Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Magnus3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Magnus3 » 09 Αύγ 2022, 20:13
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:11
Magnus3 έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:08
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:03
Ερωτηση : πως θα σιγουρευτεις αν δινει ή δεν δινει πληροφοριες αν δεν τον παρακολουθησεις;
Μην απαντησεις.Μονο ρουφα.
Α δηλαδή σιγουρεύτηκαν γι αυτο παραιτήθηκε ο ανηψιος και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο πρωθυπουργός ?
Το μην απαντήσεις μονο ρουφα ειναι στο textbook του δαπιτη, Στο κεφάλαιο πως διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις
1.1 φίλα κατουρημένες ποδιές
1.2 πάρε τηλέφωνο τον θείο
1.3 μην απαντήσεις . Μονο ρουφα

1.17

-
under
από under » 09 Αύγ 2022, 20:14
George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:11
Για να σχολιασεις την επιστημονικηβαποψη ενος συνταγματολογου θελεις εναν αλλο συνταγματολογο.
Και εμεις οι δυο δεν ειμαστε ουτε καν νομικοι.
Αν εχεις καποιον αλλο Συνταγματολογο με αντιθετη αποψη φερτον να αντιπαραβαλλουμε τις ερμηνειες τους.
Εγω καλυφθηκα απο τον Βενιζελο αλλα δεν ειμαι συνταγματολογος και η αποψη μου δε μετραει. Μπορει να ειμαι και λαθος.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο ΠΘ θα καταστρατηγουσε το δικαιβμα της ΕΥΠ να παρακολουθησει υποπτο για αντεθνικη δραση καθως το ειπε ο ιδιος.
Υπαρχει η απαντηση του Γεραπετριτη.
Αλλα αστην αυτην.
Ο Βενιζελος εφερε δυο παραδειγματα που με πολλα λογικα αλματα θεωρει οτι τον βολευουν.
Εγω φερνω το παραδειγμα βουλευτης να δινει ευαισθητες πληροφοριες σε ξενη χωρα.
Εκει τι γινεται;

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Arisvilla
από Arisvilla » 09 Αύγ 2022, 20:15
Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:08
Arisvilla έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 19:57
Πάντως οι παρεμβάσεις Βενιζέλου και Σακελλαροπούλου δεν είναι τυχαίες και φυσικά υπάρχει και παρασκήνιο. Η εκσυγχρονιστική πτέρυγα του πασοκ αυτή που το 2019 μαζί με τους μακεδονομάχους έδωσε το 39,5 στον Κούλη φαίνεται οτι τα έχει σπάσει οριστικά με τον Κούλη
Δεν το πιστεύω αυτό. Διαπραγμάτευση για καλύτερο μερτικό είναι. Στο δια ταύτα θα επιστρέψουν στο μαντρί.
Δεν νομίζω, μάλλον δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις, ήρθε και η φάση με τον Ανδρουλάκη και τον εγκαταλείπουν τον Κούλη οι πρωην σύμμαχοι του. Ο Κούλης είναι καμμένο χαρτί πια. Θα μείνει μόνο με τον Φαήλο σύμμαχο.
-
Αρχέλαος
από Αρχέλαος » 09 Αύγ 2022, 20:15
Παρατηρούμε μία σύγχυση στα τρολς της Νέας Δημοκρατίας και τους αυτοφωράκηδες. Μέχρι πρότινος ο Βενιζέλος ήταν το μεγάλο αστέρι τους.
Ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Σαμαρά και ο τελευταίος είχε θερμές σχέσεις μαζί του παρουσιάζοντας και το βιβλίο του Λοβέρδου.
Και τώρα που τους διασύρει ως κεντρώος, λένε ασυναρτησίες εν είδει αμηχανίας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 09 Αύγ 2022, 20:16
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:14
Για να σχολιασεις την επιστημονικηβαποψη ενος συνταγματολογου θελεις εναν αλλο συνταγματολογο.
Αν εχεις καποιον αλλο Συνταγματολογο με αντιθετη αποψη φερτον να αντιπαραβαλλουμε τις ερμηνειες τους.
Εγω καλυφθηκα απο τον Βενιζελο αλλα δεν ειμαι συνταγματολογος και η αποψη μου δε μετραει. Μπορει να ειμαι και λαθος.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο ΠΘ θα καταστρατηγουσε το δικαιβμα της ΕΥΠ να παρακολουθησει υποπτο για αντεθνικη δραση καθως το ειπε ο ιδιος.
Αλλα αστην αυτην.
Ο Βενιζελος εφερε δυο παραδειγματα που με πολλα λογικα αλματα θεωρει οτι τον βολευουν.
Εκει τι γινεται;

Σου απαντησα.
Η ΕΥΠ θα πρεπει να τον παρακολουθησει αλλα τι γινεται οταν ο ΠΘ απαγορευσει την παρακολουθηση οπως δηλωσε δημοσια χτες?
Θα ριακαρει την εθνικη ασφαλεια γιατι ο παρακολουθουμενος ειναι βουλευτης?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
ST48410
από ST48410 » 09 Αύγ 2022, 20:17
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 18:25
ST48410 έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 15:34
Αρνητική εντύπωση το ότι δεν παίρνει θέση για τον Ανδρουλάκη και αφήνει να αιωρείται ότι μπορεί να εκκρεμεί κάτι εναντίον του.
Αν ειχε βρεθει οτι ο Ανδρουλακης εκανε κατι επιληψιμο θα ειχε ασκηθει διωξη.
Δεν μπορει ομως να ασκηθει διωξη αν εχει πχ κανει εκτιμησεις για τα αποθεματα αεριου της Ελλαδος σε κουβεντα με καποιον που ο ιδιος δεν υποπτευεται οτι ειναι πρακτορας.
Με λιγα λογια μπορει να μην εχει βρεθει απολυτως τιποτα ή αυτα που να εχουν βρεθει να μην ειναι τετοια που να οδηγουν σε διωξη και αυτο οντως δεν μπορει να το ξερει ο κυβερνητικος εκπροσωπος.
Δεν νομίζω ότι ζητάω κάτι παράλογο. Αφού δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα και μας ενημερώνουν μετά από μέρες θα μπορούσαν να είχαν πει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο, βγες και πες το. Τώρα καλώς ή κακώς φαίνεται σαν να προσπαθεί να παιχθεί πολιτικό παιχνιδάκι με τις πληροφορίες. Δεν σου είπα να δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για το τι βρήκαν. Μόνο την ουσία για να μην μένουν εκκρεμότητες.
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 09 Αύγ 2022, 20:20
Αρχέλαος έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:15
Παρατηρούμε μία σύγχυση στα τρολς της Νέας Δημοκρατίας και τους αυτοφωράκηδες. Μέχρι πρότινος ο Βενιζέλος ήταν το μεγάλο αστέρι τους.
Ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Σαμαρά και ο τελευταίος είχε θερμές σχέσεις μαζί του παρουσιάζοντας και το βιβλίο του Λοβέρδου.
Με συγχωρείς, αλλά ασυναρτησίες λέει ο Βενιζέλος.
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2022, 20:20
Αναφορικά με τον Βενιζέλο, σαφώς και τον βολεύουν γιατί έφαγε πόρτα από την αείμνηστη.
Οπότε, σαφώς έχει την ευκαιρία να δηλώσει δυναμικά παρών στο χώρο.
Και ακριβώς γι' αυτό έχει ευρύτερο ενδιαφέρον το νέο μοίρασμα της τράπουλας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
under
από under » 09 Αύγ 2022, 20:21
George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:16
Αλλα αστην αυτην.
Εκει τι γινεται;

Σου απαντησα.
Η ΕΥΠ θα πρεπει να τον παρακολουθησει αλλα τι γινεται οταν ο ΠΘ απαγορευσει την παρακολουθηση οπως δηλωσε δημοσια χτες?
Θα ριακαρει την εθνικη ασφαλεια γιατι ο παρακολουθουμενος ειναι βουλευτης?
Γιατι κολλας τον Μητσοτακη ενω συζηταμε την τοποθετηση Βενιζελου; Για τον Μητσοτακη σου απαντησα τοσες φορες χθες.
Παμε παλι στον Βενιζελο.
Λες λοιπον οτι η ΕΥΠ
πρεπει να παρακολουθει βουλευτη υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις.
Ο Βενιζελος (με εντυπωσιακα αλματα) λεει οτι το αρθρο 61 το απαγορευει.
Πως στο διαολο λοιπον σε καλυπτει ο Βενιζελος οταν διαφωνειτε;
-
Καραμελίτσα
από Καραμελίτσα » 09 Αύγ 2022, 20:22
Arisvilla έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:15
Arisvilla έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 19:57
Πάντως οι παρεμβάσεις Βενιζέλου και Σακελλαροπούλου δεν είναι τυχαίες και φυσικά υπάρχει και παρασκήνιο. Η εκσυγχρονιστική πτέρυγα του πασοκ αυτή που το 2019 μαζί με τους μακεδονομάχους έδωσε το 39,5 στον Κούλη φαίνεται οτι τα έχει σπάσει οριστικά με τον Κούλη
Δεν το πιστεύω αυτό. Διαπραγμάτευση για καλύτερο μερτικό είναι. Στο δια ταύτα θα επιστρέψουν στο μαντρί.
Δεν νομίζω, μάλλον δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις, ήρθε και η φάση με τον Ανδρουλάκη και τον εγκαταλείπουν τον Κούλη οι πρωην σύμμαχοι του. Ο Κούλης είναι καμμένο χαρτί πια. Θα μείνει μόνο με τον Φαήλο σύμμαχο.
Οκ, αυτοί όμως δεν είναι μόνοι τους. Έχουν και σπόνσορες. Θέλουν να εγκαταλείψουν οι σπόνσορες τον Κούλη; Θα το δούμε στα ΜΜΕ τους επόμενους μήνες.
Z
-
under
από under » 09 Αύγ 2022, 20:22
ST48410 έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:17
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 18:25
ST48410 έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 15:34
Αρνητική εντύπωση το ότι δεν παίρνει θέση για τον Ανδρουλάκη και αφήνει να αιωρείται ότι μπορεί να εκκρεμεί κάτι εναντίον του.
Αν ειχε βρεθει οτι ο Ανδρουλακης εκανε κατι επιληψιμο θα ειχε ασκηθει διωξη.
Δεν μπορει ομως να ασκηθει διωξη αν εχει πχ κανει εκτιμησεις για τα αποθεματα αεριου της Ελλαδος σε κουβεντα με καποιον που ο ιδιος δεν υποπτευεται οτι ειναι πρακτορας.
Με λιγα λογια μπορει να μην εχει βρεθει απολυτως τιποτα ή αυτα που να εχουν βρεθει να μην ειναι τετοια που να οδηγουν σε διωξη και αυτο οντως δεν μπορει να το ξερει ο κυβερνητικος εκπροσωπος.
Δεν νομίζω ότι ζητάω κάτι παράλογο. Αφού δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα και μας ενημερώνουν μετά από μέρες θα μπορούσαν να είχαν πει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο, βγες και πες το. Τώρα καλώς ή κακώς φαίνεται σαν να προσπαθεί να παιχθεί πολιτικό παιχνιδάκι με τις πληροφορίες. Δεν σου είπα να δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για το τι βρήκαν. Μόνο την ουσία για να μην μένουν εκκρεμότητες.
Ειπε ο εκπροσωπος : εθνικη ασφαλεια.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2022, 20:23
Αρχέλαος έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:15
Παρατηρούμε μία σύγχυση στα τρολς της Νέας Δημοκρατίας και τους αυτοφωράκηδες.
Μέχρι πρότινος ο Βενιζέλος ήταν το μεγάλο αστέρι τους.
Ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Σαμαρά και ο τελευταίος είχε θερμές σχέσεις μαζί του παρουσιάζοντας
και το βιβλίο του Λοβέρδου.
Πόσο
πρότινος δηλαδή;

Και ειδικώς ο Λοβέρδος δεν τρέφει και τρελλή εκτίμηση για τον σύριζα... ή κάνω λάθος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
under
από under » 09 Αύγ 2022, 20:24
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:20
Αναφορικά με τον Βενιζέλο, σαφώς και τον βολεύουν γιατί έφαγε πόρτα από την αείμνηστη.
Οπότε, σαφώς έχει την ευκαιρία να δηλώσει δυναμικά παρών στο χώρο.
Και ακριβώς γι' αυτό έχει ευρύτερο ενδιαφέρον το νέο μοίρασμα της τράπουλας.
Προφανως υπαρχουν εξελιξεις στο βαθυ συστημα πασοκ που επιβαλουν στον Βενιζελο να παρει αυτη την αστεια θεση.
-
Καραμελίτσα
από Καραμελίτσα » 09 Αύγ 2022, 20:26
Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:22
Arisvilla έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 20:15
Οκ, αυτοί όμως δεν είναι μόνοι τους. Έχουν και σπόνσορες. Θέλουν να εγκαταλείψουν οι σπόνσορες τον Κούλη; Θα το δούμε στα ΜΜΕ τους επόμενους μήνες.
Ας πούμε διαβάζω στο protagon (αυτό το έντυπό απευθύνεται σε κρετίνους, έτσι; )
Μια ευκαιρία για τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη Η υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι τελικά μια καλή αφορμή: για τον μεν Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες και να απαλλάξει την παράταξή του από πρακτικές που δεν ταιριάζουν στο πολιτικό του προφίλ, για τον δε Ανδρουλάκη να επιμείνει στη θεσμική νομιμότητα και να αναδειχθεί σε κυρίαρχο της Κεντροαριστεράς Πηγή: Protagon.gr
Z
-
-
- 248 Απαντήσεις
- 8376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.