ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- Dwarven Blacksmith
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Αν νόμιμα έκανε η ΕΥΠ την παρακολούθηση, τότε πολύ σωστά ο Ελληνικός λαός νομιμοποιείται να απονομιμοποιήσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ο κομμωτής μας!...ή σερβιτόρος της μεσαίας τάξης ή λεκανατζου του Άδωνη.
Την ιδρώνει τη φανέλα...την τρώει κι αλλού τη χλεπα ..το βγάζει το 0.60
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Γελάει ο κόσμος με τα παρακτοριλικια.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:36να αποδειξει σε ποιον; στον ζαιο τουιτερα;
το απεδειξε στην δικαιοσυνη που εδωσε την αδεια να γινει η νομιμοτατη και ορθοτατη παρακολουθηση.
Ο ανδρουλακης μπορει να παει να ρωτησει τον λογο, δεν παει, η δραση του πλεον - ακομα και που δεν ειναι πρακτορας ο ιδιος - ειναι οπορτουνιστικη και καθαρα αντεθνικη.
Και αυτό το παραμύθι να πάει να ενημερωθεί μπαγιατεψε.
Να πάει δηλαδή η βιασμενη στον βιαστή να της εξηγήσει γιατί τη βιασε και μετά να βγει να μας το πει.
Σα να φταίει και να απολογείται.
Φτηνο και όχι και τοσο έξυπνο.
Η ζοφερή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ελλάς του 2022:
Ο Κούλης και το σκατοσογο κανουν υποκλοπές όπως και ο μπαμπάς.
Βέβαια έχουν βάλει την ΕΥΠ σε αυτό και ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ. Δεν κάνει τα ίδια λάθη το σκατοσογο. Τώρα είναι καθεστώς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Nα επαναλαβω το ερωτημα μουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:50
Γελάει ο κόσμος με τα παρακτοριλικια.
Να πάει δηλαδή η βιασμενη στον βιαστή να της εξηγήσει γιατί τη βιασε και μετά να βγει να μας το πει.
.
Ο Κούλης και το σκατοσογο κανουν ότι υποκλοπές όπως και ο μπαμπάς.
Βέβαια έχουν βάλει την ΕΥΠ σε αυτό και ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ. Δεν κάνει τα ίδια λάθη το σκατοσογο. Τώρα είναι καθεστώς.
Την περιοδο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΕΥΠ δεν παρακολουθουσε δημοσιογραφους και πολιτικους;
Δεν χρειάζεται αλλά έχει ακόμη περισσότερο πλάκα που κάθε φορά ενώ δεν σε απασχολεί το αναφέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:35Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.
Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;

Μην διακινδυνεύεις λοιπόν τίποτα, πάνε στα σίγουρα, νουδού, εγγυημένο κωλοπέτσωμα.

SpoilerShow

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
δειξε μου το σημειο που ο δικαστης ελεγξε και θεωρησε νομιμο το βιασμο πριν αυτος γινει , που θελω να δω κατι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:50
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Καλά αν είναι για βιασμό ανηλίκου από νεοδημοκρατη σίγουρα θα έβρισκε κάποιον πρόθυμο δικαστή το σκατοσογο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:52δειξε μου το σημειο που ο δικαστης ελεγξε και θεωρησε νομιμο το βιασμο πριν αυτος γινει , που θελω να δω κατι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:50
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 09 Αύγ 2022, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατσε, πάλι κουβά οι γλιτσεροί ζαιοι?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Καραμελίτσα
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:55Καλά αν είναι για βιασμό ανηλίκου από νεοδημοκρατη σίγουρα θα βρει κάποιον πρόθυμο δικαστή το σκατοσογο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:52δειξε μου το σημειο που ο δικαστης ελεγξε και θεωρησε νομιμο το βιασμο πριν αυτος γινει , που θελω να δω κατι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:50

μα πάλι κουβά ρε;
ΠΑΛΙ;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σπανακιας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:51Nα επαναλαβω το ερωτημα μουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:50
Γελάει ο κόσμος με τα παρακτοριλικια.
.
Ο Κούλης και το σκατοσογο κανουν ότι υποκλοπές όπως και ο μπαμπάς.
Την περιοδο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΕΥΠ δεν παρακολουθουσε δημοσιογραφους και πολιτικους;
Με τη γιδα στην πλατη εχουν πιαστει τρεις κυβερνησεις.
α) ΠΑΣΟΚ επι Αντρεα με πρωταγωνιστη των υποκλοπων τον περιφημο Θεοφανη Τομπρα.
β) ΝΔ επι Κωνσταντινου Μητσοτακη με πρωταγωνιστες τους Χρηστο Μαυρικη (γνωστος και ως Εθνικος Κοριος

γ) ΝΔ επι Κουλη με πρωταγωνιστες Δημητριαδη και Κοντολεων.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 09 Αύγ 2022, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ το αναφέρω και θα συνεχίσω να το αναφέρω.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:51Δεν χρειάζεται αλλά έχει ακόμη περισσότερο πλάκα που κάθε φορά ενώ δεν σε απασχολεί το αναφέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:35Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.
Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;
Μην διακινδυνεύεις λοιπόν τίποτα, πάνε στα σίγουρα, νουδού, εγγυημένο κωλοπέτσωμα.SpoilerShow
Κι εσείς θα συνεχίσετε να κάνετε τις κινέζικες πάπιες ή πόντικες, αναφορικά με τις επιλογές σας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-Κυριάκο, οι χλεπες θα είναι τόσες που θα καλύψουν τον ήλιο!..
-Καλύτερα, θα κάνουμε τη μπαναρα μας υπό σκιά.
Τι σημαινει με την γιδα στην πλατη;
Δεν το καταλαβα
Επισης δεν απαντησες στο αν επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΕΥΠ παρακολουθουσε πολιτικους και δημοσιογραφους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 09 Αύγ 2022, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-