Τελικά αυτό που θεωρούσα απίθανο μπορεί να γίνει.Μπορεί δηλαδή να συνεδριάσει η επιτροπή διαφάνειας της βουλής και μετά τη συνεδρίαση να συνεχίσουν να λένε πέστε την αιτία της παρακολούθησης,μα σας την είπαμε μέσα στην επιτροπή,όχι πέστε την εσείς και έξω.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- Λίνο Βεντούρα
Να βγει η ΕΥΠ και να παρουσιάσει απόρρητα έγγραφα και μηχανισμούς; Μήπως να το κάνει και σε κανένα πρωινάδικο, να βολευτείς με το καφεδάκι σου;KRAKEN έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:19Αυτά που γράφεις είναι τέρατα και δεν έχουν καμια λογική αλληλουχία. Ή έχει δεδομένα η ΕΥΠ ή δεν έχει. Εάν έχει και τα παρουσιάσει σαν δεδομένα, δεν θα υπήρχε καμία δυνατότητα ανδρουλακη να πει για "λασπολογία". Λασπολογίες είναι τα αντιφατικά μεταξύ τους τέρατα που γράφονται τώρα.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:16Δεν τον κατηγορεί κανείς.Εάν είχε βρεθεί κάτι δεν θα έλεγε ο Μητσοτάκης κακώς έγινε η παρακολούθηση.
Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις αλλά αυτά είναι και προσωπικά δεδομένα.Εάν υπάρχει στη μέση κάποια γυναίκα κατάσκοπος π.χ. ακόμη και εάν δεν προέκυψε τίποτε δεν συμφέρει τον Ανδρουλάκη να ανακοινωθεί.Αντίθετα εάν το ανακοινώσει η κυβέρνηση θα μπορεί να πει αίσχος,χυδαίες επιθέσεις,συκοφαντίες,υπόνομος κλπ.
Αλλά αν πάει ο ίδιος και πει μετά με έψαχναν επειδή είχα σχέση με κάποια αλλά ήταν ανοησία,η προσοχή θα πέσει άμεσα σε αυτό που είπε και δεν θα μπορεί να κατηγορήσει την ΕΥΠ για χυδαίους αφού δεν το ανακοίνωσαν αυτοί.
- Otto Weininger
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι έτσι κάμουνε οι μυστικές υπηρεσίες.
κύριοι, μας ενημέρωσε η τάδε πρεσβεία/μυστική υπηρεσία ότι ο τάδε είχε επαφές με τον τάδε. Οπότε τον παρακολούθησαμε. Οι συνομιλίες θα δοθούν δωρεάν με ένθετο cd στις κυριακάτικες εφημερίδες
κύριοι, μας ενημέρωσε η τάδε πρεσβεία/μυστική υπηρεσία ότι ο τάδε είχε επαφές με τον τάδε. Οπότε τον παρακολούθησαμε. Οι συνομιλίες θα δοθούν δωρεάν με ένθετο cd στις κυριακάτικες εφημερίδες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Απ' ό,τι φαίνεται σ' αυτό το τριμπούρδελο μάλλον μόνο απο πρωινάδικο δεν έχουν περάσει οι ΕΥΠατζήδες. Και τώρα τους έπιασε ο πόνος των απορρήτων;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:23
Να βγει η ΕΥΠ και να παρουσιάσει απόρρητα έγγραφα και μηχανισμούς; Μήπως να το κάνει και σε κανένα πρωινάδικο, να βολευτείς με το καφεδάκι σου;
Κατσε ρε πατησιωτη αυτο δεν εχει γινει ? Τοτε που πηγε ο Ιδιοκτητης σεκιουριτι και μας ειπε οτι ζητησαν ξενες υπηρεσιες την παρακολουθηση?πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:22Τελικά αυτό που θεωρούσα απίθανο μπορεί να γίνει.Μπορεί δηλαδή να συνεδριάσει η επιτροπή διαφάνειας της βουλής και μετά τη συνεδρίαση να συνεχίσουν να λένε πέστε την αιτία της παρακολούθησης,μα σας την είπαμε μέσα στην επιτροπή,όχι πέστε την εσείς και έξω.

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Αυτό είναι μια βολική δικαιολογία για έναν μηχανισμό που θέλει να δρα ανεξέλεγκτος προς όφελος των κυβερνητικών μικρομματικων οφελών.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:23Να βγει η ΕΥΠ και να παρουσιάσει απόρρητα έγγραφα και μηχανισμούς; Μήπως να το κάνει και σε κανένα πρωινάδικο, να βολευτείς με το καφεδάκι σου;KRAKEN έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:19Αυτά που γράφεις είναι τέρατα και δεν έχουν καμια λογική αλληλουχία. Ή έχει δεδομένα η ΕΥΠ ή δεν έχει. Εάν έχει και τα παρουσιάσει σαν δεδομένα, δεν θα υπήρχε καμία δυνατότητα ανδρουλακη να πει για "λασπολογία". Λασπολογίες είναι τα αντιφατικά μεταξύ τους τέρατα που γράφονται τώρα.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:16
Δεν τον κατηγορεί κανείς.Εάν είχε βρεθεί κάτι δεν θα έλεγε ο Μητσοτάκης κακώς έγινε η παρακολούθηση.
Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις αλλά αυτά είναι και προσωπικά δεδομένα.Εάν υπάρχει στη μέση κάποια γυναίκα κατάσκοπος π.χ. ακόμη και εάν δεν προέκυψε τίποτε δεν συμφέρει τον Ανδρουλάκη να ανακοινωθεί.Αντίθετα εάν το ανακοινώσει η κυβέρνηση θα μπορεί να πει αίσχος,χυδαίες επιθέσεις,συκοφαντίες,υπόνομος κλπ.
Αλλά αν πάει ο ίδιος και πει μετά με έψαχναν επειδή είχα σχέση με κάποια αλλά ήταν ανοησία,η προσοχή θα πέσει άμεσα σε αυτό που είπε και δεν θα μπορεί να κατηγορήσει την ΕΥΠ για χυδαίους αφού δεν το ανακοίνωσαν αυτοί.
Μαλλον δεν θα συγκληθει η επιτροπη διαφανειας.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:22Τελικά αυτό που θεωρούσα απίθανο μπορεί να γίνει.Μπορεί δηλαδή να συνεδριάσει η επιτροπή διαφάνειας της βουλής και μετά τη συνεδρίαση να συνεχίσουν να λένε πέστε την αιτία της παρακολούθησης,μα σας την είπαμε μέσα στην επιτροπή,όχι πέστε την εσείς και έξω.
Θα πανε κατευθειαν σε εξεταστικη.
Φαινεται οτι η κυβερνηση εκτιμα οτι την συμφερει να παραταθει η πιεση στον Ανδρουλακη και η αποφυγη της προσωπικης του ενημερωσης.
Εξ ου και η αμυντικη θεση του πασοκ οτι δηθεν δεν τον εχουν καλεσει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Για τριτοκοσμικές καταστάσεις μιλάμε. Έλα ανίψι μου να σε διορίσω να παρακολουθείς τα άλλα κόμματα.ethereal έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:26Απ' ό,τι φαίνεται σ' αυτό το τριμπούρδελο μάλλον μόνο απο πρωινάδικο δεν έχουν περάσει οι ΕΥΠατζήδες. Και τώρα τους έπιασε ο πόνος των απορρήτων;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:23
Να βγει η ΕΥΠ και να παρουσιάσει απόρρητα έγγραφα και μηχανισμούς; Μήπως να το κάνει και σε κανένα πρωινάδικο, να βολευτείς με το καφεδάκι σου;
Τι εννοεις θεσμικα; Η προσκληση απο τον κυβερνητικο εκπροσωπο δεν ειναι θεσμικη;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:21Προφανώς και η πρόσκληση πρέπει να γίνει θεσμικά.
Κατά τα λοιπά.
Ο Ανδρουλάκης έχει δικαίωμα να αρνηθεί να πάει. Πρώτον, διότι έτσι θα φανεί ότι όντως υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και δεύτερον ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.
Αυτά είναι υποχρεωμένη να τα αποδείξει η δημόσια αρχή. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες, μάνα μου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Λίνο Βεντούρα
Οπότε καλό θα ήταν να μην πέφτουν οι κριτικοί σε αυτήν την λούμπα.KRAKEN έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:27Αυτό είναι μια βολική δικαιολογία για έναν μηχανισμό που θέλει να δρα ανεξέλεγκτος προς όφελος των κυβερνητικών μικρομματικων οφελών.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:23Να βγει η ΕΥΠ και να παρουσιάσει απόρρητα έγγραφα και μηχανισμούς; Μήπως να το κάνει και σε κανένα πρωινάδικο, να βολευτείς με το καφεδάκι σου;KRAKEN έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:19
Αυτά που γράφεις είναι τέρατα και δεν έχουν καμια λογική αλληλουχία. Ή έχει δεδομένα η ΕΥΠ ή δεν έχει. Εάν έχει και τα παρουσιάσει σαν δεδομένα, δεν θα υπήρχε καμία δυνατότητα ανδρουλακη να πει για "λασπολογία". Λασπολογίες είναι τα αντιφατικά μεταξύ τους τέρατα που γράφονται τώρα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τι συγγένεια εχει με τον πρωθυπουργό ?
Είναι αρμόδιος για τα θέματα της ΕΥΠ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Από πότε;under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:29Τι εννοεις θεσμικα; Η προσκληση απο τον κυβερνητικο εκπροσωπο δεν ειναι θεσμικη;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:21Προφανώς και η πρόσκληση πρέπει να γίνει θεσμικά.
Κατά τα λοιπά.
Ο Ανδρουλάκης έχει δικαίωμα να αρνηθεί να πάει. Πρώτον, διότι έτσι θα φανεί ότι όντως υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και δεύτερον ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.
Αυτά είναι υποχρεωμένη να τα αποδείξει η δημόσια αρχή. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες, μάνα μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ο κυβερνητικος εκπροσωπος παρακολουθουσε ?under έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:29Τι εννοεις θεσμικα; Η προσκληση απο τον κυβερνητικο εκπροσωπο δεν ειναι θεσμικη;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 21:21Προφανώς και η πρόσκληση πρέπει να γίνει θεσμικά.
Κατά τα λοιπά.
Τι να πει με τον Οικονομου τα ζωδια ? Κανεναν που να ξερει λεμε θελει

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Έστω ότι είμαι πρωθυπουργός.
Δίνω εντολή στον κολλητό μου διοικητή της ΕΥΠ και τον εισαγγελέα για να παρακολουθήσει έναν τυπά που έχει σχέση με την κόρη μου αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.
Ο εισαγγελέας πάλι δικός μου, το υπογράφει.
Αφού είναι απόρρητη διαδικασία, κανείς δεν θα το μάθει ή δεν θα ελεγχθεί για την υπογραφή του.
Άρα δεν έχει να φοβάται τι θα υπογράψει ο ΕΥΠατζης και ο εισαγγελέας.
Δεν είναι σωστό εν είδει απορρήτου η ΕΥΠ και το κράτος μπορούν να παρακολουθούν τους πάντες ακόμα και νομιμοφανώς και όχι νόμιμα, με πρόσχημα επακριβώς ότι δεν χρειάζεται να δοθούν εξηγήσεις.
Εγώ λεώ λοιπόν ότι πρέπει να υπάρχει ένα οργανο λογοδοσίας για να μη μπορεί ο κάθε πρωθυπουργός ή ο κάθε ΕΥΠατζης ή ο κάθε εισαγγελέας να κάνει ό,τι γουστάρει και να λέει μετά ότι είναι όλα απόρρητα
Γιατί αν ο Ανδρουλάκης δεν ήταν ευρωβουλευτής, δεν θα είχε μαθευτεί τίποτα μέχρι τώρα.
Γιατί αν εγώ βάλω υποθετικά να παρακολουθούν τον σύντροφο της κόρης μου, πάλι δεν θα μάθει κανείς τίποτα άρα αφού δεν με έπιασαν όλα μέλι γάλα.
Ε, κύριοι δεν πάει έτσι.
Δίνω εντολή στον κολλητό μου διοικητή της ΕΥΠ και τον εισαγγελέα για να παρακολουθήσει έναν τυπά που έχει σχέση με την κόρη μου αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.
Ο εισαγγελέας πάλι δικός μου, το υπογράφει.
Αφού είναι απόρρητη διαδικασία, κανείς δεν θα το μάθει ή δεν θα ελεγχθεί για την υπογραφή του.
Άρα δεν έχει να φοβάται τι θα υπογράψει ο ΕΥΠατζης και ο εισαγγελέας.
Δεν είναι σωστό εν είδει απορρήτου η ΕΥΠ και το κράτος μπορούν να παρακολουθούν τους πάντες ακόμα και νομιμοφανώς και όχι νόμιμα, με πρόσχημα επακριβώς ότι δεν χρειάζεται να δοθούν εξηγήσεις.
Εγώ λεώ λοιπόν ότι πρέπει να υπάρχει ένα οργανο λογοδοσίας για να μη μπορεί ο κάθε πρωθυπουργός ή ο κάθε ΕΥΠατζης ή ο κάθε εισαγγελέας να κάνει ό,τι γουστάρει και να λέει μετά ότι είναι όλα απόρρητα
Γιατί αν ο Ανδρουλάκης δεν ήταν ευρωβουλευτής, δεν θα είχε μαθευτεί τίποτα μέχρι τώρα.
Γιατί αν εγώ βάλω υποθετικά να παρακολουθούν τον σύντροφο της κόρης μου, πάλι δεν θα μάθει κανείς τίποτα άρα αφού δεν με έπιασαν όλα μέλι γάλα.
Ε, κύριοι δεν πάει έτσι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-