους.George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:28Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.
Γιατι αν περιμενεις τη Δευτερα το μονο που εχω να πω ειναι "πας μετα χριστον προφητης γαιδαρος"
Αλλιως μπουρδολογεις.
Δεν έχουν κάτι για damage control της προκοπής.
- Otto Weininger
Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:28Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.
Αλλιως μπουρδολογεις.
Αυτό που λέω είναι το εξής: υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Και θα απαντηθούν. Όπως για παράδειγμα:
Ο Ανδρουλάκης ως ευρωβουλευτής παρακολουθείτο. Και τίποτα άλλο. Παρακολουθούσαν και άλλους ευρωβουλευτές άλλα κράτη;
Ποτέ έμαθε ότι τον παρακολουθούν; Για ποιο λόγο το εκαναν;
Γιατί αρνήθηκε ενημέρωση από την ΕΥΠ πριν τόσους μήνες;
Και καμία δεκαριά αλλα ερωτήματα που θα έρθουν σύντομα.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι το εξής: έχει τόσο βάθος όλο αυτό που θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις. Και η γνώμη μου είναι ότι θα τους σκάσει στην μάπα σε αυτούς που από χθες μουγκανίζουν.
πες ειμαι σφουγγαροπανο ρε κατευθειαν
τι γραφεις κατεβατα και μας γεμιζεις τους σερβερ?

- Μαδουραίος
Παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη γιατί κερατωνε και εδερνε την γυναίκα του είναι το νέο αφήγημα.
η οποια εχει φιλη κινεζα διπλωματηΜαδουραίος έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:42Παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη γιατί κερατωνε και εδερνε την γυναίκα του είναι το νέο αφήγημα.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αρα λοιπον δεν ξερεις τιποτα και ολα αυτα ειναι εικασιες δικες σου. Οσο κανουν εικασιες και οι αλλοι κανεις και συ. Και ολοι σας εχετε (και εχω δε βγαζω τον εαυτο μου απ εξω) ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες να πεσετε μεσα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:36Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:28Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25
Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.
Αλλιως μπουρδολογεις.
Αυτό που λέω είναι το εξής: υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Και θα απαντηθούν. Όπως για παράδειγμα:
Ο Ανδρουλάκης ως ευρωβουλευτής παρακολουθείτο. Και τίποτα άλλο. Παρακολουθούσαν και άλλους ευρωβουλευτές άλλα κράτη;
Ποτέ έμαθε ότι τον παρακολουθούν; Για ποιο λόγο το εκαναν;
Γιατί αρνήθηκε ενημέρωση από την ΕΥΠ πριν τόσους μήνες;
Και καμία δεκαριά αλλα ερωτήματα που θα έρθουν σύντομα.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι το εξής: έχει τόσο βάθος όλο αυτό που θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις. Και η γνώμη μου είναι ότι θα τους σκάσει στην μάπα σε αυτούς που από χθες μουγκανίζουν.
Μπορει να επαληθευτουν 100% μπορει 50% μπορει και 0%
Στη θεση σου θα απεφευγα τους αφορισμους και θα περιμενα ησυχα τις εξελιξεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-