Επόμενο θέμα. Η μπριτνει κάνει στριπτίζ με τις μελωδιες του γαβαλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 12:14Στο πρώτο Φλεμα ψάχνεις να βρεις κάτι για τις υποκλοπές αλλά έχει τα φλέγοντα ζητήματα για τη χώρα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
-
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Καραμελίτσα
Λέτε να παρακολουθούν και το φόρουμ και να έχει ο Μητσοτάκης πρόσβαση στα πμ όλων μας;
Z
Φυσικά.Καραμελίτσα έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 12:39Λέτε να παρακολουθούν και το φόρουμ και να έχει ο Μητσοτάκης πρόσβαση στα πμ όλων μας;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
φαντάσου αχρηστία.τόσοι σύμβουλοι,τόσα ανήψια και δεν βρέθηκε ένας να δικαιολογήσει τον μισθό του και να του πει να κάνει το κορόιδο [που δεν θέλει πολύ προσπάθεια]ή να βγάλει κάποιον μπροστά να φάει το ξύλο
Μπα, νομίζω τους ξέρει αρκετά καλά, δεξί χέρι του Σαμαρά ήταν για χρόνια. Το πιο πιθανό, πέρα από την αντανακλαστική αντιπάθεια του ''παλιού'' νεοδημοκράτη για το ΠΑΣΟΚ, είναι να σχολιάζει με βάση το τι κρίνει ότι θα είναι αρεστό στην Πρεσβεία, χωρίς την ανοχή της οποίας δεν μπαίνει πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα. Έχω παρατηρήσει ότι το κάνει εδώ και αρκετό καιρό.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
αρχηγός της ευπ ένας μουσικός λέει, α χα χα χα. Τι μπουρδέλο είναι τούτο ρε μαλάκες;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τουλάχιστον,παίζει καμιά καλή πενιά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 12:57αρχηγός της ευπ ένας μουσικός λέει, α χα χα χα. Τι μπουρδέλο είναι τούτο ρε μαλάκες;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Αν επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα του ΔΟΑΤΑΠ, του οργανισμού δηλαδή που αναγνωρίζει ακαδημαϊκούς τίτλους του εξωτερικού, θα διαπιστώσει ότι στη σχετική λίστα με τα πανεπιστήμια της αλλοδαπής, υπάρχει μία και μοναδική καταχώρηση που αφορά το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και το αντικείμενό της δεν είναι το Management αλλά το Department Of Music. Αν μη τι άλλο από τη Μουσική έως τη Διοίκηση υπάρχει μια απόσταση...
Δεν παίρνω κι όρκο καθώς είναι από εφσυν μα αν αυτά που λέει είναι έτσι τότε μουσική σπούδασε ο φουκαράς ο κοντολέων. Κι έτσι είναι για κάθε κοντολέων νομίζω.
https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi ... i-moysikos
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είμαι σίγουρος. Ο άνθρωπος μυρίζει επαγγελματισμό από μακριά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 13:02Τουλάχιστον,παίζει καμιά καλή πενιά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 12:57αρχηγός της ευπ ένας μουσικός λέει, α χα χα χα. Τι μπουρδέλο είναι τούτο ρε μαλάκες;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
βασικα ο τυπος δεν ειχε τα τυπικα προσοντα που απαιτουσε η θεση του αρχηγου της ΕΥΠ(πτυχιο ΑΕΙ η ισοτιμο πτυχιο της αλλοδαπης) και παρουσιασε ενα πτυχιο αγγλικου πανεπιστημιου στο οποιο το ΔΟΑΤΑΠ αναγνωριζει ισοτιμια με τα ελληνικα ΑΕΙ μονο στο τμημα μουσικων σπουδων
το ειχαμε συζητησει και τοτε το θεμα οπου τοτε αρκετοι πανηγυριζαν για την επιλογη που έγινε απευθείας από το κέντρο αποφάσεων του Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ευχαριστώ και τους δύο. Νόμιζα ότι μιλούσατε για τον νέο και δεν είδα κάτι σχετικό στο βιογραφικό του.
alekhine έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 13:41βασικα ο τυπος δεν ειχε τα τυπικα προσοντα που απαιτουσε η θεση του αρχηγου της ΕΥΠ(πτυχιο ΑΕΙ η ισοτιμο πτυχιο της αλλοδαπης) και παρουσιασε ενα πτυχιο αγγλικου πανεπιστημιου στο οποιο το ΔΟΑΤΑΠ αναγνωριζει ισοτιμια με τα ελληνικα ΑΕΙ μονο στο τμημα μουσικων σπουδων
το ειχαμε συζητησει και τοτε το θεμα οπου τοτε αρκετοι πανηγυριζαν για την επιλογη που έγινε απευθείας από το κέντρο αποφάσεων του Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-