Γιατί; Σε τόση υπόληψη τους έχεις για τις ικανότητές τους;
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Όσοι παρακολουθείτε τα κοινωνικά δίκτυα θα έχετε προσέξει ότι έχουν σταματήσει το νταματζ κοντρόλ όλα τα βαρειά χαρτιά της νεοδημοκρατικης προπαγάνδας. Είτε ακολουθούν γραμμή σιωπής, είτε αποφεύγουν το ρεζιλεμα.
Έχουν απομείνει κάτι λιμά που σε κάθε ανάρτηση τους πέφτουν οι βρεμενες πατσαβουρες βροχή
Έχουν απομείνει κάτι λιμά που σε κάθε ανάρτηση τους πέφτουν οι βρεμενες πατσαβουρες βροχή
Εαν προκύψουν ποινικές ευθύνες σε υπουργούς σε αυτήν την υπόθεση παραγράφονται στις επόμενες εκλογές?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτοGeorge_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 10:01Τρολλαρεις ετσι?talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 09:58Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Μαθαμε αν συνελήφθη ο πολιτικός; Ανακρινονται συνεργάτες του;
Η εισαγγελεια ζητησε απο την ΕΥΠ να παρακολουθηθει καποιος πολιτικος διοτι ισως ενεργουσε εναντια στα συμφεροντα της χωρας.
ΟΚ, και;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαλα διαβασε λιγο ακομα να δεις το γαιτανακι που εχει στηθει γυρω απο την Κυβερνηση που συμπεριφερεται σαν τον Προεδρο του Εδεσσαικου εδω και δυο μερες.talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτοGeorge_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 10:01Τρολλαρεις ετσι?talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 09:58Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Η εισαγγελεια ζητησε απο την ΕΥΠ να παρακολουθηθει καποιος πολιτικος διοτι ισως ενεργουσε εναντια στα συμφεροντα της χωρας.
ΟΚ, και;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
το ζουμι αυτο δεν ειναι; εγινε κατι αλλο;George_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:52Kαλα διαβασε λιγο ακομα να δεις το γαιτανακι που εχει στηθει γυρω απο την Κυβερνηση που συμπεριφερεται σαν τον Προεδρο του Εδεσσαικου εδω και δυο μερες.talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτο
ΟΚ, και;
- George_V
Αν ηταν μονο αυτο τοτε γιατι η κυβερνηση παριστανει τον Ματζιο 2 μερες τωρα και δεν το εχει ξεκαθαρισει απο την πρωτη ωρα?talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:53το ζουμι αυτο δεν ειναι; εγινε κατι αλλο;George_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:52Kαλα διαβασε λιγο ακομα να δεις το γαιτανακι που εχει στηθει γυρω απο την Κυβερνηση που συμπεριφερεται σαν τον Προεδρο του Εδεσσαικου εδω και δυο μερες.talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50
πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτο
ΟΚ, και;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixedtalaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτοGeorge_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 10:01Τρολλαρεις ετσι?talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 09:58Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Η ΕΥΠ ζητησε και πηρε αδεια απο την εισαγγελεα να παρακολουθει το τηλεφωνο του ανδρουλακη
ΟΚ, και;
δεν υπαρχει πουθενα ο λογος για τον οποιο παρακολουθειτο ο ανδρουλακης - τα παντα εινα σπεκουλα

και μαλλον ψαχνουν ολοι εναν καλο λογο για την παρακολουθηση γιατι κυβερνηση που εχει καλωδιαωσει αρχηγο κομματος της βουλης δεν στεκεται ουτε στην ουγκαντα

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
α οκ, παντως ισχυει οτι εγινε με εντολη εισαγγελεα; γιατι αν το εκαναν χωρις εισαγγελικη εντολη, τοτε ειναι πραγματικα απαραδεχτοι.alekhine έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:57fixedtalaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτο
ΟΚ, και;
δεν υπαρχει πουθενα ο λογος για τον οποιο παρακολουθειτο ο ανδρουλακης - τα παντα εινα σπεκουλα
και μαλλον ψαχνουν ολοι εναν καλο λογο για την παρακολουθηση γιατι κυβερνηση που εχει καλωδιαωσει αρχηγο κομματος της βουλης δεν στεκεται ουτε στην ουγκαντα
Αν το εκαναν με εισαγγελικη εντολη, τοτε προφανως καλως εκαναν και το ερωτημα - το οποιο παιζει αν πρεπει ή οχι να απαντηθει, αλλα εστω - ειναι για ποιον λογο ο/η εισαγγελεας και η ΕΥΠ θεωρησαν οτι το συγκεκριμενο ατομο επρεπε να παρακολουθηθει.
Μου διαφευγει κατι;
Εάν ήταν αστοχία δικαστικού λειτουργού θα έπρεπε να ελεγχθεί αυτός και ο πολιτικός του προϊστάμενος.George_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:55Αν ηταν μονο αυτο τοτε γιατι η κυβερνηση παριστανει τον Ματζιο 2 μερες τωρα και δεν το εχει ξεκαθαρισει απο την πρωτη ωρα?
Παραιτήθηκε ο Γραμματέας του πρωθυπουργού και κ διοικητής της ΕΥΠ και μάλιστα μια μέρα μετά την αποκάλυψη της είδησης
Και στο καπάκι έρχεται η κωμική επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος με αρμενιες και ουκρανιες
Που και ποιο είναι το ζουμί;
-
α δε ξερω, πιθανως παρα ειναι δημοκρατες και εχουν αριστερα αντανακλαστικα "ΕΥΠ τζιζ κακο". Δεκτη η κριτικη. Ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει;George_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:55Αν ηταν μονο αυτο τοτε γιατι η κυβερνηση παριστανει τον Ματζιο 2 μερες τωρα και δεν το εχει ξεκαθαρισει απο την πρωτη ωρα?
Ειπαμε οτι εγινε με εισαγγελικη παραγγελια, δεν μιλαμε για παρακολουθηση για να δουμε τι θα κανει σε κυβερνηση συνεργασιας ξερω γω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φυσικά και παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη γιατί ήταν πράκτορας της Κίνας, κατ' εντολή μεγάλων μυστικών υπηρεσιών Σία και βάλε, για το εθνικό συμφέρον, και όχι για ποταπά ελατήρια, όπως γιατί ήθελαν να μάθουν αν θα συγκυβερνήσει με τον Κούλη για να συνεχίσει η μάσα. Αυτονόητα πράγματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οχι.talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 20:50πραγματικα δεν εχω ασχοληθει με το ζητημα και απο τα λιγα που διαβασα, το συμπερασμα ειναι αυτοGeorge_V έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 10:01Τρολλαρεις ετσι?talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 09:58Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
ΟΚ, και;
Ο εποπτευων την ΕΥΠ εισαγγελεας μετα απο αιτημα της ΕΥΠ και λογικα αφου εξετασε τα οποια στοιχεια, εδωσε αδεια/εντολη παρακολουθησης.
Οι υπηρεσιες θα καλεσουν τον Ανδρουλακη προς ενημερωση για ολα αυτα τα στοιχεια και λογικα αν αυτος παει να ενημερωθει θα ενημερωσει και την κοινη γνωμη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- George_V
Εφοσον εγινε νομοτυπα και ηταν καλυμενοι απο την πρωτη μερα επρεπε να δοθει ο λογος της παρακολουθησης.talaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 21:01α δε ξερω, πιθανως παρα ειναι δημοκρατες και εχουν αριστερα αντανακλαστικα "ΕΥΠ τζιζ κακο". Δεκτη η κριτικη. Ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει;
Ειπαμε οτι εγινε με εισαγγελικη παραγγελια, δεν μιλαμε για παρακολουθηση για να δουμε τι θα κανει σε κυβερνηση συνεργασιας ξερω γω.
Αντι για αυτο εχουμε δει ενα απιστςυτο γαιτανακι με διαρροες να βγαινουν και να καιγονται και απο πανω να γινεται ρεζιλι η χωρα διεθνως απο αλλες χωρες που μας λενε ευθεως μη μας μπλεκετε εμας μς τις μαλακιες σας.
Τι πιο απλο και εντιμο? Κυριοι ειχαμε ΧΥΖ λογους να του βαλουμε κοριο και το καναμε νομοτυπα.
Αντ αυτου ομως ουτε ο λογος εχει δοθει ουτε καν το ονομα του εισαγγελεα που εδψσε αδεια.
Μονο κατι ψελλισματα 'φερεται να ειναι η ταδε"
ςιναι τωρα αυτο απαντηση υπευθυνης κυβερνησης?
under έγραψε: ↑07 Αύγ 2022, 21:05
Οχι.
Ο εποπτευων την ΕΥΠ εισαγγελεας μετα απο αιτημα της ΕΥΠ και λογικα αφου εξετασε τα οποια στοιχεια, εδωσε αδεια/εντολη παρακολουθησης.
Οι υπηρεσιες θα καλεσουν τον Ανδρουλακη προς ενημερωση για ολα αυτα τα στοιχεια και λογικα αν αυτος παει να ενημερωθει θα ενημερωσει και την κοινη γνωμη.
Σίγουρα θα εύχεστε να μην πάει να ενημερωθεί. Αν πάει όμως και δημοσιεύσει τις μπούρδες που θα του πείτε, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-